6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

а навіщо вам Дія :rolleyes:
Провадження не в Дії ж відкривають і закривають))
Тут взагалі не бачу проблеми якщо ви платити зібрались... зв"язуєтесь з виконавцем і оплачуєте на рахунок вказаний у ВП.
Виконавець тільки радий буде такому "клієнту")
Дід, ви можете допомогти будь-ласка ! В 2019 році в Швидко гроші брала кредит 6000 гривень , в 2021 році відкрито ВП приватним нотаріусом Созонова, на 12800! Я майже два роки за кордоном, що мені роботи і як вчинити ? Якщо не сплачувати те ВП , як можете бути далі ?

Дід, ви можете допомогти будь-ласка ! В 2019 році в Швидко гроші брала кредит 6000 гривень , в 2021 році відкрито ВП приватним нотаріусом Созонова, на 12800! Я майже два роки за кордоном, що мені роботи і як вчинити ? Якщо не сплачувати те ВП , як можете бути далі ?
Доброго дня.
В 2021 Сазонова вчинила нотаріальний напис чи це відкрито ВП по ньому?
Якщо у вас не минули терміни ( 3роки ) на знесення напису, то я б рекомендував його знести.
Є можливість це зробити практично без витрат, тобто повернути кошти за правову допомогу.
Звертайтесь до юристів наших і вони вас проконсультують.
Вони працюють дистанційно, тож ні вам ні їм на судах фізично присутніми бути непотрібно.
Успіхів.

Доброго дня. У чоловіка на карті ЗП зробили обмеження за видатковими операціями. Минулого місяця після того, як він зняв дозволену суму, в нього ще залишилося 3800 на карті, які списав для себе виконавець. Виконавець постійно буде знімати залишок, поки не пройде суд про визнання виконавчого напису недійсним?

Доброго дня. У чоловіка на карті ЗП зробили обмеження за видатковими операціями. Минулого місяця після того, як він зняв дозволену суму, в нього ще залишилося 3800 на карті, які списав для себе виконавець. Виконавець постійно буде знімати залишок, поки не пройде суд про визнання виконавчого напису недійсним?
як буде подавати платіжні інструкції то так

Виконавець постійно буде знімати залишок, поки не пройде суд про визнання виконавчого напису недійсним?
Так.
Подавайте позов на визнання напису таким що не підлягає виконанню і обов"язково пере цим забезпечення позову.
Це збереже кошти і не дасть виконавцю їх списувати поки відбудеться суд.

З початком війни зовсім випав з теми, пропав інтернет, потім була окупація, потім виїздз окупації, скитання по чужим краям, потім деокупація, повернення до дому а тут жoпa така, що оці всі кредити дитячі забавки просто.
Я до чого, до війни в мене було три виконавчі провадження, два були вже знесені, а третій завис бо суд не працював із за окупації, но хоча би призупинене виконавче провадження було. З початком війни за весь цей час жодного виконавчого провадження на мене не було, от і хотів спитати, це апрсто я такий везучий, чи із за війни вони притормозили з виконавчими провадженнями, чи може тому що я ВПО?

З початком війни зовсім випав з теми, пропав інтернет, потім була окупація, потім виїздз окупації, скитання по чужим краям, потім деокупація, повернення до дому а тут жoпa така, що оці всі кредити дитячі забавки просто.
Я до чого, до війни в мене було три виконавчі провадження, два були вже знесені, а третій завис бо суд не працював із за окупації, но хоча би призупинене виконавче провадження було. З початком війни за весь цей час жодного виконавчого провадження на мене не було, от і хотів спитати, це апрсто я такий везучий, чи із за війни вони притормозили з виконавчими провадженнями, чи може тому що я ВПО?
Потому что ИНН запрещены пока. Только суд.

Вітаю! Підкажіть, хто у курсі. У травні заблокували рахунки, в червні зняли обмеження на 13400 грн. А вчора виконавець повернув виконавчий документ стягувачу, тобто у дїї світиться, що відкритих ВП у мене немає. Рахунки мені тепер розблокуюють чи ні? Чи мені щось додатково треба робити для цього?

Вітаю! Підкажіть, хто у курсі. У травні заблокували рахунки, в червні зняли обмеження на 13400 грн. А вчора виконавець повернув виконавчий документ стягувачу, тобто у дїї світиться, що відкритих ВП у мене немає. Рахунки мені тепер розблокуюють чи ні? Чи мені щось додатково треба робити для цього?
Нет, не разблокируют. Вы же не оплатили.

Зупинене ВП не є підставою для зняття арешту. Тільки закінчене

1. державному виконавцю____________(ПІБ) центрального відділу ДВС______________________.
як дізнатись? доступ до асвп є? я маю на увазі постанову про відкриття провадження з ідентифікатором доступу.

2. ЕЦП. але нічого не заважає, зробити фото роздрукованої та підписаної від руки заяви, прикласти 1 сторінку паспорту (для ідентифікації) і направити виконавцю. може пройти

нові заборонено
Доброго вечора! А як підписати даний документ електронним підписом чи як вставити цей підпис в електронний лист?

Назад
Угорі