Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 568
- Реакції
- 162
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани. я вже писала про те що маю кредит в а банку, вчора знову почали морально атакувати. Взяла слухавку а це представник банку і почала мені що я думаю чому не платю банк пропонує закрити за 11 к якщо я протягом 2 днів проплачу, або пропонує рекстуризацію, а якщо ні то буде розглядати моє матеріальне становище щоб вирішувати це питання Я не робила оплати з січяня 2022 року а до цього справно плптила 1рік і 6 місяців і зараз хочуть ще бідьшу суму ніж була. я задаю питання а куди ділися ті грроші які були оплочені пішли на погашення%. порядка 12т було оплочено 3 пішло на тіло а решта на % круто. тепер мені потрібно знову по новому плптити а тіло 15. дали термін 1 неділю щоб внести 2т щоб банк бачив що я щось платю. в мене вчора цілий день буда депресія від їх дзвінків. порадьте як поступити. хватає мфо з якими практично не спілкуюсь а тут ще а банк. я кажу що торгова пелата оголосила про форс мажор в країні а вона каже що це не форс мажор а просто боїові дії а не війна. ось така ситуація.