6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Я прошу керівника нараховувати мені зарплату на карту Абанку замість приват, так там ціла проблема. Ми всі виїхали з окупованого міста, де керівництво залишили якісь документи, щоб можна було заключити договір з іншим банком на отримання зарплати. І на роботі не можу рішити проблему і до виконавця додзвонитися не можу. Навіть не знаю, чи отримав він мою заяву і прочитав по електронній пошті.
Я тоже просила перевести зарплату на карту А-Банка, но сказали, что нельзя и так далее. Спасибо, что хоть в кассе получать не отказали. Добивайтесь своего и добивайте их и добьётесь. Удачи вам
Я раніше так і получала, а зараз знову на карту почали. Головне що мене просто перед фактом поставили
Это как это так вообще? Имеете полное право на руки в кассе получать. Вы в Сильпо работаете?
Сейчас мало кто держит деньги в кассе,время такое.Я до войны получал тоже на кассе,сейчас сказали нет.
У нас много работников до сих пор получают зарплату в кассе. Я в том числе

Я тоже просила перевести зарплату на карту А-Банка, но сказали, что нельзя и так далее. Спасибо, что хоть в кассе получать не отказали. Добивайтесь своего и добивайте их и добьётесь. Удачи вам

Это как это так вообще? Имеете полное право на руки в кассе получать. Вы в Сильпо работаете?

Официальную з.п. на руки нельзя выплачивать - насколько я знаю!

Сільпо, як ви заяву писали на отримання готівкою, до кого звертались?

Чому? В касі підприємства під підпис уже з відрахованими податками.
Я звернувся до свого бухгалтера і ось що він мені відповів, цитую: - "Привет, можем разве что уволить тебя официально", "На руки официальную з.п. платить нельзя". Тоді питання: - Він просто не хоче заморачуватись чи реально це неможливо?)

Я звернувся до свого бухгалтера і ось що він мені відповів, цитую: - "Привет, можем разве что уволить тебя официально", "На руки официальную з.п. платить нельзя". Тоді питання: - Він просто не хоче заморачуватись чи реально це неможливо?)
Можно.
Наплмните ему о законе про оплату труда.

У нас в касі отримувати не можна. Працюю в державному дошкільному закладі, там немає каси, фінансування через систему іде

Він просто не хоче.Я отримувала через касу півроку,принципіально не хотіла собі картку приват

В мене виникла цікава ситуація. Вчора прийшов аванс, я зняла всі гроші, крім 4 гривень, сьогодні ці 4 гривні перевели виконавцю.
Мене цікавить таке, він що кожний раз буде до копійки підчищати? Я думала, що будуть переводити, те що більше 13400.
Чи я чогось не розумію?
Цього місяця, крім цих 5к. нічого не буде.
Вы смогли снять после разблокировки света?

Нічого собі? Коли? Замочки є і мінус на рахунку?
1684484370875.png

Буквально годину тому.

Я сьогодні такий же брєд чув від від виконавця.
Точніше трошки не так.
Спочатку мене не прийняли. Занята.
Телефоном під кабінетом запитав де написано про виключення з останнього закону. Потім вимагали вказати саме зарплатний рахунок. Бо інші не можна.

Зійшлися на тому, що або я в вівторок бачу надіслану постанову, або вмотивовану відмову в письмовому вигляді.

Тільки кредитку. Віртуалку не чіпали. Хз що в тих тупих головах відбувається
У них від відкрившихся можливостей, мізки розтопились. Вони впевнені, що ніхто з ними судитись не буде.

В мене кредитки нема.
З трьох карток блоконули дві.
Дебетку і віртуалку.
В мене кредитки нема.
З трьох карток блоконули дві.
Дебетку і віртуалку.
У мене універсальна була як дебетна, там ліміту немає і ніколи не було. Але всерівно чуднуваті вони. Ось скоро будуть виплати на приват, аванси чи з/п, то думаю швиденько все виправлять.

У мене універсальна була як дебетна, там ліміту немає і ніколи не було. Але всерівно чуднуваті вони. Ось скоро будуть виплати на приват, аванси чи з/п, то думаю швиденько все виправлять.
Та хз що відбувається і "як це працює"
Вони самі по ходу туплять по чорному бо толком не знають що робити.
В мене у брата Райф взагалі послав нах тих виконавців і рахунок не блочить ))

Назад
Угорі