Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Держитесь,заблокируйте входящие с неизвестны номеров и забудьте слово платить.Мне помогает отвлечься физ.труд,я копаю,мою ,стираю,были б деньги наверное б уже и строила.Услышала выражение недавно:долги платят только трусы.
Держитесь,заблокируйте входящие с неизвестны номеров и забудьте слово платить.Мне помогает отвлечься физ.труд,я копаю,мою ,стираю,были б деньги наверное б уже и строила.Услышала выражение недавно:долги платят только трусы.
Вроде всех про прозвоны предупредил, но неизвестно как далеко они зайдут.
Закрыл 2-е шараги, успел до просрочки, правда с небольшими телами но все же, осталось 7. Рад что кредит кассу закрыл пишут тут что психованые они.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.