А теперь давайте на чистоту!

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K

Ответьте честно!

• форумчанин, у меня есть долги в банках либо в МФО

• простой человек, у меня нет долгов, но мне интересно

• коллектор, сотрудник коллекторского агенства

• сотрудник микрофинансовой организации

• сотрудник банка

• Юрист

• Маркетолог, аналитик

• Я купил аккаунт

Результати будуть показані лише після голосування.
Обмежений, закомплексований і, скоріше за все, з вираженими психологічними відхиленнями...

Сусід по кімнаті мого одногрупника робив перекладачем в агентстві.Вів переписки від жіночого імені ж іноземцями ,мав десяток анкет і заробляв непогані гроші.В житті був звичайним хлопцем ,без вад і психологічних відхилень.Робота є робота і кожен працює там же може.Пересікався з хлопцем ,який працював прибиральником в готелі по 16-18 годин,а заробляв меньше ніж ми за 10,бо на будові робити це не його.

Якщо враховувати,що колектори це 18-20 річні сопляки,то нічого обмеженого не бачу.Для них це робота і дзвонять вони не людині,а прізвищу в списку.Я не схвалюю таких,але робота є робота і я абсолютно впевнений ,що їм начхати хто і що про них думає і пише тут.А з приводу приховувати місце роботи скажу,що багато хто це робить особливо в такому віці.В Одесі в мене дівчина робила офіціанткою в стріп клубі і про це ,окрім самих працівників клубу,знав тільки я бо від усіх вона це приховувала.В такому віці на мою думку краще робити хоч на якійсь роботі ніж сидіти на шиї у батьків

Сусід по кімнаті мого одногрупника робив перекладачем в агентстві.Вів переписки від жіночого імені ж іноземцями ,мав десяток анкет і заробляв непогані гроші.В житті був звичайним хлопцем ,без вад і психологічних відхилень.Робота є робота і кожен працює там же може.Пересікався з хлопцем ,який працював прибиральником в готелі по 16-18 годин,а заробляв меньше ніж ми за 10,бо на будові робити це не його.

Якщо враховувати,що колектори це 18-20 річні сопляки,то нічого обмеженого не бачу.Для них це робота і дзвонять вони не людині,а прізвищу в списку.Я не схвалюю таких,але робота є робота і я абсолютно впевнений ,що їм начхати хто і що про них думає і пише тут.А з приводу приховувати місце роботи скажу,що багато хто це робить особливо в такому віці.В Одесі в мене дівчина робила офіціанткою в стріп клубі і про це ,окрім самих працівників клубу,знав тільки я бо від усіх вона це приховувала.В такому віці на мою думку краще робити хоч на якійсь роботі ніж сидіти на шиї у батьків
Мені важко уявити, щоб нормальна і адекватна людина могла себе так поводити... Кожного дня виливати купу бруду, принижувати, нищити достоїнство людей і почуватись, як ні в чому не бувало...

У меня подружка попробовала как-то пойти на такую работу, хватило её ровно на день... тут реально надо иметь определенный характер.. по другому не вытянешь всю эту фигню...

О, уже есть один, кто купил аккаунт))

Я первая! Сегодня иду с работы и встречаю знакомую (с прежней работы), а она мне говорит-тебя женщина ищет, причем депутат горсовета, хочет говорить с тобой в присутствии твоего директора! Ну я же прекрасно поняла в чем суть! Подхожу домой, а она меня ждёт у дома!И начинает: мне звонят, мне угрожают, как долго это будет продолжаться, на каком основании я дала ее номер!А я не давала, действительно был номер, пару раз пересекались по работе. Представьте! Это смарти вей снова ожил ( писала на них в полицию, и на горячую линию, и им лично писала-как видно все без толку)Это смарти вей, как думаете, или ещё кто-то так может орудовать??? И я это все к чему, к тому что спасибо за форум!Для "первых" это и поддержка и опора и моральный покой, хотя бы на некоторое время

Я когда не имела долгов,(потом поимела) ,когда была уверена в своей силе(тупизма*) пролонгаций. Да пофиг мне было на подобные форумы, новости о происходящему.
Я не знала что такое УГЛ, Д-В, Не находила бы видио в ютубе как с ними говорить...
И уж тем более, не голосовала что я обычный человек и мне просто интересно.
Мне бы было просто пофигу, я бы жила на радость себе и семье. Хотя и сейчас стараюсь со всех сил.
Сугубо моё мнение...

Мені важко уявити, щоб нормальна і адекватна людина могла себе так поводити... Кожного дня виливати купу бруду, принижувати, нищити достоїнство людей і почуватись, як ні в чому не бувало...

Ну а я можу уявити.Світ жорстокий,а робота є робота.Якщо люди вважають звонілок найгіршим явищем в світі,то певно ще не зустрічали дійсно,вибачаюсь за слово,кончених людей.

Ну а я можу уявити.Світ жорстокий,а робота є робота.Якщо люди вважають звонілок найгіршим явищем в світі,то певно ще не зустрічали дійсно,вибачаюсь за слово,кончених людей.
В мене інша філософія... Кожна людина- це окреме чудо Всесвіту і тільки в наших силах вирішувати, яким чином жити- приносити добро і тим самим робити світ навколо добрішим, чи чинити зло і вбивати в собі ті найкращі якості, без яких ми втрачаємо людську подобу...
Мене жодні обставини не змусять зрадити своїх принципів...
І я не вважаю "звонілок" найбільшим злом, я вважаю їх обмеженими, закомплексованими і психічно неврівноваженими людьми...

В мене інша філософія... Кожна людина- це окреме чудо Всесвіту і тільки в наших силах вирішувати, яким чином жити- приносити добро і тим самим робити світ навколо добрішим, чи чинити зло і вбивати в собі ті найкращі якості, без яких ми втрачаємо людську подобу...
І я не вважаю "звонілок" найбільшим злом, я вважаю їх обмеженими, закомплексованими і психічно неврівноваженими людьми...
Я скажу проще, твapu и мpaзu!!!
Иными словами, я их не назову!

Хороша думка, я навіть починала думати про те, щоб самій таку роботу підшукати, і може до людей по доброму вдасться підхід знайти.
Але ж я ніякого виправдання не заходжу тій худобі яка за 5тис все оточення твоє залякає, чим зламає твоє життя на наступних кілька років, чи вони ж не розуміють, що люди не від доброго життя в мфо звертаються, а ті хто справді бере щоб не сплачувати, тому пофіг на думку оточуючих

Ну Ви як завжди!!!
Навіть в найгіршому стараєтесь найти прекрасне...

Якраз таки якщо вони можуть жити з цим ,то навпаки психічно дуже врівноважені,не закомплексовані і не обмежені.У них можуть бути свої принципи,а те що вони працюють на такій роботі просто доводить,що вони аморальні.Аморальні,а ніяк не обмежені .

З приводу приносити в світ добро чи зло окрема тема.Добро вертається не завжди і далеко не всі заслуговують того добра.

Хороша думка, я навіть починала думати про те, щоб самій таку роботу підшукати, і може до людей по доброму вдасться підхід знайти.
Але ж я ніякого виправдання не заходжу тій худобі яка за 5тис все оточення твоє залякає, чим зламає твоє життя на наступних кілька років, чи вони ж не розуміють, що люди не від доброго життя в мфо звертаються, а ті хто справді бере щоб не сплачувати, тому пофіг на думку оточуючих

Так я їх не виправдовую і виправдання 'м не шукаю.

Назад
Угорі