Адвокатское объединение Защита

• Автор теми Автор теми Rowena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 622
  • Перегляди Перегляди 47K
Я з ними співпрацювала 3 місяці,результату ніякого.Вони дають номер телефону для переадресації дзвінків,який не обслуговується.Написала їм лист про не виконання обов'язків по договору.Відповіді ніякої.Дзвінки,як були,так і є.Сьогодні взагалі Є ГРОШІ ,як з ланцюга зірвались Почали з часу ночі обзвонювати мене і всю рідню.Саме 11 година,а вже 60 дзвінків бу

Я з ними співпрацювала 3 місяці,результату ніякого.Вони дають номер телефону для переадресації дзвінків,який не обслуговується.Написала їм лист про не виконання обов'язків по договору.Відповіді ніякої.Дзвінки,як були,так і є.Сьогодні взагалі Є ГРОШІ ,як з ланцюга зірвались Почали з часу ночі обзвонювати мене і всю рідню.Саме 11 година,а вже 60 дзвінків бу
не в одної вас так(((

ВаЛиКо, я вообще никакого не видела.???Абыдно.
И не увидишь... слабенько шаражка подготовилась к вбросу ))
я не знаю, чи получится вставити ссілку теми, но вони вже туда добрались
знов розхвалюють защиту, тільки вже на цій темі
Жалобу модераторам и в бан за вброс...

наверное, как обычно один человек найдётся, который расхваливает их :ahaha:
при чем, регистрация у всех кто расхваливает недавно, полюбом уже и сюда добрались
А вас не смущає те, що це сайт конкурентів захист? Антиколектор. Вони ж теж працюють "чудово", просто після оплати направляють відео і рекламки і все. Просто в кожного своя думка про одну фірму, в інших інша. Ніхто ж не заставляє працюввти з даними фірмамм

Я тож начну сейчас хвалить Защиту,по срокам скоро ИП влепят.Нужно готовить почву.???

А вас не смущає те, що це сайт конкурентів захист? Антиколектор. Вони ж теж працюють "чудово", просто після оплати направляють відео і рекламки і все. Просто в кожного своя думка про одну фірму, в інших інша. Ніхто ж не заставляє працюввти з даними фірмамм
Спасибо, от души развесилили))
Прям конкурентные конкуренты??
Помоги ваша защита хоть четверти людям которым помог этот форум, цены бы вам не было))

Спасибо, от души развесилили))
Прям конкурентные конкуренты??
Помоги ваша защита хоть четверти
Ну я зараз ж працюю з ними. Вроді все добре. Пару мфо мені допомогли закрити, ще пару чекаю

Мля.. У них даже методы для рекламы, как у мфо: - За..бать людей до икоты. Фантазии шо у улитки
Форум-кость в горле для разнообразных шараг.Они с нервных и раздраженный от пресса звонков людей 100шкур сдерут.Я б ещё понял если б у "захвата" колл-центр на переадресацию был бы.А так переписка.В лучшем случае.
Форум-кость в горле для разнообразных шараг.Они с нервных и раздраженный от пресса звонков людей 100шкур сдерут.Я б ещё понял если б у "захыста" колл-центр на переадресацию был бы.А так переписка.В лучшем случае.

Назад
Угорі