А- банк знову ожив і хоче грошей

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго дня я вже неодноразово писала про абанк, зараз вони почали максимадьну атаку, телефонують кожного дня встановлюють терміни по оплаті боргу, а саме головне пристали з рекстуризацією і прислали мені на електронку гарантійний лист що якщо я до певного періоду внесу аванс то буде відкрито новий договір і прощена сума певна при оплаті авансу. тобто вони хочуть щоб я оіормила рекстугизацію тобто новтй ередит. як вірно поступити порадьте
КАжуть що вже виїздна група на мій маршрут до мене додому

Доброго дня я вже неодноразово писала про абанк, зараз вони почали максимадьну атаку, телефонують кожного дня встановлюють терміни по оплаті боргу, а саме головне пристали з рекстуризацією і прислали мені на електронку гарантійний лист що якщо я до певного періоду внесу аванс то буде відкрито новий договір і прощена сума певна при оплаті авансу. тобто вони хочуть щоб я оіормила рекстугизацію тобто новтй ередит. як вірно поступити порадьте
Ви на форумі вже майже два роки як зареєстровані, які виїзні групи???
Рекстугізація? Може реструктуризація?

Коли доїдуть, тоді і оформите. На місці. З ними

Ну а серйозно - як ми можем щось радити, не бачивши "ісходний код".
Скільки хочуть, скільки брали, скільки виплачували і ще багато "скільки"... і головного : чи вам це підходить...
Багато невідомих

прямо додому ?Як що робити ? що має робити вихована людина коли чекає на гостів ?прибирати звісно ))))
Якщо серйозно то заспокойтеся,ви з ними розмовляєте тому і телефонують часто. У вас буде можливість оплачувати по реструктуризації? Які вони умови пропонують ?Яка сумма заборгованості ? Адвокат з форуму бачив ваш договір з банком і виписку по рахунку ?

Помилуйте, знову виїздні групи? Рілі?
Людина два роки на форумі і ведеться, та панікує при кожному контакті з калами... нашо ви з ними взагалі розмовляєте, якщо розмова с ними на вас так впливає???
Шліть їх лісом і не спілкуйтесь. Якщо реструктурізація вигідна і ви можете сплачувати - платіть. Якщо ні - то чого тут воду місити в ступі?

Доброго дня хочу знову як то кажуть поплакатись, сьогодні знову мала розмову з представнтком а банку. ДАЛИ 3 дні на оплату всієї суми або запропонували рекстризацію і я маю ії сплатити на протязі 4 днів терміново. а якщо ні то продадуть колектрорам. нема з січня 2022 року оплати можуть розглядати як шахрайство. а те що я плптила 1,5 роки місяць в місяць то нічого. написали смс на вайбер що я відмовилася від оплати і мою справу піжготували для передачі колекторам

Iren7777, та пусть продают/передают коллекторам. Напугали, блин
запропонували рекстризацію
Пусть они себе ее в ?засунут! Все, что насчитали разбить на несколько платежей с минимальным отрезком времени между платежами?! В чем выгода?
Пусть по условиям своего же договора "спірні ситуації вирішують згідно законодавства України", а именно - суд.

АБанк заблокував мені звичайну їхню картку у зв'язку з тим ,що я маю не погашені кредити в інших банках . В банках ніяких кредитів не має ,тільки 2 отморожених мфо лишилося. Це АлексКредит і Монетка,судів і проваджень немає і не було . Цікаво на підставі чого вони заблочили ... Тепер не буду більше користуватися цим банком.

Доброго дня хочу знову як то кажуть поплакатись, сьогодні знову мала розмову з представнтком а банку. ДАЛИ 3 дні на оплату всієї суми або запропонували рекстризацію і я маю ії сплатити на протязі 4 днів терміново. а якщо ні то продадуть колектрорам. нема з січня 2022 року оплати можуть розглядати як шахрайство. а те що я плптила 1,5 роки місяць в місяць то нічого. написали смс на вайбер що я відмовилася від оплати і мою справу піжготували для передачі колекторам
А просто не брати трубку ви не можете? Вони писати та казати можуть все, що завгодно. Рік тому щось теж писали про шахрайство

Ну продадуть і ладно, яка різниця кому не платити- цитата.

Iren7777, та пусть продают/передают коллекторам. Напугали, блин

Пусть они себе ее в ?засунут! Все, что насчитали разбить на несколько платежей с минимальным отрезком времени между платежами?! В чем выгода?
Пусть по условиям своего же договора "спірні ситуації вирішують згідно законодавства України", а именно - суд.
Доброго дня дуже дякую, я ім кажу що я достатньо заплатила коштів вже. якщо вас щось не влаштовує і ми з вами не можемо врегулювати питання по заьоргованності подавайте до сулу і всі крапки будуть поставлені. вони починають що це додаткові затрати судовий жбір, виконавець, і так далі. де я візьму кошти на це все коли я не можу заплатити кредит. я кажу що ви так за мене переживаєте це мої затрати а не ваші.пропонують позичити у друзів знайомих. а я кажу позичте ви, каже мені що люди додотково шукають підробітки щоб платити банку. каже що закон на стороні банку, а я кажу що бачила реєстр рішень по а банку це доступно у відповідь нічого не почула. ось так.

По ним така ж практика що і по моно з приватом
По суду буде тіло, я б згодився на тривалу реструктуризацію на 36 місяців, все рівно десь одне на одна буде

Вони вам вже 1.5 роки дають 3 дні на оплату. І питання одне навіщо ви з ними говорите і слухаєте із місяця і місяць одне і те саме?

По суду буде тіло, я б згодився на тривалу реструктуризацію на 36 місяців, все рівно десь одне на одна буде
36 не пропонують тільки 3 місяці
Вони вам вже 1.5 роки дають 3 дні на оплату. І питання одне навіщо ви з ними говорите і слухаєте із місяця і місяць одне і те саме?
я не знала шо то вони, бо як ті шакали кали телефонують з різних номерів

Можуть і взагалі відмовити. Так що

Назад
Угорі