6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Добрый день,кому не сложно ответьте, пожалуйста,на несколько вопросов,1-сейчас могут откривать виконавче провадження? 2.у меня есть единственый счет в банке туда приходить только пенсия,могут Ли его заблокировать?
у меня ВП открыли в апреле 23 на смешную сумму 1200 грн., и вчера вечером Приматбанк по ВП наложил арест на карту по которой проходят пенсионные выплаты, и им поx на закон, приватный исполнитель говорит пишите письмо и когда-нибудь снимам арест

В мене виникла цікава ситуація. Вчора прийшов аванс, я зняла всі гроші, крім 4 гривень, сьогодні ці 4 гривні перевели виконавцю.
Мене цікавить таке, він що кожний раз буде до копійки підчищати? Я думала, що будуть переводити, те що більше 13400.
Чи я чогось не розумію?
Цього місяця, крім цих 5к. нічого не буде.

В мене виникла цікава ситуація. Вчора прийшов аванс, я зняла всі гроші, крім 4 гривень, сьогодні ці 4 гривні перевели виконавцю.
Мене цікавить таке, він що кожний раз буде до копійки підчищати? Я думала, що будуть переводити, те що більше 13400.
Чи я чогось не розумію?
А як ти зняла? В банкоматі?

Чи я чогось не розумію?
а Вас зняли блок з картки??

Ну имеется ввиду те которые были до войны, или они и сейчас могут их штамповать?
у меня уже во время военного положения был суд по укркредитфинанс (навсе), и где-то через месяц с чем-то дали виконавчий лист, по какому отркрыли вп

у меня уже во время военного положения был суд по укркредитфинанс (навсе), и где-то через месяц с чем-то дали виконавчий лист, по какому отркрыли вп
А как витянуть знали о том что будет суд?

Вітаю! Ось цікаво, а якщо було зупинено виконавче провадження і рахунок був розблокований. Зараз кинули арешт не зрозуміло чому. Асвп все зупинено або завершено. Довбати банк?

Ось і мені приват заблокував рахунки. Одразу написала на пошту виконавця заяву, дзвонила йому на три номери, один не обслуговується, на двух інших ніхто не відповів. І шо далі?

Ось і мені приват заблокував рахунки. Одразу написала на пошту виконавця заяву, дзвонила йому на три номери, один не обслуговується, на двух інших ніхто не відповів. І шо далі?
Чекати.
Тепер виконавці на коні і на кобилі.....

Мне тоже приват Только что прислал арест))

Назад
Угорі