Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну звідкіля ж мені знати, це як?)))) я ж не ваш виконавець.Державному відправила 29 числа. 5 числа передзвонила сказали що він вже у відпустці. Згодом передзвонила начальник сказала що він її зареєстрував але чомусь не відправив. 5 числа все відправили укр поштою. А приватному 5 числа відправила. Написав що не відкривається файл. 6 числа переробила і відправила усі документи з дія підпис. На питання чи отримали і все гаразд відписав що не знає. Це як? І як мені тепер дізнатись вніс він це в асвп чи ні?
Можливо можна десь дізнатись про це? І в які строки банк знімає арешт після отримання листа? На рахунок накладення два арешти, якщо буде лист лише від державного виконавця то арешт знімуть чи необхідно від двох виконавців?
Саме по другому ніде немає ідентифікатора. А він сказав щоб зверталась до того хто подав на стягнення. До фінансової установи щоб вони мені його надали. Документів не має бо за адресою прописки не була вже 15років.ну звідкіля ж мені знати, це як?)))) я ж не ваш виконавець.
повідомте його, що якщо не винесе постанову, то ви звернетесь до суду і змусите це його зробити в судовому порядку + покладете на нього сплут судового збору та витрат на адвоката.
дізнатись чи виніс він постанову, можна переглянувши в асвп, за допомогою номера виконавчого провадження та ідентифікатора доступа.
щодо строків банку...не прописано, як і не зрозуміло чи буде вимагати ваш банк, постанови від 2х виконавців
В мене також на рахунку 2 арешти, але вистачило однієї постанови від одного виконавця.Державному відправила 29 числа. 5 числа передзвонила сказали що він вже у відпустці. Згодом передзвонила начальник сказала що він її зареєстрував але чомусь не відправив. 5 числа все відправили укр поштою. А приватному 5 числа відправила. Написав що не відкривається файл. 6 числа переробила і відправила усі документи з дія підпис. На питання чи отримали і все гаразд відписав що не знає. Це як? І як мені тепер дізнатись вніс він це в асвп чи ні?
Можливо можна десь дізнатись про це? І в які строки банк знімає арешт після отримання листа? На рахунок накладення два арешти, якщо буде лист лише від державного виконавця то арешт знімуть чи необхідно від двох виконавців?
а в дії нема цього провадження?Саме по другому ніде немає ідентифікатора. А він сказав щоб зверталась до того хто подав на стягнення. До фінансової установи щоб вони мені його надали. Документів не має бо за адресою прописки не була вже 15років.
В дії є, але також без ідентифікатора. А я можу написати електронного листа виконавцю щоб він відправив мені скан копії постанови з ідентифікатором?а в дії нема цього провадження?
ви, як сторона по справі, можете знайомитись з матеріалами справи, в тому числі і шляхом надсилання вам сканкопії відповідних документів.
отже, можете написати викоанвцю заяву, щоб він вам надіслав копію постанови про відкриття провадження, з ідентифікатором доступу, та загалом, любі документи, що вас цікавлять
так, звичайноВ дії є, але також без ідентифікатора. А я можу написати електронного листа виконавцю щоб він відправив мені скан копії постанови з ідентифікатором?
Погортайте цю тему. Тут є люди, яким розблокували.Добрый день, у кого нибудь получилось разблокировать 13.400, а то я отправила письмо на Эл. почту исполнителю 5 дней назад, пока тишина
Сьогодні залишила скаргу на урядовій лінії 1545 через хвилин 40 передзвонили з Приват банка і сказали що постанову знайшли і через 9-10 розблокують.Добрый день, у кого нибудь получилось разблокировать 13.400, а то я отправила письмо на Эл. почту исполнителю 5 дней назад, пока тишина
Це не заборонено.А підскажіть будь ласка знімають із зарплати 20% ще із карти зняли 6500 як бути
В суд...якщо напис,то зносити..А підскажіть будь ласка знімають із зарплати 20% ще із карти зняли 6500 як бути
А утримані кошти повернутиА підскажіть будь ласка знімають із зарплати 20% ще із карти зняли 6500 як бути
Направити до банку по електронній пошті? У мене банк прийняв від одного виконавця по електронній пошті. А по другому сказали відправити по укр.пошті. Це як?на протязі 2х робочих днів, з моменту отримання заяви виконавець повинен винести постанову, на протязі 1 дня, направити до банку.
Ці строки пройшли?
Це так.Направити до банку по електронній пошті? У мене банк прийняв від одного виконавця по електронній пошті. А по другому сказали відправити по укр.пошті. Це як?
В стартпості ж чітко написано : "протягом одного календарного місяця".Таке питання якщо я зняв 13400грн наприклад 10 червня то наступного разу я зможу зняти 10 липня ?чи з першого липня?