А-Банк подав до суду, призначено склад суду

• Автор теми Автор теми Financial Freedom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Скоріше на Марсі)))
Але ваші борги не зникнуть.І надіятись на ,,авось,, не дуже гарна ідея.
Зараз про них забудете, потім в непотрібний момент вилізуть....наприклад,майно в спадок вам дістанеться і т.п.

Але ваші борги не зникнуть.І надіятись на ,,авось,, не дуже гарна ідея.
Зараз про них забудете, потім в непотрібний момент вилізуть....наприклад,майно в спадок вам дістанеться і т.п.
Наши советы не нужны похоже

Наши советы не нужны похоже
Та чому, будь-яка порада корисна, я просто цікавлюсь як повпливає відкрите виконавче провадження конкретно зараз, при тому що в липні-серпні 100% і так буде виконавче провадження від ТЦК, бо ніякі штрафи я платити не збираюсь.

А в нинішніх реаліях думати про якісь далекі глобальні перспективи — я не настільки оптиміст, а скоріше реаліст. І обставини навколо України, швидкість і масштаби ескалації складаються так, що будувати тут плани з перспективою 5+ років — дуже сумнівне задоволення. Тому мене і хвилює тільки тут і зараз, режим real-time

Типу як живеться людям з відкритим виконавчим провадженням, які на нього, грубо кажучи, "забили"

Та чому, будь-яка порада корисна, я просто цікавлюсь як повпливає відкрите виконавче провадження конкретно зараз, при тому що в липні-серпні 100% і так буде виконавче провадження від ТЦК, бо ніякі штрафи я платити не збираюсь.

А в нинішніх реаліях думати про якісь далекі глобальні перспективи — я не настільки оптиміст, а скоріше реаліст. І обставини навколо України, швидкість і масштаби ескалації складаються так, що будувати тут плани з перспективою 5+ років — дуже сумнівне задоволення. Тому мене і хвилює тільки тут і зараз, режим real-time

Типу як живеться людям з відкритим виконавчим провадженням, які на нього, грубо кажучи, "забили"
Ну будет висеть еще долг все, что хочет абанк, монобанк другие кредиторы + суд сборы и 10% исполнителю, там почтовые расходы еще.. пока не погасите. Забивать не лучший вариант с учетом того, что легче не будет, а платить придется.

Заставят?

Гривна валюта, которая стремительно девальвирует, поэтому реальная стоимость долга каждый год становится меньше и меньше.
Каждый высказал свое мнение дальше вилами по воде, абы не мовчки, хочет не платить - пусть не платит

Краще звернутись до адвоката, нормального, у кого є вже практика в суперечках з банком. Краще не треба забивати

Краще звернутись до адвоката, нормального, у кого є вже практика в суперечках з банком. Краще не треба забивати
Человек решил не нанимать адвоката чтобы не тратить деньги на его услуги) не он первый такой к сожалению)

Назад
Угорі