`Meow
Перевірений
- Дописи
- 2785
- Реакції
- 2966
- Бали
- 2980
`Meow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А потом раз и нежданчик. Мы в ЕС.А чому релокація може не допомогти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А потом раз и нежданчик. Мы в ЕС.А чому релокація може не допомогти?
Скоріше на Марсі)))А потом раз и нежданчик. Мы в ЕС.
Але ваші борги не зникнуть.І надіятись на ,,авось,, не дуже гарна ідея.Скоріше на Марсі)))
Наши советы не нужны похожеАле ваші борги не зникнуть.І надіятись на ,,авось,, не дуже гарна ідея.
Зараз про них забудете, потім в непотрібний момент вилізуть....наприклад,майно в спадок вам дістанеться і т.п.
Та чому, будь-яка порада корисна, я просто цікавлюсь як повпливає відкрите виконавче провадження конкретно зараз, при тому що в липні-серпні 100% і так буде виконавче провадження від ТЦК, бо ніякі штрафи я платити не збираюсь.Наши советы не нужны похоже
Ну будет висеть еще долг все, что хочет абанк, монобанк другие кредиторы + суд сборы и 10% исполнителю, там почтовые расходы еще.. пока не погасите. Забивать не лучший вариант с учетом того, что легче не будет, а платить придется.Та чому, будь-яка порада корисна, я просто цікавлюсь як повпливає відкрите виконавче провадження конкретно зараз, при тому що в липні-серпні 100% і так буде виконавче провадження від ТЦК, бо ніякі штрафи я платити не збираюсь.
А в нинішніх реаліях думати про якісь далекі глобальні перспективи — я не настільки оптиміст, а скоріше реаліст. І обставини навколо України, швидкість і масштаби ескалації складаються так, що будувати тут плани з перспективою 5+ років — дуже сумнівне задоволення. Тому мене і хвилює тільки тут і зараз, режим real-time
Типу як живеться людям з відкритим виконавчим провадженням, які на нього, грубо кажучи, "забили"
Заставят?а платить придется.
Гривна валюта, которая стремительно девальвирует, поэтому реальная стоимость долга каждый год становится меньше и меньше.что легче не будет
Каждый высказал свое мнение дальше вилами по воде, абы не мовчки, хочет не платить - пусть не платитЗаставят?
Гривна валюта, которая стремительно девальвирует, поэтому реальная стоимость долга каждый год становится меньше и меньше.
Человек решил не нанимать адвоката чтобы не тратить деньги на его услуги) не он первый такой к сожалению)Краще звернутись до адвоката, нормального, у кого є вже практика в суперечках з банком. Краще не треба забивати
оце цікава теорія))Гривна валюта, которая стремительно девальвирует, поэтому реальная стоимость долга каждый год становится меньше и меньше.
Мы не в долларе зарабатываем )) или не все в долларе зарабатываютоце цікава теорія))
Это не теория, это голые факты.оце цікава теорія))