Адвокат Усенко Антон. Отзывы

Так, шкода скріну з переписки не зробила. Те що вони поза правовим полем України, то їх не гребе взагалі. "Це ж вигідна пропозиція , думайте добре". Ага дуже, особливо коли результат роботи це гарантійні листи і все, які можна добитися самому. А хоча чого це я, норм бізнес в чувака який стверджує що краще з мфо вирішувати все в досудовому порядку, бо суд вони виграють у 99% 🤦

Та не, она реально интересуется. Но не пойму для чего :dntknw:
Адвокаты есть на форуме, за работу которых мы отвечаем. Странно искать где-то на просторах интернета на свой страх и риск. Но это дело каждого.
Підкажіть будь ласка, де шукати цей форум

На жаль в тік тоці гарно розказує , але нажаль , нічого не зробили толком , і рахунки поблокували, прийшлося з виконавцем вже мати діло (

Всіх вітаю, крім п...дарів!
Стосовно Усенко та його команди, звернувся до них, бо побачив рекламу в тг, спочатку трішки стрьмно було відправити 13 000к, але так як ТОВ коллект центр звернувся до суду і я не зміг з ними домовитися до засідання, вимушений був це зробити. Написали відзив, детально, наче грамотно, зараз чекаємо на суд, трішки затягнулося так як суд перейшов від одного судді до іншого, зараз очікую на ухвалу про судове засідання. Від Усенко виступає інший адвокат Шелудько О. Надіюся суд виграємо, так як запит від мфо якийсь дикий просто. Адвоката не раджу й не можу, так як звернувся перший раз. От зараз виникло питання по ТОВ юніт кепітал, також звернулися до суду, є ухвала про судовий процес 01.12, думаю чи звернутися до адвокатів форума чи знову до Усенко, але дійсно можу підтвердити слова людини в попередньому коментарі, Усенко потрібно смикати, щоб отримати відповідь. Участь у суді, коли цього вимагає суд, вони приймають. По іншим своїм справам напишу пости окремо, можливо комусь буде корисно.

Слава Україні!

Так, шкода скріну з переписки не зробила. Те що вони поза правовим полем України, то їх не гребе взагалі. "Це ж вигідна пропозиція , думайте добре". Ага дуже, особливо коли результат роботи це гарантійні листи і все, які можна добитися самому. А хоча чого це я, норм бізнес в чувака який стверджує що краще з мфо вирішувати все в досудовому порядку, бо суд вони виграють у 99% 🤦
Ну взагалі, в чомусь є рація. В досудовому порядку, або коли є позов, но немає ухвали, з деким дійсно простіше домовитися. От коли вже є ухвала, є дуже принципові мразоти, які не хочуть домовлятися, бо впевнені, що суд обере їх сторону.
А з деякими навпаки, простіше домовитися, отримати гарантійні і закрити питання.
Все індивідуально.

Доброго дня, сама попала на усенко, та ось суд програла, що далі робити, не розумію?

Десь 25000, результату нуль, а ще треба апеляцію подавати, то думаю до іншого адвоката звернутися
А якщо не секрет, якою була ціна позову? Скільки коштів з Вас своїм рішенням ухвалив стягнути суд?

Ситуація не з приємних... Це декілька договорів були "втиснуті" до позову, чи це був 1 кредитний договір? А якого "року виготовлення були кредитні договори? "Послуги" адвоката полягали в поданні ним відзиву на позовну заяву.... чи можливо ще якісь проц.дії виконувалися?

Ситуація не з приємних... Це декілька договорів були "втиснуті" до позову, чи це був 1 кредитний договір? А якого "року виготовлення були кредитні договори? "Послуги" адвоката полягали в поданні ним відзиву на позовну заяву.... чи можливо ще якісь проц.дії виконувалися?
Це один договір, з 2020 року, відзив, клопотання, заперечення були надані, в все одно програли

Погано. Але робота вашим представником виконана все ж була... тут запитань не може бути. Гарантувати результат не може жоден адвокат/юрист. Інша справа, а чи були взагалі судові "перспективи" у справі.... але це запитання риторичне. Спробуйте можливо звернутися до когось іншого та проконсультуватися щодо апеляції.... сума доволі значна...спробувати можливо й варто. А у Вас є місцеві фахівці з якими мали справи люди яким ви довіряєте?

Погано. Але робота вашим представником виконана все ж була... тут запитань не може бути. Гарантувати результат не може жоден адвокат/юрист. Інша справа, а чи були взагалі судові "перспективи" у справі.... але це запитання риторичне. Спробуйте можливо звернутися до когось іншого та проконсультуватися щодо апеляції.... сума доволі значна...спробувати можливо й варто. А у Вас є місцеві фахівці з якими мали справи люди яким ви довіряєте?
Нажаль немає

Вітаю! Мала з ним справу ще до того, як дізналсь про цей сайт, звісно))) Проходьте повз...навіть не витрачайте свій час на переписки з ним!

Назад
Угорі