Всім привіт.
Маю повний букет МФО.
Вже рік то закривав, то продовжував, але так дійшло, що закрити все не міг, а продовжувати не захотів.
На даний час маю заборгованість 14 днів укрпозики, а інші по 7 днів.
Манівео (30000), дінеро(23000),укрпозики(13000), качинський(7000), гоуфінго(7000),євро гроші(7000), майкредіт(1500), кредит ап(1500),зе кредит(3500), нові кредити(6000), кредітон зелений(3500), кашберрі(3500)
Взагалі то я хочу погасити, то що я взяв у борг, надіюся, що більшість вдасться погасити за тіло. Суми які я написав, то з процентами за місяць, без пені.
Розкажу як поводяться вони на даний час.
Я за кордоном, тож повністю всіх не знаю кому дзвонили. Батькам, і бабці так точно. Бабку доставали більше всіх, скотини.
Манівео пише на електронну просто про борг, і сьогодні прислали смс, що пропонують мені реструктуризацію.
Дінеро письма на електронну, укрпозики так само.
Качинський за тиждень тричі прислав смс, що завтра продають колекторам.
Гоуфінго і гроші по одній, або дві смс, що я боржник і треба віддати.
Кредітон завтра дає ...ну не пам'ятаю десь дає позов, щоб ці гроші від мене через стягнення майна взяли.
Кашберрі написав сьогодні, що завтра починають працювати з моїм оточенням, Зе кредит була одна смс, сказав буде зарплата віддам гроші, сказали, що почекають. Всі інші по одній смс.
Забув ще про кредит касу, там 12 000, прислали просто, що маю два дні, потім почнеться.
Як все буде далі, не знаю. Буду відписуватися. На сайти не заходжу.