6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Вони не знімають арешт, а просто дають можливість робити видаткові операції на 13 400 грн в місяць. Щоб зняти арешт, треба виплатити борг.
Да, не так выразился, но суть вопроса та же, про эти 13 400)

Да, не так выразился, но суть вопроса та же, про эти 13 400)
Тоді те що він вам сказав про вкладку це брєд))) Він повинен видать постанову на визначення рахунку, причому не пізніше 2-х днів після отримання ваої заяви. А всі балачки про відсутність вкладок, ручок і інших проблеми, це все казочки. Якщо виконавець не хоче, пишіть скаргу начальнику ДВС.

Тоді те що він вам сказав про вкладку це брєд))) Він повинен видать постанову на визначення рахунку, причому не пізніше 2-х днів після отримання ваої заяви. А всі балачки про відсутність вкладок, ручок і інших проблеми, це все казочки. Якщо виконавець не хоче, пишіть скаргу начальнику ДВС.
Понял, спасибо Вам
С понедельника буду штурмовать)

Исполнитель сказал что раньше было 20%, сейчас с этими конченными обновленными законами до 50% с ЗП стягивают. Треш какой-то.
Причем я не пойму как он отправил запрос на мою работу, если я в заяве не указывал эту инфу, только счет банка и выписку куда получаю зп.
Завтра буду повторно звонить и задавать вопросы исполнителю, в том числе и по проценту, так как, я тоже читал что до 20% максимум должно с ЗП.
Да и вообще, я не пойму какого черта он так поступил, вместо подачи постановы в банк про разблокировку 13400 (как я указал в заяве). Мне уже хочется скаргу на него подать, но блин время тянется , а жить не за что, так как хз теперь когда получится ЗП вывести с этими мутными процессами
А що це за закон такий новий?

А що це за закон такий новий?
я не знаю, що там людині наговорив виконаець...чи може людина щось не так зрозуміла, але нічого не змінилось.

Із заробітної плати боржника може бути утримано за виконавчими документами до погашення у повному обсязі заборгованості:

у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;

{Абзац другий частини другої статті 70 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2234-VIII від 07.12.2017}

за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, - 20 відсотків.

3. Загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків.

я не знаю, що там людині наговорив виконаець...чи може людина щось не так зрозуміла, але нічого не змінилось.

Із заробітної плати боржника може бути утримано за виконавчими документами до погашення у повному обсязі заборгованості:

у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;

{Абзац другий частини другої статті 70 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2234-VIII від 07.12.2017}

за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, - 20 відсотків.

3. Загальний розмір усіх відрахувань під час кожної виплати заробітної плати та інших доходів боржника не може перевищувати 50 відсотків заробітної плати, що має бути виплачена працівнику, у тому числі у разі відрахування за кількома виконавчими документами. Це обмеження не поширюється на відрахування із заробітної плати у разі відбування боржником покарання у виді виправних робіт і стягнення аліментів на неповнолітніх дітей. У таких випадках розмір відрахувань із заробітної плати не може перевищувати 70 відсотків.
І то правда, вибачте, просто я дуже нервова нині??

Вітаю. Всю тему прочитала, але подібної ситуації не знайшла. У січні 2022 була винесена постанова про повернення виконавчого документа стягувачу, керувалися п.5 (неможливо встановити особу ((звичайно, якщо відкривати впровадження на чуже ім'я) чи місце знаходження (проживання за пропискою - я що, для вас жарт якийсь?))
Наразі арештували рахунки. В рєєстрі біля інфо про виконавця вказано "не діє". В такому разі куди відправляти заяву?

Вітаю. Всю тему прочитала, але подібної ситуації не знайшла. У січні 2022 була винесена постанова про повернення виконавчого документа стягувачу, керувалися п.5 (неможливо встановити особу ((звичайно, якщо відкривати впровадження на чуже ім'я) чи місце знаходження (проживання за пропискою - я що, для вас жарт якийсь?))
Наразі арештували рахунки. В рєєстрі біля інфо про виконавця вказано "не діє". В такому разі куди відправляти заяву?
нікуди((((

так, рахунки можуть арештувати, надавши Вам доступ у користуванні коштами у межах 13400 грн.
Ви проходите військову службу чи просто є "штатним працівником"?
А якщо у мене ЗП 10000 приходить на карту,то що буде?

Був інший керуючий, він мені так і зробив, а зараз новий - так може і не захоче. Але все одно буду пробувати . Бо вчора гроші я вже не змогла отримати.
Так если Вы при старом получали на руки, то что произошло, что при новом нет? Или я чего-то не понимаю?
Да, вчера зп была, я в кассе получила

я так подозреваю, что новый непуганый
А я понимаю, что ничего в этой ситуации не понимаю. Каким образом он к тому, как она будет получать деньги? Если до этого в кассе получала, то так и должна же?

А я понимаю, что ничего в этой ситуации не понимаю. Каким образом он к тому, как она будет получать деньги? Если до этого в кассе получала, то так и должна же?
не знаю что у него за мотивация нарушать закон, может это технически как то ему проще. но снова же вот это
Виплата заробітної плати здійснюється за місцем роботи.

никто не отменял

Назад
Угорі