6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

дедлайн три місяці з дня набрання чинності законом, ну побачимо. це мало б відбуватись паралельно, а не через *****, як зараз. ех

якщо вони вже на рахунку, то дійсно ніщо не заважає їх списати в будь який момент
та, я це розумію..але, є одне але...людям по 3 місяці чекати зняття арештів?
бо є ж виконавці, які цим дедлайном прикриваються і не хочуть нічого робити

І зміна ліміту теж не впливає на автоматичне списання?
Поки в платіжні інструкції не потрапив той рахунок, на якому гроші. Але ж виконавець подав вимогу про стан рахунків. Це справа часу

Мені моно розблокував на третій день. Тобто день у виконавця и два дні банк розглядав. Краще їм дзвонити кожні 2-3 години та нагадувати про себе )
А у кого что по Укрсиббанку?

Подав заяву від пана Тараса усім трьом виконавцям. Десь тиждень вони не могли розглянути через велику кількість звернень, на минулому тижні усі троє направили листа в Моно по Укрпошті і сьогодні рахунок було розблоковано, гроші не списали. Дуже дякую вам, Tarass!
П.С. Секретарка одного виконавця запитала "Нам надходить купа заяв на такому ж бланку як і у вас, де ви їх берете?") Сказав, що мені його надав юрист.

Подав заяву від пана Тараса усім трьом виконавцям. Десь тиждень вони не могли розглянути через велику кількість звернень, на минулому тижні усі троє направили листа в Моно по Укрпошті і сьогодні рахунок було розблоковано, гроші не списали. Дуже дякую вам, Tarass!
П.С. Секретарка одного виконавця запитала "Нам надходить купа заяв на такому ж бланку як і у вас, де ви їх берете?") Сказав, що мені його надав юрист.
Радий, що зміг допомогти.
Мої вітання)))

А от якщо виконавець сказав, що відправив постанову в банк (приват) укрпоштою в понеділок 22.05. Але її досі немає у АСВП. І супровідного листа також ніякого. Це так може бути? Чи вона нічого не відправила?

А от якщо виконавець сказав, що відправив постанову в банк (приват) укрпоштою в понеділок 22.05. Але її досі немає у АСВП. І супровідного листа також ніякого. Це так може бути? Чи вона нічого не відправила?
може брехати, бо всі постанови виконавець робить саме в АСВП.

Доброго дня. У знайомого заблокували рахунок ФОП в приваті. Державний виконавець, там 5 штук у нього здається. Схема таж сама, пише заяву на розсилає всім або шось інше треба робити і заява потрібна інша ?

Доброго дня. У знайомого заблокували рахунок ФОП в приваті. Державний виконавець, там 5 штук у нього здається. Схема таж сама, пише заяву на розсилає всім або шось інше треба робити і заява потрібна інша ?
та ж сама

В мене вже голова обертом? пішов третій тиждень , замкнуте коло, виконавець говорить направив в банк, банк говорить постанови нема. В дії є тільки постанова про затвердження . До кого йти і писати скарги чи дзвонити !!! Сил немає

В мене вже голова обертом? пішов третій тиждень , замкнуте коло, виконавець говорить направив в банк, банк говорить постанови нема. В дії є тільки постанова про затвердження . До кого йти і писати скарги чи дзвонити !!! Сил немає
те саме. Зараз через півгодинки знобу буду з Приватом бодатись, прямо скажу - до понеділка не розблокуєта, скарга в НБУ.

А як давно виконавець направив і яким способом? Бо в моєму випадку лист укрпоштою йшов більше тижня.

Большое спасибо всем участникам форума,модераторам!Сегодня моно разблокировал!Даже смог снять деньги которые там были до блокировки.

Коротче дзвонив до Привату. Вже знов кажуть що постанова від виконавця є, але придумали нову байку, що оскільки в мене два арешти від двох різних виконавців, то потрібна постанова від іншого виконавця. Цирк. Реально, опускаються руки. Хай буде заблоченим все не світі, може "пощастить" - ракета вб'є - назавжди позбудусь всіх цих проблем.

Коротче дзвонив до Привату. Вже знов кажуть що постанова від виконавця є, але придумали нову байку, що оскільки в мене два арешти від двох різних виконавців, то потрібна постанова від іншого виконавця. Цирк. Реально, опускаються руки. Хай буде заблоченим все не світі, може "пощастить" - ракета вб'є - назавжди позбудусь всіх цих проблем.
Постанова про що?
В будь-якому випадку скарга в НБУ повинна б допомогти.

Назад
Угорі