Карапуз
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2266
- Реакції
- 2545
- Бали
- 4480
Карапуз не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Обмежений, закомплексований і, скоріше за все, з вираженими психологічними відхиленнями...
Сусід по кімнаті мого одногрупника робив перекладачем в агентстві.Вів переписки від жіночого імені ж іноземцями ,мав десяток анкет і заробляв непогані гроші.В житті був звичайним хлопцем ,без вад і психологічних відхилень.Робота є робота і кожен працює там же може.Пересікався з хлопцем ,який працював прибиральником в готелі по 16-18 годин,а заробляв меньше ніж ми за 10,бо на будові робити це не його.
Якщо враховувати,що колектори це 18-20 річні сопляки,то нічого обмеженого не бачу.Для них це робота і дзвонять вони не людині,а прізвищу в списку.Я не схвалюю таких,але робота є робота і я абсолютно впевнений ,що їм начхати хто і що про них думає і пише тут.А з приводу приховувати місце роботи скажу,що багато хто це робить особливо в такому віці.В Одесі в мене дівчина робила офіціанткою в стріп клубі і про це ,окрім самих працівників клубу,знав тільки я бо від усіх вона це приховувала.В такому віці на мою думку краще робити хоч на якійсь роботі ніж сидіти на шиї у батьків