6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Хтось можливо знає, навіщо приватний виконавець робить такий запит? Раніше таких запитів не було. Чи пов'язано це з тим, що запит від Говорова, що заміняє Микитин?

Запит до Податкової служби про РНОКПП або серію (за наявності) та номер паспорту, джерела та/або суми доходів, та розміри утриманого податку з доходів

Добрый день. Подскажите пожалуйста, может сталкивались с такой ситуацией. У мужа открыто 2 ВП. В мае заблокировали карту моно. Отправили заяву первому исполнителю. Он отправил письмо в банк без проблем. Со вторым приставом у нас качели, он говорит что только первый должен отправить письмо, разбирайтесь с банком я арест снял и что-то отправил в Киев. В Дие есть в обеих ВП что арест снимается на счет который мы указали. Банк же требует и от него письмо. Никак не можем разблокировать карту уже месяц если не больше. Были такие проблемы у кого-то? Спасибо.

Вітаю. А хто-небудь із ФОПів складав заяву на призначення поточного рахунку для видаткових операцій?

Аваль банк розблокували на 8 годин рахунок,щоб зняти кошти з картки,що там були,а потім знову заблокували.
Скажіть,будь ласка, а що потрібно щоб розблокували: писати в чат чи йти до відділення?

а що саме написати потрібно?
Я писала чі можу я зняти кошти зі свого рахунку у межах 13.400.Мені написали що є постанова,потім що розблокують рахунок на певний час щоб зняти кошти

Добрый день. Подскажите пожалуйста, может сталкивались с такой ситуацией. У мужа открыто 2 ВП. В мае заблокировали карту моно. Отправили заяву первому исполнителю. Он отправил письмо в банк без проблем. Со вторым приставом у нас качели, он говорит что только первый должен отправить письмо, разбирайтесь с банком я арест снял и что-то отправил в Киев. В Дие есть в обеих ВП что арест снимается на счет который мы указали. Банк же требует и от него письмо. Никак не можем разблокировать карту уже месяц если не больше. Были такие проблемы у кого-то? Спасибо.
Не повинно бути другого листа, якщо мова про 13400, а не повне зняття арешту.

ПІдскажіть чи можу я написати заяву виконявцю на рахунок 13400, якщо провадження відпралено назад тому хто його подавав, бо мій виконавець каже що немає такої можливості.

якщо провадження відпралено назад тому хто його подавав, бо мій виконавець каже що немає такої можливості.
не визначить виконавець рахунок в такому випадку і запланованими змінами це не виправлено, там навіть сказано - що
Виконавець відмовляє боржнику у визначенні поточного рахунку в банку для здійснення видаткових операцій у разі, якщо
виконавче провадження, у якому накладено арешт на кошти боржника, закінчено на підставі статті 39 Закону або виконавчий документ у цьому виконавчому провадженні повернуто стягувачу відповідно до статті 37 Закону;

Подскажите пожалуйста, если пришло сообщение с Монобанка о том, что Монобанк получил запрос от исполнительной службы по счетам. Из других банков пока не было таких сообщений. На сайте Асвп: частный исполнитель открыл производство. Заказчик управляющая компания, это из-за долга по коммуналке Но на сайте Судовой влади этого дела нет. Подскажите пожалуйста, почему нет судебного дела с судебным решением? Откуда тогда взялось исп. производство?

Останнє редагування:
Назад
Угорі