6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

То есть исполнитель специально так делают? Они же знают это?
Тут важко звинуватити конкретного виконавця. Є відверті олені.
Але вцілому : закон ввели в дію але як він працюватиме нікого не обходить.

Пішов 12-й день з подачі заяви. Постанови немає :(
Відповідь виконавця: - Багато заяв, ми працюємо.

Пішов 18 день після постанови) ще до пошти не дійшли.
16-й день банк морозиться, постанову отримали 6.06, в понеділок буду в
дзвонити на урядову лінію. Бо в мне по одному і тому ж самому виконавчому і 20 відсотків на роботі стягують. І на карті списують. А це вже 100 відсотків заробітної плати. Таке може бути тільки в Європейській правовій державі.

16-й день банк морозиться, постанову отримали 6.06, в понеділок буду в
дзвонити на урядову лінію. Бо в мне по одному і тому ж самому виконавчому і 20 відсотків на роботі стягують. І на карті списують. А це вже 100 відсотків заробітної плати. Таке може бути тільки в Європейській правовій державі.
В мене рахунок розблокували, але кошти списали швидше, ніж я встиг зняти свої 13400.

але кошти списали швидше, ніж я встиг зняти свої 13400.
ну це явно порушення банком закону
те що йому невчасно прийшла інструкція виконавця - окреме питання, але банк мав після розблокування повернути її назад без виконання. хоча можливо що спочатку банк виконав інструкцію, а потім розблокував

В мене рахунок розблокували, але кошти списали швидше, ніж я встиг зняти свої 13400.
Якщо розблокували і списали, то так не можна. Процитуйте банку новий закон, там є таке: "Звернення стягнення у межах зазначеної суми на такому рахунку не здійснюється." Але скоріш за все зробили так, як пише Adios, спочатку списали, а вже потім зняли блок. Це не заборонено. Навіть деякі виконавці, перш ніж зробити постанову, шерстять рахунки боржників, забирають всі гроші, а вже потім виписують постанову.

Питання до тих в кого більше одного провадження в різних виконавців і в кого є постанова.
В асвп в інших виконавців є якісь згадки про рахунок чи надсилання постанови?
В розділі інші документи має ж бути скан якийсь по ідеї...

Питання до тих в кого більше одного провадження в різних виконавців і в кого є постанова.
В асвп в інших виконавців є якісь згадки про рахунок чи надсилання постанови?
В розділі інші документи має ж бути скан якийсь по ідеї...
4 провадження,3 виконавці. В асвп нічого подібного нема.

Все доступно. Дякую. Державний виконавець зареєстрував мою заяву, але відправив лише через тиждень після мого дзвінка укр поштою. Відправила на приватного виконавця з підписом ДІЯ. Прийшло повідомлення що не відкривається файл. Зробила в іншому форматі і знов відправила. Перепитала у вайбер чи відкрився цей файл . У відповідь почула що він не знає. І що тепер робити? У нього є асвп. В який термін я можу розуміти що він нічого не зробив? Чи потрібно мені звертатись в банк?

Все доступно. Дякую. Державний виконавець зареєстрував мою заяву, але відправив лише через тиждень після мого дзвінка укр поштою. Відправила на приватного виконавця з підписом ДІЯ. Прийшло повідомлення що не відкривається файл. Зробила в іншому форматі і знов відправила. Перепитала у вайбер чи відкрився цей файл . У відповідь почула що він не знає. І що тепер робити? У нього є асвп. В який термін я можу розуміти що він нічого не зробив? Чи потрібно мені звертатись в банк?
на протязі 2х робочих днів, з моменту отримання заяви виконавець повинен винести постанову, на протязі 1 дня, направити до банку.

Ці строки пройшли?

Відправляйте 2 файли. Підписаний і не підписаний. Деякі не дуже вкурюють як і де відкривати підписаний файл і як перевіряти підпис.

на протязі 2х робочих днів, з моменту отримання заяви виконавець повинен винести постанову, на протязі 1 дня, направити до банку.

Ці строки пройшли?
Державному відправила 29 числа. 5 числа передзвонила сказали що він вже у відпустці. Згодом передзвонила начальник сказала що він її зареєстрував але чомусь не відправив. 5 числа все відправили укр поштою. А приватному 5 числа відправила. Написав що не відкривається файл. 6 числа переробила і відправила усі документи з дія підпис. На питання чи отримали і все гаразд відписав що не знає. Це як? І як мені тепер дізнатись вніс він це в асвп чи ні?
Можливо можна десь дізнатись про це? І в які строки банк знімає арешт після отримання листа? На рахунок накладення два арешти, якщо буде лист лише від державного виконавця то арешт знімуть чи необхідно від двох виконавців?

Вкладення

• Screenshot_2023-06-11-17-16-32-305_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2023-06-11-17-16-32-305_com.viber.voip.webp
    28.8 Кб · Перегляди: 58
Назад
Угорі