6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

У мене універсальна була як дебетна, там ліміту немає і ніколи не було. Але всерівно чуднуваті вони. Ось скоро будуть виплати на приват, аванси чи з/п, то думаю швиденько все виправлять.
Ви користуєтесь універсальною карткою? Бо мені здається, що вони блокують ті картки якими користується людина. В мене всі картки Приват заблокував, залишились тільки Універсальна і доларова.

Ви користуєтесь універсальною карткою? Бо мені здається, що вони блокують ті картки якими користується людина. В мене всі картки Приват заблокував, залишились тільки Універсальна і доларова.
Ні , не користуюся нею взагалі. В мене до війни на ній був арешт. Є ще для виплат, але по ній арешт повністю знятий.

У нас в касі отримувати не можна. Працюю в державному дошкільному закладі, там немає каси, фінансування через систему іде
Можна переводом через касу банку по паспорту. Або на пошту. То ваш бухгалтер не компетентний або не хоче заморочуватись. Я скидала статтю закону "Про оплату праці" і швидко все вирішилось

дзвонив своєму виконавця, в середу ввечері писав заяву від руки, постанову виніс та відправили в приватбанк укрпоштою? а тут одне дурне питання: заяву вони в Київ відправляють чи куди?? і він сказав мені, що приват хоче лише заяви з мокрою печаткою

Добрый день. Прислали сегодня в ТГ.Может не совсем по теме. Хочу узнать, правильно ли я понимаю. Что укрсиб может пойти в суд, только по решению суда открыть ВП и только после этого счета заблокируют. До этого присылали на адрес какую то бумагу про передачу долга только с указанием компании кредиткапитал. Непонятно, требуют оплаты долга коллекторы или сам укрсиб, кто пойдет в суд.
Добрый день. Прислали сегодня в ТГ.Может не совсем по теме. Хочу узнать, правильно ли я понимаю. Что укрсиб может пойти в суд, только по решению суда открыть ВП и только после этого счета заблокируют. До этого присылали на адрес какую то бумагу про передачу долга только с указанием компании кредиткапитал. Непонятно, требуют оплаты долга коллекторы или сам укрсиб, кто пойдет в суд.
И не пойму что за наказ про примусове стягнення банками кредитів, на которы они ссылаются

Вкладення

• Screenshot_20230519_112248_Telegram.webp
    Screenshot_20230519_112248_Telegram.webp
    51.3 Кб · Перегляди: 69
Сегодня на карту пришел аванс,снять его не могу.Исполнитель сказал что отправил постанову 12 мая заказным письмом.Как долго ещё ждать чтобы мог пользоваться хотя бы официальной зарплатой?

А разве исполнитель не может отправить банку в электронном виде? И его постанова должна быть зарегистрирована в АСВП наверное, он должен банк предупредить

Сегодня на карту пришел аванс,снять его не могу.Исполнитель сказал что отправил постанову 12 мая заказным письмом.Как долго ещё ждать чтобы мог пользоваться хотя бы официальной зарплатой?
Банк що каже?

Дня три назад писал. То они ответили что ещё постанову не получали. Что мол заказное письмо может идти до семи дней,и то что банк будет обрабатывать эту постанову до трёх дней. Монобанк

А разве исполнитель не может отправить банку в электронном виде? И его постанова должна быть зарегистрирована в АСВП наверное, он должен банк предупредить
Постанова то есть, зарегестрирована в АСВП, но тоже, с 11-го жду пока Укрпочта соизволит доставить письмо Привату, а Приват соизволит разблокировать счет

Дня три назад писал. То они ответили что ещё постанову не получали. Что мол заказное письмо может идти до семи дней,и то что банк будет обрабатывать эту постанову до трёх дней. Монобанк
У меня сыну в ВСУ в прошлую субботу заблокировали, сказала дергать виконавця. Написали заяву, скрины приложили, виконавець сам, наверное, связывался с банками. В среду с утра разблокировали. Три раб.дня, как положено

Подскажите пожалуйста, кто носил Заяву лично в исполнительную службу? Что для этого нужно или достаточно только заявы? И обязательно ли Заяву эту лично исполнителю давать? А то сегоня поехал к ним, а у них как не обед, так приёмные часы, звоните исполнителю ,а она где-то не на рабочем месте и адекватно не может сказать, когда будет. В общем как это можно решить минимальными нервами? :)

Нах тоді той АСВП
Як блокувати то АСВП, як лист, то ледь не оленями через північний полюс

Подскажите пожалуйста, кто носил Заяву лично в исполнительную службу? Что для этого нужно или достаточно только заявы? И обязательно ли Заяву эту лично исполнителю давать? А то сегоня поехал к ним, а у них как не обед, так приёмные часы, звоните исполнителю ,а она где-то не на рабочем месте и адекватно не может сказать, когда будет. В общем как это можно решить минимальными нервами? :)
Я отнес исполнителю,его на месте не было. Заяву принял секретарь,на втором бланке поставили печать о получение.На следующий день отправили заказным письмом,пока тишина
Нах тоді той АСВП
Як блокувати то АСВП, як лист, то ледь не оленями через північний полюс
Уже восемь дней прошло. Непонятно когда вообще разблокируют с такими темпами

я сам к своему исполнителу приходил и заяву лично писал от руки, далее он постанову выдал и так же отправил к примату

А хтось вже писав скаргу на держвиконавця через бездіяльність? Мій виконавець прийняв заяву, додав у АСВП і все - тиша. Трубку не бере, на імейли не відповідає. А я знахожусь в іншому регіоні і сходити до нього не можу?

я сам к своему исполнителу приходил и заяву лично писал от руки, далее он постанову выдал и так же отправил к примату
К ПРИМАТу он сам отправлял постанову ? и что банк? Сняли уже блок со счёта?

Мда, один виконавець передав в термін 2 дні. Два інших за тиждень так і не розглянули -- кажуть занадто великий об'єм звернень і просто не встигають. У когось ще була така ситуація? Моно каже, що треба усі 3 постанови на зняття.

Підкажіть будь ласка. 2021 було відкрито ВП, 14.02.2022 арештували рахунки, потім війна і рахунки розблокували. 12.12.2022 вийшла постанова про повернення виконавчого документа стягувачу. Статус ВП наразі написано Завершено. Звісно, що борг я не сплачувала. Але 18.05.2023 банк знову заарештував мої рахунки, у тому числі і соціальний рахунок. Чи це правомірно?

Назад
Угорі