6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Підскажіть будь ласка чи можу я сама роздрукувати постанову через Дія приватного виконавця "про зняття арешту з рахунку боржника для здійснення видаткових операцій" та відіслати укрпоштою в банк. Бо кінці і краю я не бачу.
Не можна.

Підскажіть будь ласка чи можу я сама роздрукувати постанову через Дія приватного виконавця "про зняття арешту з рахунку боржника для здійснення видаткових операцій" та відіслати укрпоштою в банк. Бо кінці і краю я не бачу.
Ні не можете. Тільки виконавець Укрпоштою. Лист приблизно буде йти 10 днів, потім поки зареєструють в Приваті потім ще від 3до 10 днів розглядають. Розраховуйте на 25 днів з моменту винесення постанови виконавцем. Ну це особисто моя історія.

Ні не можете. Тільки виконавець Укрпоштою. Лист приблизно буде йти 10 днів, потім поки зареєструють в Приваті потім ще від 3до 10 днів розглядають. Розраховуйте на 25 днів з моменту винесення постанови виконавцем. Ну це особисто моя історія.
Дякую. Воно десь так и тягнеться. Листи дуже довго йдуть. Не розумію чому неможна зробити це електронно.

Доброго дня. Не знаю, чи пишу в ту тему. Ніхто не підкаже, чи є вже прецеденти по виконавчих написах по кредитах в МФО за останнній місяць/два.
А что вы имеете в виду под прецедентами? ИН нотариусы не имеют права издавать сейчас. Или я что-то не так понимаю. По старым-наверное все так же- ВП, реестр должников и арест счетов

16.05 отправила постанову виконавцю. Сначала, она обманывала, что отправила укрпочтой. 30.05 она отправила электронкой, но приват не принял. Еще проблема в том, что к исполнителю нереально дозвониться. Получалось только раз в неделю где-то. 7.06 добилась от нее, чтобы отправилась укрпочтой. Вчера банк, наконец-то, получил постанову, и я уже надеялась, что нахожусь на финишной прямой. Может так и есть, но сегодня виконавча служба списала все мои деньги с карты(
Видимо испольнитель специально тянула так долго резину, чтоб деньги списать сначала.

16.05 отправила постанову виконавцю. Сначала, она обманывала, что отправила укрпочтой. 30.05 она отправила электронкой, но приват не принял. Еще проблема в том, что к исполнителю нереально дозвониться. Получалось только раз в неделю где-то. 7.06 добилась от нее, чтобы отправилась укрпочтой. Вчера банк, наконец-то, получил постанову, и я уже надеялась, что нахожусь на финишной прямой. Может так и есть, но сегодня виконавча служба списала все мои деньги с карты(
Видимо испольнитель специально тянула так долго резину, чтоб деньги списать сначала.
Якщо стягнули на підставі виконавчого напису нотаріуса, то рекомендую його оскаржити та повернути стягнуті кошти.

Доброго дня. Підкажіть, що робити, якщо виконавець на питання: - "Коли буде постанова?", відповідає: - "А Ви знаєте скільки їх надійшло?)" Я йому кажу про строки, відповіді немає. Пішов третій тиждень, постанови немає.

Останнє редагування:
Доброго дня. Підкажіть, що робити, якщо виконавець на питання: - "Коли буде постанова?", відповідає: - "А Ви знаєте скільки їх надійшло?)" Я йому кажу про строки, відповіді немає. Пішов третій тиждень, постанови немає.
35 днів від прийняття заяви. 20 від постанови. Моно.

Приїдьте до виконавця. Дієво.
Немає часу на зустріч - почекайте біля дверей. Періодично набирайте і питайте коли буде час.

Або ж зверніться з заявою до керівника відділу (якщо це ДВС), або мінюсту (якщо приватний) за роз'ясненнями стосовно дій виконавця. Це займе час, але результат буде.

Доброго дня. Підкажіть будь ласка,в кого є ощад,чи зняли вже комусь арешт? В мене кілька вп,постанова про арешт є від Дорошкевич,який був ще до початку війни,а також є свіжа постанова про арешт від державного по програному суду з приватбанком( в АСВП не видно в які банки направлено),але в ощаді сказали,що нової постанови не має,і це скоріш за все повернувся старий арешт.
Хтось відправляв Дорошкевич заяву на розблокування на електронну пошту? Як швидко вона реагує і чи списує гроші з рахунку?

Сьогодні на асвп побачила інформацію, що мій приватний виконавець не діє. Вчора дзвонила до них, спілкувалася з помічником, хотіла дізнатися трек- номер листа. Відповіді не отримала , як завжди конкретно нічого не кажуть.
Мене цікавить, чому перестав діяти ПВ?

Сьогодні на асвп побачила інформацію, що мій приватний виконавець не діє. Вчора дзвонила до них, спілкувалася з помічником, хотіла дізнатися трек- номер листа. Відповіді не отримала , як завжди конкретно нічого не кажуть.
Мене цікавить, чому перестав діяти ПВ?
як його прізвище?
про причини може бути інформація в реєстрі приватних виконавців, там треба документ формувати з докладною інфою

Інформація про
зупинення діяльності
приватного виконавця:
Міністерство юстиції України Наказ №1440/7 15.06.2023
Дякую за інформацію, але я все одно не розумію нічого :ups2:
Як це вплине на моє провадження?
Хоч діяльність і зупинена, а вчора знову подали запит до банків про стан рахунків

Дякую за інформацію, але я все одно не розумію нічого :ups2:
Як це вплине на моє провадження?
Хоч діяльність і зупинена, а вчора знову подали запит до банків про стан рахунків
мені теж не зрозуміло, якщо чесно
наказу на сайті мін юсту поки що нема, на сайті апву вона позначена як "діє"
вчора знову подали запит до банків про стан рахунків
хто подав? там має бути прізвище

мені теж не зрозуміло, якщо чесно
наказу на сайті мін юсту поки що нема, на сайті апву вона позначена як "діє"

хто подав? там має бути прізвище
Микитин, то це виходить, що вона не мала права вчора це робити?

Микитин, то це виходить, що вона не мала права вчора це робити?
наказ від 15, але з якої дати в тексті наказу припинено, не зрозуміло, бо поки що нема тексту наказу опублікованого
то це виходить, що вона не мала права вчора це робити?
4. З дня внесення інформації про зупинення діяльності приватного виконавця до Єдиного реєстру приватних виконавців України приватному виконавцю забороняється здійснювати діяльність приватного виконавця, крім дій, пов’язаних із передаванням виконавчих документів іншому приватному виконавцю або відповідному органу державної виконавчої служби.

Останнє редагування:
І в мене вона вчора намагалась зняти кошти з карти.
В неділю? Як намагалася?
Сьогодні вже дозвонитися до офісу Микитин нереально. Потрібно було минулого разу бути впевненішою і вимагати трек-номер листа. Може хто знає, скільки йде лист з Київської обл в Дніпро зараз?

Останнє редагування:
Назад
Угорі