А кто-то вообще хоть какие-то деньги откладывает?

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 311
  • Перегляди Перегляди 4K
Відложую. Взяв за привичку з дружиною оставлять на комуналку і на життя пару тисяч, а решту в коробку, хоть розуміємо, що звідти брать будемо. До речі дієвий метод

зараз трохи розгрібся з боргами, та відклав на юр послуги 15к, то стараюсь більше донатити на різні збори, поки я сам не опинився в армії.
тобто поки або закриваю за тіла, відсотки не хочу платити, або допомагаю. далі побачим

Ну, не знаю... У меня как-то баба вдруг забеременела .. Поэтому сомнительное утверждение))
Я поки хворію мало заходжу на форум, а потрібно - бо завжди хтось тай підніме настрій таким коментарем))

Не равноценный подарок букет тюльпанов и вот это всё)) Тюльпаны как по мне дешевле стоят))
Так если это будет букетище...) Да и причем тут стоимость, главное, чтоб искренне и от души...)))) Вам надо, чтоб всё равноценно было?)))))))

Вам надо, чтоб всё равноценно было?)))))))
Естественно))
Так если это будет букетище...) Да и причем тут стоимость, главное, чтоб искренне и от души...)))) Вам надо, чтоб всё равноценно было?)))))))
Не люблю тюльпаны, если честно. Мне их раньше постоянно на день рождение дарили))
Идут ко мне на днюху, натырят на клумбах, а потом дарят))

Оо, стільки курящих, є шанс запитати)
В чому прикол від сигарет? Чому така залежність?
Я в свій час раді експерименту вирішила спробувати, мене відвернуло і більше ніні
Сигарета - це ціла філософія...)))) Хоча вибачте, це вже, здається, схоже на пропаганду тютюнопаління)))))
Я у алкашей такое часто спрашиваю они сами не знают почему пьют.
Потому, что это уже зависимость))) Если хотите узнать причину, то спрашивайте не ПОЧЕМУ ПЬЮТ, а ПОЧЕМУ НАЧАЛИ ПИТЬ)))
Раптом нічого не відбувається
Раптом відбувається багато чого)))))

Останнє редагування:
Назад
Угорі