6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Як Довго чекали?вы писала на 13400 щоб розблокували?

Вітаю)а скільки у Вас вп?і як довго чекали?

Можно заяву?зразок?
Одне ВП, приблизно тиждень враховуючи вихідні. Зразок заяви є у цій темі, погортайте з перших повідомлень.

Як Довго чекали?вы писала на 13400 щоб розблокували?

Вітаю)а скільки у Вас вп?і як довго чекали?

Можно заяву?зразок?

Хтось заходив на АСВП сьогодні? В дії не показує провадження і на сайт зайти не можу
З Микитин О. С. останнім часом хтось мав справу по розблокуванню рахунка?

TaniaKrav4, другу ніч поспіль така біда. Ввечері нормально було.

2 дні на винесення постанови, 1 на її направлення до банку.
Думаю, у понеділок повинен знятись арешт.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, 25.05 виконавець виніс постанову про стягнення, на роботу де я вже не працюю давніше? Що мені тепер робити?

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, 25.05 виконавець виніс постанову про стягнення, на роботу де я вже не працюю давніше? Що мені тепер робити?
Нічого. З роботи напишуть, що більше не працює. Або навіть не напишуть...

Нічого.
Ваш роботодавець направить копію наказу про звільнення, і все

Нічого.
Ваш роботодавець направить копію наказу про звільнення, і все
Дякую! Якщо я зараз не працюю офіційно? До речі, якщо можна і звичайно Ви маєте можливість, візьметесь за знесення?

Дякую! Якщо я зараз не працюю офіційно? До речі, якщо можна і звичайно Ви маєте можливість, візьметесь за знесення?
Звичайно працюю))
Пишіть по контактах в підпису, все вирішемо.

Звичайно працюю))
Пишіть по контактах в підпису, все вирішемо.
Щойно розмовляла з виконавцем, сказав платити підйомними для мене сумами раз в місяць, рахунки арештовувати не буде. І я от думаю чи варто зносити? Сума там відносно не велика? Яка Ваша думка?

Щойно розмовляла з виконавцем, сказав платити підйомними для мене сумами раз в місяць, рахунки арештовувати не буде. І я от думаю чи варто зносити? Сума там відносно не велика? Яка Ваша думка?
А можна нічого не платити))

Якщо у приватного виконавця вказано міський номер, по якому ніхто не відповідає та мобільний. Чи можна дзвонити на мобільний для уточнення про розблокування рахунка? Чи не варто?

P.S. дозвонилася.

Лист отримали, ще не зареєстрували. Запитала скільки часу займе реєстрація і розгляд, сказав, що 30 календарних днів
Моментом прислав суму, яка на 1300 більша ніж в дії

Останнє редагування:
Не можу дати однозначної відповіді.
Але..і суд це не так страшно, як здається
Обдумаю вса і обов'язково Вам відришусь. Я от не можу зрозуміти, багато людей пишуть, що арештували рахунок навіть без постанови про арешт, то як він мені може гарантувати, що не заблокують?

Назад
Угорі