А- банк знову ожив і хоче грошей

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани. я вже писала про те що маю кредит в а банку, вчора знову почали морально атакувати. Взяла слухавку а це представник банку і почала мені що я думаю чому не платю банк пропонує закрити за 11 к якщо я протягом 2 днів проплачу, або пропонує рекстуризацію, а якщо ні то буде розглядати моє матеріальне становище щоб вирішувати це питання Я не робила оплати з січяня 2022 року а до цього справно плптила 1рік і 6 місяців і зараз хочуть ще бідьшу суму ніж була. я задаю питання а куди ділися ті грроші які були оплочені пішли на погашення%. порядка 12т було оплочено 3 пішло на тіло а решта на % круто. тепер мені потрібно знову по новому плптити а тіло 15. дали термін 1 неділю щоб внести 2т щоб банк бачив що я щось платю. в мене вчора цілий день буда депресія від їх дзвінків. порадьте як поступити. хватає мфо з якими практично не спілкуюсь а тут ще а банк. я кажу що торгова пелата оголосила про форс мажор в країні а вона каже що це не форс мажор а просто боїові дії а не війна. ось така ситуація.

Iren7777, публікуйте теми в розділах, які співпадають з Вашим питанням!

Мы же не знаем, какие у Вас там были договорняки с ними, по этому никто не скажет кроме банка куда ушли Ваши предыдущее проплаты, может на часть суммы долга а может часть насчитаных процентов. Этот вопрос нужно было задать "представителю банка" раз уж Вам выпала такая честь с ним поговорить.

Что имеется ввиду "рассматривать Ваше финансовые положение"?

Что имеется ввиду "рассматривать Ваше финансовые положение"?
Сказали про матеріальний стан і фінансовий щоб напевно стягувати кошти
Сказали фахівець з банку що якщо я не буду вирішквати питання щодо оплати то банк потребує повної оплати на протязі 2 днів. Прямо захотів і намалюйте йому ту суму яку хоче. Війна а ім пофіг. Запропонувала піти в когось позичити

Останнє редагування:
Сказали фахівець з банку що якщо я не буду вирішквати питання щодо оплати то банк потребує повної оплати на протязі 2 днів. Прямо захотів і намалюйте йому ту суму яку хоче. Війна а ім пофіг. Запропонувала піти в когось позичити
Можно с ними и не разговаривать, мне звонят каждый день, и каждый месяц дают 2 дня на оплату, пока угрожают передачей информации в убки, но у меня там итак статус дефолт

Можно с ними и не разговаривать, мне звонят каждый день, и каждый месяц дают 2 дня на оплату, пока угрожают передачей информации в убки, но у меня там итак статус дефолт
але в мене вже просрочка більше року. Ви думаєте в мене краща ситуація в убкі, також на букву х. мені також казали про убкі що погіршиться статус а мені стало смішно

Можете предложить им положить себе на губу. Не обращайте внимание, они никаким образом не смогут проверить Ваше финансовые положение

Идентичная ситуация и у меня. Мне хамовитые сотрудники предлагали продать что-то и погасить кредит, занять денег у кого-то ( правда сам сотрудник отказался мне занимать 200 тыс грн на оплату кредита и был возмущен моим предложением), предлагали найти еще несколько работ и еще кучу всего ради погашения их кредитов))) Еще пугали ст. 190 - мошенничество, что мне грозит тюремное заключение))) В общем было куча всего . В этом месяце ровно год , как я не плачу по кредиту. Реально просто нет возможности оплачивать. В суд пока не подают- взращивают сумму моего долга))) Жду , чем порадуют еще)

Идентичная ситуация и у меня. Мне хамовитые сотрудники предлагали продать что-то и погасить кредит, занять денег у кого-то ( правда сам сотрудник отказался мне занимать 200 тыс грн на оплату кредита и был возмущен моим предложением), предлагали найти еще несколько работ и еще кучу всего ради погашения их кредитов))) Еще пугали ст. 190 - мошенничество, что мне грозит тюремное заключение))) В общем было куча всего . В этом месяце ровно год , как я не плачу по кредиту. Реально просто нет возможности оплачивать. В суд пока не подают- взращивают сумму моего долга))) Жду , чем порадуют еще)
Факт мошенничества еще доказать нужно, киньте 5 грн и как они потом докажут, что вы не стремитесь погашать кредит и взяли его с целью не отдавать ?

Можете предложить им положить себе на губу. Не обращайте внимание, они никаким образом не смогут проверить Ваше финансовые положение
Доброго дня це вони мали на увазі що звернуться до виконавця для перевірки мого стану.

Ці всі дні мені не давала спокій сума яку вони захотіли, вчора мене вже все підірвало і я позвонила в а банк, почула звісно про те скільки і що я заборгувала банку. І мені новий спеціаліст почалв по новому розповідати про рекстуризацію або скільки банк мені може списати щоб закрити однією сумою а також сказала щоб до 2 березня треба внести 4 т. я кажу ви що взвгалі, тоді 2т зможете я кажу я не обіцяю вона я фіксую і так далі навіть прислали смс еа вайбер, але моя розповідь в іншому я кажув я вже з вашим спеціалістом про це говорила і переведіть мене на інший відділ, з горем попалам вона мене переключила навідділ який мене цікавить щоб взнати звідки вони цю суму нарахували звісно мені попався хлопчина зовсім не досвічений і ніяк мені нічого не міг пояснити, сказав що передасть мені по електронці виписку і щоб я сама порахувала. Т ак я вчора її отримала але там можна зломати голову як вони рахують і що я так і не зрозуміла. підскажіть як поступати далі пдатити якісь суми ім чи чекати якогось кінця
Які законні підстави має виконавець для такої перевірки?
я так думаю що вони мали на увазі суд або ще щось.

От і майте їх на увазі. Нічого вони не зроблять
дуже дякую і так з фінансами самі розумієте не дуже а тут вони ще довбуть. запропонували з 17 заплатити 11 і це треба за 2 дні бо це акція тільки 2 деі і все. а якщо ні то банк може вимагати суму жо повного закриття ось так

дуже дякую і так з фінансами самі розумієте не дуже а тут вони ще довбуть. запропонували з 17 заплатити 11 і це треба за 2 дні бо це акція тільки 2 деі і все. а якщо ні то банк може вимагати суму жо повного закриття ось так
Я думаю будут предлагать и не один раз еще

Я думаю будут предлагать и не один раз еще
Я тоже не плачу с марта 2022 года . У меня карта и кредит наличными. мне всякое предлагали и реструктуризацию с бешенной переплатой. Сейчас разговариваю с ними 1 раз в месяц - жду, может предложат только тело по реструктуризации. Нет, значит пусть подают в суд, будем судиться. Не переживайте! Почитайте форум- тут очень много полезной информации. Я раньше очень переживала, не спала. А потом нашла форум и это мне очень помогло!!! Огромная благодарность форуму и всем форумчанам!!!

Не переживайте! Почитайте форум- тут очень много полезной информации. Я раньше очень переживала, не спала. А потом нашла форум и это мне очень помогло!!! Огромная благодарность форуму и всем форумчанам!!!
Дуже дякую Вам так форум це велика сила і підтримка для еас. В мене також коли почалися просрочки це було рік і 8 місяців десь назад я тоді ще форум не знала і було важко дуже. дзвінки і багвто іншого і так як у Вас безсонні ночі. Але крім а банку в мене є ще шараги які довбуть разом іх калами. Будь вони не ладні

Назад
Угорі