Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так де результати ваші?Уважаемый, если моё мнение отличается от Вашего-это не значит, что оно неправильное. И не нужно видеть рекламу там, где её нет.
Ещё один ?!! Тебе одного мало что ли )))Подтвердить свою великолепную работу с Захистом документально можете???Договор сфоткать??
не в одної вас так(((Я з ними співпрацювала 3 місяці,результату ніякого.Вони дають номер телефону для переадресації дзвінків,який не обслуговується.Написала їм лист про не виконання обов'язків по договору.Відповіді ніякої.Дзвінки,як були,так і є.Сьогодні взагалі Є ГРОШІ ,як з ланцюга зірвались Почали з часу ночі обзвонювати мене і всю рідню.Саме 11 година,а вже 60 дзвінків бу
И не увидишь... слабенько шаражка подготовилась к вбросу ))ВаЛиКо, я вообще никакого не видела.???Абыдно.
Жалобу модераторам и в бан за вброс...я не знаю, чи получится вставити ссілку теми, но вони вже туда добрались
знов розхвалюють защиту, тільки вже на цій темі
А як це проявляється?действуют на психику человека, чтобы запугать и чтобы он быстрее заключил с ними договор
ну как обычно хвала защите![]()
Скидки на услуги(кредиты) иногда предлагают за отклики на сайтах сделать шараги.Когдато кредит+и еноты акции предлагали.Чето нашествие новичков меня натолкнуло на мысль.я не зрозуміла вас
А вас не смущає те, що це сайт конкурентів захист? Антиколектор. Вони ж теж працюють "чудово", просто після оплати направляють відео і рекламки і все. Просто в кожного своя думка про одну фірму, в інших інша. Ніхто ж не заставляє працюввти з даними фірмаммнаверное, как обычно один человек найдётся, который расхваливает их
при чем, регистрация у всех кто расхваливает недавно, полюбом уже и сюда добрались
Спасибо, от души развесилили))А вас не смущає те, що це сайт конкурентів захист? Антиколектор. Вони ж теж працюють "чудово", просто після оплати направляють відео і рекламки і все. Просто в кожного своя думка про одну фірму, в інших інша. Ніхто ж не заставляє працюввти з даними фірмамм
Ну я зараз ж працюю з ними. Вроді все добре. Пару мфо мені допомогли закрити, ще пару чекаюСпасибо, от души развесилили))
Прям конкурентные конкуренты??
Помоги ваша защита хоть четверти
Форум-кость в горле для разнообразных шараг.Они с нервных и раздраженный от пресса звонков людей 100шкур сдерут.Я б ещё понял если б у "захвата" колл-центр на переадресацию был бы.А так переписка.В лучшем случае.Мля.. У них даже методы для рекламы, как у мфо: - За..бать людей до икоты. Фантазии шо у улитки
Форум-кость в горле для разнообразных шараг.Они с нервных и раздраженный от пресса звонков людей 100шкур сдерут.Я б ещё понял если б у "захыста" колл-центр на переадресацию был бы.А так переписка.В лучшем случае.
Но подтвердить вы этого не можете/не хотите))Ну я зараз ж працюю з ними. Вроді все добре. Пару мфо мені допомогли закрити, ще пару чекаю
Як це вам підтвердити?Но подтвердить вы этого не можете/не хотите))
Показать к примеру документы о закрытии кредита с помощью защиты, о наличии долга. Можно не в общий доступ, а администрации форума. Думаю админ не будет против))Як це вам підтвердити?