6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Обнадеживающе( Но блин в законе указали четко исполнитель "ОБЯЗАН" в течении 2-х дней направить запрос. А по факту эта возня легко может идти неделями и как это понимать, разве исполнитель не нарушает закон в этом случае? Должна же быть какая-то управа. И то что у него много ВП - не наша проблема, не мы закон идиотский составляли!

PS И честно говоря не охота привыкать к этой паразитирующей конторе.
Управа є. Суд. На сторінці мін.юсту так і написано, що всі учасники вп можуть оскаржити дії, або бездіяльність виконавця звернувшись зі скаргою до керівника відділу ДВС, окрім боржників (їх скарги розглядаються в судовому порядку).

Ото отак.
Якщо ж завтра відшиють і не дадуть постанову - піду в суд... Гроші на позов є. Зразки на стінах теж висять.

Ага, "має"

А по факту вже 18-те число і немає толком інформації, чи було відправлено чи ні. Єдине що він сказав, що відправляють вони рекомендованим листом Укрпоштою, то я не знаю, чи відображається ця інформація в АСВП чи ні, адже це не онлайн процесс
Це вже гірше. Бо мій рекомендований лист укрпоштою, вже тиждень до виконавця іде. Добре, що хоч на електронні листи відповідає

Ага, "має"

А по факту вже 18-те число і немає толком інформації, чи було відправлено чи ні. Єдине що він сказав, що відправляють вони рекомендованим листом Укрпоштою, то я не знаю, чи відображається ця інформація в АСВП чи ні, адже це не онлайн процесс
Має бути постанова на асвп про визнання рахунку.

Управа є. Суд. На сторінці мін.юсту так і написано, що всі учасники вп можуть оскаржити дії, або бездіяльність виконавця звернувшись зі скаргою до керівника відділу ДВС, окрім боржників (їх скарги розглядаються в судовому порядку).

Ото отак.
Якщо ж завтра відшиють і не дадуть постанову - піду в суд... Гроші на позов є. Зразки на стінах теж висять.
Це якщо у вас є за що жити 2-3 місяця і судитись, тоді я тільки підтримую. Суд - це дуже довгий процес, за період очікування зарплата буде заблокована(
У мене з березня заяву до суду на перегляд заочного рішення вже 2 рази переносили, цього разу засідання має бути 31го травня..
Але, є ж таке поняття як скарга на виконавця, адвокат казав що вона розглядається до 10-ти днів, чи вірна ця інформація?

Evgen88, у фейсбук є група Виконавче провадження, можете там запитати, що за фігня відбувається. там сидять і приватні, і державні виконавці

Evgen88, у фейсбук є група Виконавче провадження, можете там запитати, що за фігня відбувається. там сидять і приватні, і державні виконавці
Оффтоп
внести б кожному по "статуетці"... Чомусь я їх не сильно люблю...

Це вже гірше. Бо мій рекомендований лист укрпоштою, вже тиждень до виконавця іде. Добре, що хоч на електронні листи відповідає
ситуация тояь в точь. Постанову вынес оперативно, а вот Укрпошта, Приват мурыжат..

Ну моя якщо англійською - вкінці. Українською - на початку) Просто в мене знято арешт з картки для виплат, але ж є ще є універсальна - то також активна. Ви праві - спостерігаємо, що буде далі)
Сьогодні подзвонив мій брат.
Теж має качєлі з виконавчою по боргу.
Заблокували рахунки зранку.
В нас однакове прізвище.
В мене не блочать.
Крч кєр їх поймеш як то в них відбувається.

тяжко на душе конечно от всей этой волокиты, когда не знаешь чего ждать и когда минимальный кусок зарплаты получится получить, хоть волком вой

Напишите заявление дабы получать в кассе. Я так сделала ещё до войны. Правда не знаю, как сейчас с этими обновами будет.
Сейчас мало кто держит деньги в кассе,время такое.Я до войны получал тоже на кассе,сейчас сказали нет.

Сьогодні подзвонив мій брат.
Теж має качєлі з виконавчою по боргу.
Заблокували рахунки зранку.
В нас однакове прізвище.
В мене не блочать.
Крч кєр їх поймеш як то в них відбувається.
Сьогодні прийшло повідомлення в приват, що новий закон,все блокують і т.д.Картка універсальна без замочка з нульовим балансом.картка для виплат - арешт був знятий,ще раз уточнила у їхнього спеціаліста- підтвердив. Доречі сповіщення про блокування прийшло коли на картці стало 5к

тяжко на душе конечно от всей этой волокиты, когда не знаешь чего ждать и когда минимальный кусок зарплаты получится получить, хоть волком вой
Не впадайте у відчай.Головне не зупинятись, і завдяки профікам на форумі ми всі ще тримаємось.

Карту розблокували і на ній -20000, це що значить ,що суму в 13400 я не зможу отримати поки цей мінус не виплачу?

Карту розблокували і на ній -20000, це що значить ,що суму в 13400 я не зможу отримати поки цей мінус не виплачу?
А який у вас банк?
Сен банк оставляе мінус на карті. І каже, що 13 400 треба знімати на касі з паспортом. І в СпортБанку така ж фігня.

Звертайтесь в банк. Питайте, як можна знімати ці 13 400.

Якщо так як я вище написала, то це вже буде третий банк ,який видає гроші тільки через касу. Моно повністью розблоковує карту. Цікаво, як справи у Приваті і Ощаді, може хтось знає?

Так і буду робити, а то взагалі нічого не зрозуміло
Напишіть потім тут, що вам сказав банк. Просто цікаво. Банки наче показились. Тоді розблоковували карту, хоча арешт залишався, а зараз кажуть, що вони так зробити не можуть.

Це якщо у вас є за що жити 2-3 місяця і судитись, тоді я тільки підтримую. Суд - це дуже довгий процес, за період очікування зарплата буде заблокована(
У мене з березня заяву до суду на перегляд заочного рішення вже 2 рази переносили, цього разу засідання має бути 31го травня..
Але, є ж таке поняття як скарга на виконавця, адвокат казав що вона розглядається до 10-ти днів, чи вірна ця інформація?
Скажіть а якщо зроблять напис виконавчий і суд все на користь МФО,а в мене ні роботи ні майна,нічого тільки декрет....Що мені можуть зробити чи рідним?

Назад
Угорі