Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звертатися до адвоката для консультації.В случае если подадут суд, какие действия?
Стягненням може займатися лише виконавець якщо відкрито виконавче проведення.Звонок из банка касательно долга по кредитной карте. Помимо угроз судом, исполнителями и т. д. сегодня новое: к вам выедут кредитные эксперты, опишут имущество и будет иск в суд.
Кредит потихоньку плачу, каждый раз договариваясь о сумме на месяц и каждый раз начинается одно и тоже с новым телефонным звонком после оплаты.
Прошу пояснить кто такие кредитные эксперты и могут ли они совершать какие-то действия без решения суда?
Спасибо.
В досудовому порядку не працюю, загальної поради не маю, бо треба знати індивідуальні обставини по кожній справ.доброго вечора, ситуація така - родич набрав мікрокредитів, біля 40 контор. одними гасив чи продовжував інші, тепер це все сплило, прошу поради, що робити в даному випадку. заздалегідь дякую
Це нормальна практика. Чекайте, інформація з'явиться в електронному суді, або можете зателефонувати в суд та дізнатися, або написати заяву (думаю це не найкращий варіант).Вітаю , повинен був бути розгляд справи по суті місяць тому, а рішення все ніде немає ( ні в електронному суді , ні в судовій владі і тд. ). Чи можливо подати якусь заяву через ел. суд , щоб дізнатися чи був він взагалі ?
Дякую за відповідь!
1. В додатку Дія розділ виконавчі провадження, там є постанова про відкриття виконавчого в якій сказано номер судової справи.Здравствуйте.
Прилетело два виконавчих провадження.
1. Суммы не очень большие, но как узнать, к какому решению суда относится ВП? Звонить исполнителю?
2. Могут заблокировать карты или только сумму, равную сумме долга?
3. Сегодня пришли ВП. Через сколько могут заблокировать карты?
Я пользуюсь системой электронный суд.
Строк позовної давності для звернення до суду, не пропущено.Добрий вечір)
У мене є кредит МФО Універсальна кредитна історія.Кредит взяла на початку 2020.В 2022 вони арештували мої рахунки.В 2023 за допомогою адвоката зняла арешт,і отримала всі гроші назад.Зараз вони подають до мене до суду.Сума кредиту 42000,тіло десь 10000.Чи є у них шанс виграти суд?Якщо пройшло вже більше 5 років?
Добрий день,хотів запитати,"еліт фінанс" програв суд,82тис.присодили, зараз знов від них суд 16 листопада,вони арештували житло,я як співвласник,можуть його відібрати,були такі випадки?(знаю коли 160 тис.можуть.)Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Виконавець має право проводити аукціон нерухомості якщо сума боргу перевищує 160 тис. грн.Добрий день,хотів запитати,"еліт фінанс" програв суд,82тис.присодили, зараз знов від них суд 16 листопада,вони арештували житло,я як співвласник,можуть його відібрати,були такі випадки?(знаю коли 160 тис.можуть.)
Але як воно рахується,це від одного кредита 160 тис.чи за всіх у мене їх багато?Виконавець має право проводити аукціон нерухомості якщо сума боргу перевищує 160 тис. грн.
Виконавець має право проводити аукціон нерухомості якщо сума боргу перевищує 160 тис.
1. Сукупно по виконавчим провадженням які перебувають у одного виконавця.Але як воно рахується,це від одного кредита 160 тис.чи за всіх у мене їх багато?
Наш час це дуже поширено?я як спів власник і це єдине житло?
Ні, епідемія та війна зупинили перебіг строку позовної давності. Думаю вам варто звернути увагу на інші підстави щоб спробувати зменшити розмір заявленої до стягнення заборгованостіДоброго дня, подали в суд за кредитом від 18.02.2018 року термін по договору 30 днів тобто до 18.03.2018 , підскажіть чи не сплив строк позивної давності?
Треба перевіряти документи, прошу звертатися з приватним повідомленнямДоброго вечора,подали до суду тіло 5000 хочуть 30 000,чи є шанс через суд зменшити до тіла кридиту