6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Підкажіть будь ласка. 2021 було відкрито ВП, 14.02.2022 арештували рахунки, потім війна і рахунки розблокували. 12.12.2022 вийшла постанова про повернення виконавчого документа стягувачу. Статус ВП наразі написано Завершено. Звісно, що борг я не сплачувала. Але 18.05.2023 банк знову заарештував мої рахунки, у тому числі і соціальний рахунок. Чи це правомірно?
правомірно.
в вашому випадку, арешт не знімається

правомірно.
в вашому випадку, арешт не знімається
Дякую за відповідь! Вихід тільки - знести цей надпис, я так розумію? Бо сплачувати 48 000 я не буду. Можна дізнатися в лс скільки коштують послуги юриста?

Нах тоді той АСВП
Як блокувати то АСВП, як лист, то ледь не оленями через північний полюс
те ж питання))
відповідь на запит про банки підключені до асвп, мін юст уже просрочив

виконавець дозволив зайти до нього в офіс за другим екземпляром, і я особисте віднесу в Приват. Може так швидше буде

По новому закону заблокировали зарплатный счёт, посмотрела в реестре должников там 3 ип, один гос.и два частных исполнителя. Что делать, чтобы разблокировать 13.400

По новому закону заблокировали зарплатный счёт, посмотрела в реестре должников там 3 ип, один гос.и два частных исполнителя. Что делать, чтобы разблокировать 13.400

Народ или я фартовый, или хз, но на карту пришли деньги ( приват оповещение о блокировке написал ещё в пн) и пришло свыше 8к, смог их перевести, заявку для снятия ареста не писал. Замок на карте не висит как висел до войны.
Возможно не все так плохо!
Проверьте! Если надо скину скрины

Народ или я фартовый, или хз, но на карту пришли деньги ( приват оповещение о блокировке написал ещё в пн) и пришло свыше 8к, смог их перевести, заявку для снятия ареста не писал. Замок на карте не висит как висел до войны.
Возможно не все так плохо!
Проверьте! Если надо скину скрины
Приват всім присилав попередження... мабуть то не був арешт а сповіщення про закон і що банк може блокувати рахунки.
Ви отримували таке сповіщення :

1684520697137.webp

Чи швидше за все таке :

1684520798679.webp

Доброго вечора всім. Сенс Банк якось дивно себе повів, є впровадження, нема питань, але картки не заблокували, а стягнули гроші в мінус 500 грн....добре що було 100+ грн на рахунку своїх, кредитних не мав, після як побачив , миттєво заблокував, але в підтримці пишуть, що треба до винонавця звертатись що до цього стягнення, і що друга (біла) картка не була блокована банком. Ніхто не стикався з таким? Бачу по форуму, то якщо діло пішло по ВНН то тільки блокується, а не знімається, і частіш за все всі рахунки....

В державі війна, а вони вирішили над народом постьобатися. Потрібно гнати з держави цих всіх виконавців, и ПКМ. Як наче чиряк на задниці вони

В державі війна, а вони вирішили над народом постьобатися. Потрібно гнати з держави цих всіх виконавців, и ПКМ. Як наче чиряк на задниці вони
ви ж казали, що ви юрист чи вчитесь на юриста?
якщо нічого не плутаю

Сільпо, як ви заяву писали на отримання готівкою, до кого звертались?
Я заявление не писала. Просто пришла в отдел кадров и объяснила свою ситуацию, после чего управляющая сама написала на Днепр и мне перевели зп на руки. Просто повезло с новой управляющей и кадровичкой, наверное. Сделайте также. На руки можно получать, Вы имеете на это полное право
Официальную з.п. на руки нельзя выплачивать - насколько я знаю!
Я уже почти два года получаю зарплату на руки при официальном оформлении

Сільпо, як ви заяву писали на отримання готівкою, до кого звертались?

Я заявление не писала. Просто пришла в отдел кадров и объяснила свою ситуацию, после чего управляющая сама написала на Днепр и мне перевели зп на руки. Просто повезло с новой управляющей и кадровичкой, наверное. Сделайте также. На руки можно получать, Вы имеете на это полное право

Я уже почти два года получаю зарплату на руки при официальном оформлении
Був інший керуючий, він мені так і зробив, а зараз новий - так може і не захоче. Але все одно буду пробувати . Бо вчора гроші я вже не змогла отримати.

типу я не знаю

Вкладення

• Screenshot_2023-05-20-10-48-46-709_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2023-05-20-10-48-46-709_com.facebook.katana.webp
    16.5 Кб · Перегляди: 92
Напишіть потім тут, що вам сказав банк. Просто цікаво. Банки наче показились. Тоді розблоковували карту, хоча арешт залишався, а зараз кажуть, що вони так зробити не можуть.
Банк сказав, що постанову ще не отримали, хоч була ще 12 травня в Асвп, коли отримають то на протязі 3 днів розглянуть а далі будем бачити(((

Кто подскажет?
Обратился к исполнителю, государственному, по поводу снятия ареста с одного счета, так та сказал, что у них сейчас такой "вкладки" нет, где они могу снять арест. Это мне какой то бред сказали или так и есть?)

Кто подскажет?
Обратился к исполнителю, государственному, по поводу снятия ареста с одного счета, так та сказал, что у них сейчас такой "вкладки" нет, где они могу снять арест. Это мне какой то бред сказали или так и есть?
Вони не знімають арешт, а просто дають можливість робити видаткові операції на 13 400 грн в місяць. Щоб зняти арешт, треба виплатити борг.

Назад
Угорі