6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Райффайзен банк Аваль, отримав вже лист на Укрпошті, по ттн відслідкували, а от у відповідь мені, говорять ще нічого не надходило, в чаті взагалі мороз включили з від учора

Райффайзен банк Аваль, отримав вже лист на Укрпошті, по ттн відслідкували, а от у відповідь мені, говорять ще нічого не надходило, в чаті взагалі мороз включили з від учора
Ну отримали вони його отримали, але ще не обробили як вхідну кореспонденцію, знаєте скільки їм такої макулатури приходить... тому тільки чекати. Аваль ще той кам'яний вік

Ну отримали вони його отримали, але ще не обробили як вхідну кореспонденцію, знаєте скільки їм такої макулатури приходить... тому тільки чекати. Аваль ще той кам'яний вік
Мені сьогодні сказали 10 робочих днів , після отримання листа

Мені сьогодні сказали 10 робочих днів , після отримання листа
Кому як говорять, мені сказали день два на опрацювання, подивимося, оператор подав запит щоб знайшли постанови сьогодні, і опрацювали. Подивимося до вечора

А у мене сьогодні пішов третій день, як прийшов лист до приват банку по укрпошті. Дзвоню кожного дня в банк, навіть по декілька разів на день, лист ще не зареєстрований. Сьогодні вже так одірвалась на оператора, (вона і не рада була, шо саме вона відповіла мені) вже сказала все, що думаю про них і сказала, що звернуся зі скаргою до НБУ, ну а шо...якось треба їх шевелить, вони ж там фіксують розмови. Вона, бідна, пробачалась, казала про навантаженя, а я їй сказала, шо коли блокувати карти, то у вас навантаження нема, все швиденько відбувається. Коротше, не знаю, завтра знов буду дзвонити. Розумію, шо швидше не буде, а раптом повезе.

Вона, бідна, пробачалась, казала про навантаженя, а я їй сказала, шо коли блокувати карти, то у вас навантаження нема, все швиденько відбувається.
Ну ви ж розумієте що вона, вибачаюсь, "дирка від бублика"... просто оператор
Вона ні блокує ні розблоковує.
ЇЇ потолок - зафіксувати якусь заяву. Все

Ну ви ж розумієте що вона, вибачаюсь, "дирка від бублика"... просто оператор
Вона ні блокує ні розблоковує.
ЇЇ потолок - зафіксувати якусь заяву. Все
Звичайно, розумію, аби вони ще ті зафіксовані заяви у швидкому рижимі розглядали і приймали у роботу, а то сидять тільки вислуховують і вибачаються.

Звичайно, розумію, аби вони ще ті зафіксовані заяви у швидкому рижимі розглядали і приймали у роботу, а то сидять тільки вислуховують і вибачаються.
Вам коли телефонують і просять повернути борг ви у швидкому режимі розглядаєте і повертаєте?

Передзвонили з банку, постанову знайшли, відправили на опрацювання, завтра повинні розблокувати, бо сьогодні не встигнуть до 18:00 зробити, бо багато виплат йде

Передзвонили з банку, постанову знайшли, відправили на опрацювання, завтра повинні розблокувати, бо сьогодні не встигнуть до 18:00 зробити, бо багато виплат йде
Як завжди.
Без пістюліни як без пряника :hang2:

Вам коли телефонують і просять повернути борг ви у швидкому режимі розглядаєте і повертаєте?
Я вже їм стільки повернула, шо хай навіть тепер і не дзвонять, бо я в швидкому рижимі їх заблокую. Всі ми тут накормили їх, а приват і не дзвоне, списують автоматом, це в них без проблем і навантаження не відчувають.
І скільки днів шукали постанову?

Брешуть ;) Вони мені зараз телефонували, і не дуже вони зайняті;)

Я вже їм стільки повернула, шо хай навіть тепер і не дзвонять, бо я в швидкому рижимі їх заблокую. Всі ми тут накормили їх, а приват і не дзвоне, списують автоматом, це в них без проблем і навантаження не відчувають.

І скільки днів шукали постанову?
Отримали вони її 29, сьогодні попався оператор розумний, та відправив запит на їх пошук і швидкий розгляд, знайшли за годину
Сакура,
Брешуть ;) Вони мені зараз телефонували, і не дуже вони зайняті;)
Робоча година працівників до 18:00 а після то вже не їх діло, постанову вони вже розглянули, відправили для розблокування. Розблокування буде завтра. Це і так дякувати вони її знайшли, а то морозилися, що не отримали

Отримали вони її 29, сьогодні попався оператор розумний, та відправив запит на їх пошук і швидкий розгляд, знайшли за годину
У мене теж отримали 29, я їх третій день довбу. На вечір теж оператор нарешті створила запит, ну це вже, мабуть завтра діло буде. ?

У мене теж отримали 29, я їх третій день довбу. На вечір теж оператор нарешті створила запит, ну це вже, мабуть завтра діло буде. ?
Вітаю! Вибачте. А у Вас одне виконавче провадження?

Назад
Угорі