Kryvonis
Форумчанин
- Дописи
- 61
- Реакції
- 23
- Бали
- 5065
Kryvonis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
такВи ФОП?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
такВи ФОП?
Під час війни було відкрито ВП, до війни не булоДо війни арешти рахунків були?
Під час війни?Під час війни було відкрито ВП, до війни не було
Але постанова про арешт є
Виконавчий напис зроблений до війни. По ньому відкрили вп на початку війниПід час війни?
У вас програний суд?
Встигли свлоти до мораторію... якраз рік тому введений був)Виконавчий напис зроблений до війни. По ньому відкрили вп на початку війни
Дід, ви можете допомогти будь-ласка ! В 2019 році в Швидко гроші брала кредит 6000 гривень , в 2021 році відкрито ВП приватним нотаріусом Созонова, на 12800! Я майже два роки за кордоном, що мені роботи і як вчинити ? Якщо не сплачувати те ВП , як можете бути далі ?а навіщо вам Дія
Провадження не в Дії ж відкривають і закривають))
Тут взагалі не бачу проблеми якщо ви платити зібрались... зв"язуєтесь з виконавцем і оплачуєте на рахунок вказаний у ВП.
Виконавець тільки радий буде такому "клієнту")
Доброго дня.Дід, ви можете допомогти будь-ласка ! В 2019 році в Швидко гроші брала кредит 6000 гривень , в 2021 році відкрито ВП приватним нотаріусом Созонова, на 12800! Я майже два роки за кордоном, що мені роботи і як вчинити ? Якщо не сплачувати те ВП , як можете бути далі ?
як буде подавати платіжні інструкції то такДоброго дня. У чоловіка на карті ЗП зробили обмеження за видатковими операціями. Минулого місяця після того, як він зняв дозволену суму, в нього ще залишилося 3800 на карті, які списав для себе виконавець. Виконавець постійно буде знімати залишок, поки не пройде суд про визнання виконавчого напису недійсним?
Так.Виконавець постійно буде знімати залишок, поки не пройде суд про визнання виконавчого напису недійсним?
Потому что ИНН запрещены пока. Только суд.З початком війни зовсім випав з теми, пропав інтернет, потім була окупація, потім виїздз окупації, скитання по чужим краям, потім деокупація, повернення до дому а тут жoпa така, що оці всі кредити дитячі забавки просто.
Я до чого, до війни в мене було три виконавчі провадження, два були вже знесені, а третій завис бо суд не працював із за окупації, но хоча би призупинене виконавче провадження було. З початком війни за весь цей час жодного виконавчого провадження на мене не було, от і хотів спитати, це апрсто я такий везучий, чи із за війни вони притормозили з виконавчими провадженнями, чи може тому що я ВПО?
Поки військовий стан зупинили?Потому что ИНН запрещены пока. Только суд.
Ага, пока да.Поки військовий стан зупинили?
Нет, не разблокируют. Вы же не оплатили.Вітаю! Підкажіть, хто у курсі. У травні заблокували рахунки, в червні зняли обмеження на 13400 грн. А вчора виконавець повернув виконавчий документ стягувачу, тобто у дїї світиться, що відкритих ВП у мене немає. Рахунки мені тепер розблокуюють чи ні? Чи мені щось додатково треба робити для цього?
Зупинене ВП не є підставою для зняття арешту. Тільки закінченеВітаю! Підкажіть, хто у курсі. У травні заблокували рахунки, в червні зняли обмеження на 13400 грн. А вчора виконавець повернув виконавчий документ стягувачу, тобто у дїї світиться, що відкритих ВП у мене немає. Рахунки мені тепер розблокуюють чи ні? Чи мені щось додатково треба робити для цього?
тільки скасовувати виконавчий документЧи мені щось додатково треба робити для цього?
Доброго вечора! А як підписати даний документ електронним підписом чи як вставити цей підпис в електронний лист?1. державному виконавцю____________(ПІБ) центрального відділу ДВС______________________.
як дізнатись? доступ до асвп є? я маю на увазі постанову про відкриття провадження з ідентифікатором доступу.
2. ЕЦП. але нічого не заважає, зробити фото роздрукованої та підписаної від руки заяви, прикласти 1 сторінку паспорту (для ідентифікації) і направити виконавцю. може пройти
нові заборонено
доброго вечораДоброго вечора! А як підписати даний документ електронним підписом чи як вставити цей підпис в електронний лист?