Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
Тю, блин. Режим анонима включил))

Это да. Иначе и смысла в переговорах нет
[POSTS=5000]Сам створив ,і сам попався )))[/POSTS]
Я не хочу дотягувати до судів,але не впевнений що встигну заробити достатню сумму.....по бачу що подавати стали доволі швидко
А скажи ,що в судах херовового ,то крапка

Я не хочу дотягувати до судів,але не впевнений що встигну заробити достатню сумму.....по бачу що подавати стали доволі швидко
Суд - это не страшно вообще. Адвокат занимается делом и все. Твоего участия особо и не нужно. В случае выигрыша вернут деньги , которые ты заплатишь адвокату.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

А скажи ,що в судах херовового ,то крапка
Ну, тут кому как. Да и с мфо — тоже самое. Одних кошмарят, других не очень. Родственников беспокоят и нет. Суды так же.

Ну по перше ,зроби іншу карту ,бо будуть списувати ( тирити ) кошти
Romans ,завязуй із грою ,знаю що тяжко ,але треба
Може є досвід якийсь буде конисний?Бо алкоголь це теж не панацея....дивитись фільми чи серіали також стало страшно,кожного разу падли крутять рекламу слотів і працює тригер з включенням міксу негативних емоцій(І тяга,почуття провини,бажання десь пропасти щоб ніхто не знайшов)

Ну, тут кому как. Да и с мфо — тоже самое. Одних кошмарят, других не очень. Родственников беспокоят и нет. Суды так же.
Тут ,головне щоб зав'язав із грою ,а решта дрібниці ,вирішиться по ходу

Суд - это не страшно вообще. Адвокат занимается делом и все. Твоего участия особо и не нужно. В случае выигрыша вернут деньги , которые ты заплатишь адвокату.
Програшу справи і боюсь,щоб не влазити в це ще на роки+працюю офіційно,є побоювання що заблокують карту і буду без копійки

Може є досвід якийсь буде конисний?Бо алкоголь це теж не панацея....дивитись фільми чи серіали також стало страшно,кожного разу падли крутять рекламу слотів і працює тригер з включенням міксу негативних емоцій(І тяга,почуття провини,бажання десь пропасти щоб ніхто не знайшов)
Що тут можна сказати ,поки сам себе не переломиш ,ніхто не допоможе ,ні рідня ,ні знайомі ,ні псіхолох )) ,тримай себе в руках ,Ти підводиш до моєї історії ,але ,я не дуже хочу її розповідати ...

Є ще звісно в банках двух,але там вже не так все страшно і зможу подужати...головна ціль закрити займи і забути про цей період життя як страшний сон

Програшу справи і боюсь,щоб не влазити в це ще на роки+працюю офіційно,є побоювання що заблокують карту і буду без копійки
Дурне ,20 відсотків з оф.зп .а решта твоя ,і це при програші суду ,а тут толкові юристи ,зразу кажуть чи є шанс

Ощад(44000) який прив'язаний до зп карти,і альфа(5000)
Що тут можна сказати ,поки сам себе не переломиш ,ніхто не допоможе ,ні рідня ,ні знайомі ,ні псіхолох )) ,тримай себе в руках ,Ти підводиш до моєї історії ,але ,я не дуже хочу її розповідати ...
А є тут якийсь аналог ЛС,може там розповісиш...хоча я думаю що тут може комусь після мене буде твоя історія теж повчальною(вибач якщо лізу не туди куди потрібно)

А є тут якийсь аналог ЛС,може там розповісиш...хоча я думаю що тут може комусь після мене буде твоя історія теж повчальною(вибач якщо лізу не туди куди потрібно)
Ні ,все норм ., я порівнюю свою історію ,з вашою дитячою ,бо у нас велика різниця у віці ))) так що розповідати ?

Ощад(44000) який прив'язаний до зп карти,і альфа(5000)
Да, не самые хорошие банки..
тут якийсь аналог ЛС,
Есть полноценный ЛС. Но тебе пока недоступен. Как будет выдан статус форумчанин, откроется доступ

Як з цим всім морально боролися?Чи були у вас суди?Все для вас як закінчилося,чи ще в процессі?Що головне на початкових етапах як в мене,окрім антиспама і блокування карт,можливо є якась стратегія яка вам допомогла?Багато загалом запитань.....розумію що все це є на форумі і можна знайти інформацію,але як новачку вже вибачте....

Як з цим всім морально боролися?Чи були у вас суди?Все для вас як закінчилося,чи ще в процессі?
У меня были.
Один суд выиграли (судья назначил оплатить 6000 грн - остаток по телу кредита, все проценты и пени списал)
Второй тоже выиграл. Аналогично было. Тело + % за 30 дней. Хотели 150к, получили 15к). Суд длился два года

Назад
Угорі