Щоденник 7 кредитів з яких 5 мікрозайми,(допоможіть в вирішенні,буду вдячний)

• Автор теми Автор теми Romans
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 196
  • Перегляди Перегляди 6K
Як з цим всім морально боролися?Чи були у вас суди?Все для вас як закінчилося,чи ще в процессі?Що головне на початкових етапах як в мене,окрім антиспама і блокування карт,можливо є якась стратегія яка вам допомогла?Багато загалом запитань.....розумію що все це є на форумі і можна знайти інформацію,але як новачку вже вибачте....
Читай форум ,можемо на частину надати відповіді ,але читай ,все то не страшно

У меня были.
Один суд выиграли (судья назначил оплатить 6000 грн - остаток по телу кредита, все проценты и пени списал)
Второй тоже выиграл. Аналогично было. Тело + % за 30 дней. Хотели 150к, получили 15к). Суд длился два года
Ого....за два роки напевно на адвоката пішло як на погашення тіла...

[POSTS=5000]Дожився ,вчора чмирив якихось не зрозумілих ,а сьогодні дітвору витягуємо ,життя ,,,сумно [/POSTS]Скорпиошка

Ну тут всё просто — режим снежинка, читай о своих мфо, а тама — сможешь — закроешь. У меня из банков ток приват. Его не динамлю. Сума по реструкт. маленькая. В кабинеты мфо не входи, видят активность и хуже будет. С мфо и игрой — завязывай навсегда. Как-то так вот.

Я пішов в просрочку,бо думаю що
Ну тут всё просто — режим снежинка, читай об своих мфо, а тама — сможешь — закроешь. У меня из банков ток приват. Его не динамлю. Сума по реструкт. маленькая. В кабинеты мфо не входи, видят активность и хуже будет. С мфо и игрой — завязывай навсегда. Как-то так вот.
Ну я йшов на просрочку з думкою,що поки вони підуть на поступки то зможу поступово зробити запас фінансів і закривати по мірі паршивості як то кажуть

;)О! Я ещё для поднятия настроения смс читаю. Там, если понимаешь что к чему, такой трееешняк :lol: Напр — добавление в чёрный список bankid — вот умора-то

Ну тут всё просто — режим снежинка, читай о своих мфо, а тама — сможешь — закроешь. У меня из банков ток приват. Его не динамлю. Сума по реструкт. маленькая. В кабинеты мфо не входи, видят активность и хуже будет. С мфо и игрой — завязывай навсегда. Как-то так вот.
Головне ! Режим - сніжинка ,ніяких кабінетів ,усих у спам ,ніякого спілкування

Я пішов в просрочку,бо думаю що

Ну я йшов на просрочку з думкою,що поки вони підуть на поступки то зможу поступово зробити запас фінансів і закривати по мірі паршивості як то кажуть
Это правильно ты подумал. У меня всё по-иному. Доходы так себе. Но без пролонгаций хоть на сигареты с кофе остаётся и на шоколадку даж порой ;)

Romans ,дослухаєшся до наших порад ,то буде спокій ,і доповідь кожен день за гру ,як тримаєшся ,бо не будемо підтримувати )))

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
И какой-то сверхразум это ж придумал
Да это ещё что. Я вот учудил. Плохо мне было, да и спать хотелось. Читаю от клюшников — «Боржник!», а сам думаю — какой чайник, кто чайник, я чайник? Потом всю ночь чайник в космосе снился (чайник Рассела называется). Дальше пол дня вспоминал что к чему. И весь вечер матерился... А что? Потомок сапожников как-никак:mosking:

Звісно що шуткую 😉 ,витягнемо ,а ні то знайдемо
Да это ещё что. Я вот учудил. Плохо мне было, да и спать хотелось. Читаю от клюшников — «Боржник!», а сам думаю — какой чайник, кто чайник, я чайник? Потом всю ночь чайник в космосе снился (чайник Рассела называется). Дальше пол дня вспоминал что к чему. И весь вечер матерился... А что? Потомок сапожников как-никак:mosking:
Ще один ,читака ,ніч для того щоб відпочивати ,а завтра на працю !

Дякую всім велике,не сказати що я спокійний,бо це тільки початок шляху але радий що знайшов людей які щось в цьому розуміють і можуть підтримати як морально так і інформаційно....тоді буду по мірі того що відбувається відписуватись....буду йти на бокову,щоб зранку клієнтів не лякати...а з грою це дуже масштабна проблема,скільки таких як я залежних це просто жах...і що з цим робити не зрозуміло(єдиний сценарій який зараз працює,це коли людина вже в повній сраці тільки тоді починає доходити і то не завжди і не всім)Ще раз дякую всім і надобраніч

Звісно що шуткую 😉 ,витягнемо ,а ні то знайдемо

Ще один ,читака ,ніч для того щоб відпочивати ,а завтра на працю !
Увы, работа у меня он-лайн, ночью не сплю. Да и есть ещё и свои дела. Потом утром — спю. А днём — всякое *** Вот так и живу)

Увы, работа у меня он-лайн, ночью не сплю. Да и есть ещё и свои дела. Потом утром — спю. А днём — всякое *** Вот так и живу)
Ну добре ,усих розігнали ))) я теж завтра в ніч ,на тиждень в нічні ,такщо слідкую за форумом :mosking:

Дякую всім велике,не сказати що я спокійний,бо це тільки початок шляху але радий що знайшов людей які щось в цьому розуміють і можуть підтримати як морально так і інформаційно....тоді буду по мірі того що відбувається відписуватись....буду йти на бокову,щоб зранку клієнтів не лякати...а з грою це дуже масштабна проблема,скільки таких як я залежних це просто жах...і що з цим робити не зрозуміло(єдиний сценарій який зараз працює,це коли людина вже в повній сраці тільки тоді починає доходити і то не завжди і не всім)Ще раз дякую всім і надобраніч
Психологи не помогут. В их этическом кодексе записано — клиент сам себе эксперт. Так что завязывать с игрой должен каждый сам. А когда озарение об этом придёт — тут уж как карта ляжет)

О! Хотя бы раз в две недели проверяйся на судовій владі. А то МФО орут-орут, вот прям счас, потом снова счас и снова. А подают — так и молчат. :buuu:

Останнє редагування:
Чтоб долги не росли не играй и не бери новые займы.

С такими телами в мфо... ты походу их долго пролонгировал что дали так много.

Сумма не маленькая, но и не критичная, самое главное не играть, не отыгрываться, и не брать новые мфо, а то потом твои долги что сейчас покажуться мелочью.

А так главное крепкие нервы, не загоняйся сильно... от нервов страдает и тело, иммунитет становится слабым и вылазят всякие болячки...

У меня 27мфо и банк, не доводи до такого.

Назад
Угорі