А кто-то вообще хоть какие-то деньги откладывает?

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 311
  • Перегляди Перегляди 4K
В жодному разі!)))) Якщо і алкоголь залишить, то що ж тоді залишиться для апофігеозу від цієії феєрії?))))))
Ну,так,щоб не було як на картинці
1708981709274.webp

Хм. Курево,аптеки... Далі кидаємо бухать?
Тут я пас
А я кинув алкоголь, правда, більше з-за проблем зі здоров'ям. А так як знайомі роблять сидр, родичі з Закарпаття вино регулярно передають, та й друг з Італії інколи щось передасть - то по іншій причині я би і не кинув.
Коли пішла в протермінування,2020 рік,за три місяці відклала майже 20к.
Я пробував був якось порахувати, скільки залишив у прологаціях з середини 22-го, і до осені 23-го - доходжу до шестизначної суми, бачу, що і це не все, та й кидаю, щоб не впадати у відчай.

А я кинув алкоголь, правда, більше з-за проблем зі здоров'ям. А так як знайомі роблять сидр, родичі з Закарпаття вино регулярно передають, та й друг з Італії інколи щось передасть - то по іншій причині я би і не кинув.

Я пробував був якось порахувати, скільки залишив у прологаціях з середини 22-го, і до осені 23-го - доходжу до шестизначної суми, бачу, що і це не все, та й кидаю, щоб не впадати у відчай.
Ні разу не рахувала, скількі боргу по тілах. Забула скількі точно МФО 23 чи 24. Знаю що 3,5 роки користувалась МФО,розкачала на тіла 20,18,15к. І 3,5 поки в протермінуваннях

Хм. Курево,аптеки... Далі кидаємо бухать?
Тут я пас
Тю .. не пью, не курю, наркотики не употребляю.. зачем живу...🤔🤯
Ні разу не рахувала, скількі боргу по тілах. Забула скількі точно МФО 23 чи 24. Знаю що 3,5 роки користувалась МФО,розкачала на тіла 20,18,15к. І 3,5 поки в протермінуваннях
Я примерно знаю, но там пошли проценты, проценты на проценты, проценты из процентов и тд. Не слежу. Уже и забыла. В убки можно глянуть, посчитать.

наркотики не употребляю
Действительно.
Я тут насмотрелся на районе на наркоманов... Ууууу... Один из них мой одноклассник, а его подруга - чуть ли не первая девчонка в школе была. Сейчас она на кумарах, на ломке, ещё и беременная...

Действительно.
Я тут насмотрелся на районе на наркоманов... Ууууу... Один из них мой одноклассник, а его подруга - чуть ли не первая девчонка в школе была. Сейчас она на кумарах, на ломке, ещё и беременная...
Сейчас с этим хуже стало ((
Як говорив один мій знайомий,не п'ю,не курю,х...не стоїть,нах живу на світі😂
Мне так нравится, я не чувствую себя ущербной из за этого и мне все равно кто что думает об этом. Осталось сесть на диету )

Действительно.
Біля мого міста є невеличкий лісок, туди всі наркомани місцеві їздять за закладками, інколи там же і обовбуються, два рази шини на веліку шпріцами проколював. Щось з початком війни, взагалі біда стала з цим.

Вот ещё бы от сигарет отказаться, но сейчас это сложно. Нервы капец...
🤨ага пак табекса лежить в шухляді. Не палив тиждень, пару раз, не спрацювало. Табекс так і не відкрив. Мотивації - нуль(((

🤨ага пак табекса лежить в шухляді. Не палив тиждень, пару раз, не спрацювало. Табекс так і не відкрив. Мотивації - нуль(((
Первое это мотивация.. пока в голове не щелкнет.. решительное .. все.. завязываю
. Ничего не получится

Назад
Угорі