Asia20
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 278
Asia20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання, після виграних судів у Привата в 2021 році (дійшли до касаційного суду), рішення було прийнято на мою користь. Привату взагалі не підтвердили, що я йому шось винна. В кабінеті у Привата звісно борг продовжував висіти, вони його не прибирали. Листи, щоб вони борг обнулили, виходячи з рішень суду, я їм також не писала. Чесно кажучи вже перегорнула цю сторінку. Але ось прийшло таке повідомлення:
І реквізити цієї організації. Я так розумаю, що Приват договір безнадійний по поверненню перепродав. А тепер питання. Що мені загрожує, чи має право ця компанія подавати в суд, або звертатися до виконавця за виконавчим впровадженням? Чи є у цього Капіталресурсу юридичне право стягувати з мене ці гроші, коли суд Приват програв? Буду вдячна за відповідь. (не розумію чи вже бігти до адвоката, чи почекати).
| 10.09.2025 ПриватБанк відступив права вимоги новому кредитору ТОВ «КАПІТАЛРЕСУРС» (ЄДРПОУ 43513923) за вашим (-и) кредитним (-и) договором (-ами): |
| Картка Універсальна. |
| Повідомляємо, що ви зобов’язані погашати заборгованість за вашим (-и) кредитним (-и) договором (-ами) новому кредитору. Також йому передано ваші персональні дані. |