6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Хтось уже розблокував на 13400? Бо я ніяк не можу з банком вирішити це питання. Кажуть що на розблокування чекати 10 днів. Вони вже прийшли. Лист вони отримали також вже давно. А в приват висить статус необробленого звернення. І не можу дозвонитись. Ігнорять. З номеру 3700 не передзвонюють, а в застосунку робот каже чекайте.
Мені розблокував сьогодні нарешті приват. Отримали постанову 14 липня. Сказали, щоб чекала до 25, то виходить, що календарних днів
А в мене отримали 15, і морозяться, кажуть чекайте. Це бот каже. Бо до банку не можу дозвонитись

Хтось уже розблокував на 13400? Бо я ніяк не можу з банком вирішити це питання. Кажуть що на розблокування чекати 10 днів. Вони вже прийшли. Лист вони отримали також вже давно. А в приват висить статус необробленого звернення. І не можу дозвонитись. Ігнорять. З номеру 3700 не передзвонюють, а в застосунку робот каже чекайте.

А в мене отримали 15, і морозяться, кажуть чекайте. Це бот каже. Бо до банку не можу дозвонитись
Бо це примат... Такий вже банк...
Можете написати скаргу в НБУ за невиконання постанови виконавця.

Бо це примат... Такий вже банк...
Можете написати скаргу в НБУ за невиконання постанови виконавця.
Вже сьогодні написала. І скаргу за невиконання і на повний ігнор на телефонний дзвінок. Навіть до банкіра голд клубу.

Мені розблокував сьогодні нарешті приват. Отримали постанову 14 липня. Сказали, щоб чекала до 25, то виходить, що календарних днів
Мені теж сказали що 25розблакують.,но розблакували 21.06 без повідомлень , я чисто случайно решила попробувати поповнити телефон. А повідомлення прийшло 26.06 що,,"трудності усунено"

Народ, а кто-то слышал детали за эту новость от прихват банка?

"Приватбанк автоматически будет списывать непогашенные кредиты.
Это будет происходить при принудительном закрытии счетов.
"Это касается клиентов, которым банк отказал в поддержании деловых отношений из-за несоблюдения действующего законодательства относительно незаконного использования и получения средств", — говорится в сообщениях, которые банк разослал своим клиентам"

Если у меня есть "долг" по кредитному лимиту карты на 30к и заочное решение суда 2019-го года, по нему же и открыто ВП - я каким то образом могу списать этот "долг" ?
Народ, а кто-то слышал детали за эту новость от прихват банка?

"Приватбанк автоматически будет списывать непогашенные кредиты.
Это будет происходить при принудительном закрытии счетов.
"Это касается клиентов, которым банк отказал в поддержании деловых отношений из-за несоблюдения действующего законодательства относительно незаконного использования и получения средств", — говорится в сообщениях, которые банк разослал своим клиентам"

Если у меня есть "долг" по кредитному лимиту карты на 30к и заочное решение суда 2019-го года, по нему же и открыто ВП - я каким то образом могу списать этот "долг" ?
Сори, я не так бегло прочитал статью, оказывается эти y6людku наоборот будут принудительно списывать со счетов
Что еще стоило ожидать от этого говнобанка

Останнє редагування:

Я з ними спілкувалась через он-лайн допомогу в чаті. Одне й те саме питання писала разів п'ять, коли мені робот пропонував варіанти і вони після цього підключали оператора. Кожен раз так працювало. Спробуйте.
А взагалі, мені не приходило повідомлення, що 13400 розблоковані, а замочок вони ж не знімають. Просто спробувала сьогодні перевести 10 грн на іншу карту і вийшло. Може, вони і раніше розблокували

Я з ними спілкувалась через он-лайн допомогу в чаті. Одне й те саме питання писала разів п'ять, коли мені робот пропонував варіанти і вони після цього підключали оператора. Кожен раз так працювало. Спробуйте.
А взагалі, мені не приходило повідомлення, що 13400 розблоковані, а замочок вони ж не знімають. Просто спробувала сьогодні перевести 10 грн на іншу карту і вийшло. Може, вони і раніше розблокували
3 рази на день пробую. В п'ятницю я до них дозвонилась. Сказали очікуйте. А в понеділок мені навіть бот який з'єднує сказав очікуйте. Питання навіть не в мені. На цей рахунок вже 15 років приходять аліменти. В мене студент сидить і не можу ні за гуртожиток заплатити ні на їжу йому вислати.

Є один варіант, в мене завжди спрацьовує. Потрібно ігнорувати варіанти, що пропонує бот, а писати в чаті одразу "зв`язок з оператором"

Через 10 днів розблокували без сповіщення взагалі.Просто пробуйте зробити оплату якусь чи переказ на карту.Але спочатку писав їм в чат з номером листа.То сказали 10 днів розгляд +3 дні розблокування.

Доречі в мене на карті одній було нуль гривень то вийшло її взагалі перевипустити і поки що "жива карта"

Будь ласка допоможіть мені. В мене закриті виконавчі провадження, але арешт на картки залишився, через це виконавець не може зробити визначення рахунку на 13500, і каже що в банк не може направити постанову про закриття проваджень. Що мені робити??

Підкажіть в якій формі і на кого писати скаргу на бездіяльність виконавця? Немає вже сил. Рівно місяць чекаю на постанову про затвердження рахунку. Не додзвонитись не дописатись, двері наглухо зачинені, вічний обід в них.

Підкажіть в якій формі і на кого писати скаргу на бездіяльність виконавця? Немає вже сил. Рівно місяць чекаю на постанову про затвердження рахунку. Не додзвонитись не дописатись, двері наглухо зачинені, вічний обід в них.
До Міністерства юстиції України
01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького, буд. 13.
тел. (044) 271-17-83
e-mail: [email protected]
[email protected]

(П.І.Б. заявника)

(РНОКПП заявника

(адреса заявника – для листування)

(засоби зв’язку: моб. тел., факс, e-mail)
Скарга
В довільній формі описуєте ситуацію в подробицях і датах. Просите розібратись/провести перевірку/.......... В скарзі в кінці пишете " Додатки:
1. Наприклад, Заява така то
2. Копія Заяви такої
3. .....

Заява підписана за допомогою КЕП(ЕЦП АЦСК)

Підписуєте електроним підписом і відсилаете файли заяви без підпису і з ел.підписом, також всі перераховані файли документів перерахованих в скарзі " Додатках". Відсилаете на адреса ел.пошти Мінюста зазначені в шапці скарги.

На відповідь в Мінюста до 30 днів. З мого досвіду, бувало за 10 днів відповідали.

Також можна на сайті Мінюсту заповнити форму ел.звернення і також добавити всі файли доказів.

Треба щоб люди не лінились і писали. 11 листопада 2022 року були прийнято "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України", виокремлю "«V. Особливості перевірки дотримання приватним виконавцем вимог законодавства щодо примусового виконання рішень під час виконання ним професійних обов’язків у період дії воєнного стану" до Наказу "Про затвердження Порядку проведення перевірок діяльності органів державної виконавчої служби, приватних виконавців".
Тепер Минюст може не тільки проводити планові/позапланові перевірки, а і витребувати у привитних виконавців документи виконавчих проваджень і тд. Читайте.

Будь ласка допоможіть мені. В мене закриті виконавчі провадження, але арешт на картки залишився, через це виконавець не може зробити визначення рахунку на 13500, і каже що в банк не може направити постанову про закриття проваджень. Що мені робити??
"Зупинення вчинення виконавчих дій або зупинення виконавчого провадження не є підставою для відмови у визначенні поточного рахунку для здійснення видаткових операцій."

Вкладення

• 2023-6-28 22-4-49.webp
    2023-6-28 22-4-49.webp
    76.5 Кб · Перегляди: 84
Останнє редагування:
До Міністерства юстиції України
01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького, буд. 13.
тел. (044) 271-17-83
e-mail: [email protected]
[email protected]

(П.І.Б. заявника)

(РНОКПП заявника

(адреса заявника – для листування)

(засоби зв’язку: моб. тел., факс, e-mail)
Скарга
В довільній формі описуєте ситуацію в подробицях і датах. Просите розібратись/провести перевірку/.......... В скарзі в кінці пишете " Додатки:
1. Наприклад, Заява така то
2. Копія Заяви такої
3. .....

Заява підписана за допомогою КЕП(ЕЦП АЦСК)

Підписуєте електроним підписом і відсилаете файли заяви без підпису і з ел.підписом, також всі перераховані файли документів перерахованих в скарзі " Додатках". Відсилаете на адреса ел.пошти Мінюста зазначені в шапці скарги.

На відповідь в Мінюста до 30 днів. З мого досвіду, бувало за 10 днів відповідали.

Також можна на сайті Мінюсту заповнити форму ел.звернення і також добавити всі файли доказів.

Треба щоб люди не лінились і писали. 11 листопада 2022 року були прийнято "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України", виокремлю "«V. Особливості перевірки дотримання приватним виконавцем вимог законодавства щодо примусового виконання рішень під час виконання ним професійних обов’язків у період дії воєнного стану" до Наказу "Про затвердження Порядку проведення перевірок діяльності органів державної виконавчої служби, приватних виконавців".
Тепер Минюст може не тільки проводити планові/позапланові перевірки, а і витребувати у привитних виконавців документи виконавчих проваджень і тд. Читайте.

"Зупинення вчинення виконавчих дій або зупинення виконавчого провадження не є підставою для відмови у визначенні поточного рахунку для здійснення видаткових операцій."

Дякую Вам!!! Зранку відправлю їй це! Дуже гарно дякую!

Я прихований текст не бачу, але в інтернеті читала про причину іі відсторонення від роботи на 1 міс. А я все не можу дочекатися розблокування рахунку від привата. Вони кажуть до 10 днів, це робочих ?
тут не прихований і з подробицями

Щодо бездіяльності виконавців пропоную звертатися на номер "гарячої лінії", це дієвий спосіб отримати бажаний результат. ⬇️

Вкладення

• Screenshot_2023-07-03-02-37-30-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-07-03-02-37-30-10_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    63.5 Кб · Перегляди: 73
Щодо бездіяльності виконавців пропоную звертатися на номер "гарячої лінії", це дієвий спосіб отримати бажаний результат. ⬇️
Спробуй туи додзвонитись спочатку.
Що четвер, що п'ятиця - марно. Слухавки ніхто не бере

Спробуй туи додзвонитись спочатку.
Що четвер, що п'ятиця - марно. Слухавки ніхто не бере
Гаряча лінія Вам нічим не допоможе, максимум надасть телефон (044)486-08-78 "Відділ контролю за діяльністю органів та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень", також важко дозвонитись . Вони займаються контролем в тому числі і приватних виконавців. Но вони також вам максимум порадять писати скаргу. (див. мій допис вище). Пишіть скарги, це найдієвіше. А то люди бігають по форумах, а ніяких хоть якихось дієвих дій не роблять.
Департамент державної виконавчої служби
Ця гаряча лінія відповідає тільки за дії державних виконавців ДВС. До приватних виконавців вони відношення не мають, а саме з приватними у людей проблеме. Ця гаряча лінія створення ілюзії роботи. Я до них дозвонювася в перші дні роботи даної лінії. Потім дозвонився (044)486-08-78 "Відділ контролю за діяльністю органів та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень"

Вкладення

• Відділ контролю.webp
    Відділ контролю.webp
    38.7 Кб · Перегляди: 69
Останнє редагування:
Підкажіть,як з Аваль банком??Як довго вони розглядають постанову на 13.400?І чи активна картка для зняття готівки,чи лише зняття на касі?

Roofer, дивно, бо маю ситуацію зворотню. Проблеми саме з ДВС. Приватні себе чудово поводять.

Назад
Угорі