6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Тарасе, супровідний все ж є, але є там посилання і на інші виконавців, в яких в мене також є ВП. То треба чекати, покі інші виконавці одобрять, чи чекати вже розблокування від Привату?
Виконавець відписав,що відправив Укрпоштою. Ясно, чекаємо тиждень:( Ех, зарплата в середу:(

Вкладення

• Screenshot_2023-05-15-20-54-57-113_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2023-05-15-20-54-57-113_com.mi.globalbrowser.webp
    16.2 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:
Tarass, хочу еще раз уточнить - если есть два исполнителя, банк ждёт постановление от обоих?
монобанк- весёлый банк
турский - не менее весёлый исполнитель)
а тут вопрос интересный)))
не предусмотрено вынесение и отправка нескольких постановлений.
перевіряє наявність інших виконавчих проваджень, відкритих стосовно фізичної особи - боржника, та, у разі якщо стосовно фізичної особи - боржника відкриті інші виконавчі провадження, одночасно надає/надсилає відповідну постанову до органів державної виконавчої служби або приватному виконавцю, які здійснюють примусове виконання у таких виконавчих провадженнях. У такому разі поточний рахунок, зазначений у відповідній постанові, вважається визначеним для здійснення видаткових операцій і в межах таких виконавчих проваджень.
в теории, должно быть достаточно одного..но, зная наши банки....понимаю, что будут требовать от каждого исполнителя..а исполнители не обязаны выносить такие постановления.
возможно, удастся их убедить, всех отправлять 1 постановление.
Тарасе, супровідний все ж є, але є там посилання і на інші виконавців, в яких в мене також є ВП. То треба чекати, покі інші виконавці одобрять, чи чекати вже розблокування від Привату?
Виконавець відписав,що відправив Укрпоштою. Ясно, чекаємо тиждень:( Ех, зарплата в середу:(
читайте попередній пост.

а тут вопрос интересный)))
не предусмотрено вынесение и отправка нескольких постановлений.
перевіряє наявність інших виконавчих проваджень, відкритих стосовно фізичної особи - боржника, та, у разі якщо стосовно фізичної особи - боржника відкриті інші виконавчі провадження, одночасно надає/надсилає відповідну постанову до органів державної виконавчої служби або приватному виконавцю, які здійснюють примусове виконання у таких виконавчих провадженнях. У такому разі поточний рахунок, зазначений у відповідній постанові, вважається визначеним для здійснення видаткових операцій і в межах таких виконавчих проваджень.
в теории, должно быть достаточно одного..но, зная наши банки....понимаю, что будут требовать от каждого исполнителя..а исполнители не обязаны выносить такие постановления.
возможно, удастся их убедить, всех отправлять 1 постановление.

читайте попередній пост.
мой исполнитель также отправил эту постанову всем другим моим виконавцам, смотрел в АСВП.

Я так понял теперь надо ждать действий от Привата

мой исполнитель также отправил эту постанову всем другим моим виконавцам, смотрел в АСВП.

Я так понял теперь надо ждать действий от Привата
это больше всего и смущает.
я, пока, не понимаю, будут ли просить банки схожие/то же постановление от всех исполнителей или нет

Я так понял теперь надо ждать действий от Приватая

Я вибачаюсь, у Вас Приват заблокували?

это больше всего и смущает.
я, пока, не понимаю, будут ли просить банки схожие/то же постановление от всех исполнителей или нет
посмотрим. Пока остается ждать, в среду звоню к личному менеджеру в Приват, договорились об этом, там видно будет, может какие-то сдвиги будут.

Жаль зп в среду на карту придется ужаться:(
Я вибачаюсь, у Вас Приват заблокували?
Так

посмотрим. Пока остается ждать, в среду звоню к личному менеджеру в Приват, договорились об этом, там видно будет, может какие-то сдвиги будут.

Так
как бы не списали, перед снятием ареста((
уже есть такие прецеденты(((

Так
А коли саме? В мене на картках нулі,може тому не заблоковані. Хоча до війни блокування було всіх рахунків і карток

А коли саме? В мене на картках нулі,може тому не заблоковані. Хоча до війни блокування було всіх рахунків і карток
у вівторок зранку блоканули. На 1 картці 23 грн, на другій 0, на ФОПі - 66 грн .

Мені головне ФОП розблокувати, бо ще винен по податкам буду:)
как бы не списали, перед снятием ареста((
уже есть такие прецеденты(((
та что там списывать.. 23 грн. и 66 грн с ФОПа:)

По цьому виконавцю, через якого я робив заяву на розблокування рахунку - це виконавче я заплачу, вже домовились по оплаті рівними частинами.

Інші - буду зносити

у вівторок зранку блоканули. На 1 картці 23 грн, на другій 0, на ФОПі - 66 грн .

Мені головне ФОП розблокувати, бо ще винен по податкам буду:)

та что там списывать.. 23 грн. и 66 грн с ФОПа:)
Дякую за відповідь. Удачі Вам.

У мене так само. Приват не заблоковано, а до війни було. На карті 5 гр. В кінці місяця зарплата, хвилююсь, заблокують чи ні.

В мене на картках нулі,може тому не заблоковані.
Не факт. Заводив гроші і перекидав приватом... І не сто двісті, а в рази більше... тож навряд чи це пов"язано.
До війни теж заблочена була.

А может быть это связано с тем что на карту больше чем 13400 не заходит. В связи с этим не заблокированы ?

А может быть это связано с тем что на карту больше чем 13400 не заходит. В связи с этим не заблокированы ?
Вообще не связано. Людям у которых на карту по 3-5 тыс заходит поблочили.
Да и вообще с нулями.

Вообще не связано. Людям у которых на карту по 3-5 тыс заходит поблочили.
Да и вообще с нулями.
Значит мои догадки дали сбой. Тогда задача то со звёздочкой даже не с одной ?

Произошло "необъяснимо, но факт". В моно карта заблокирована с 9 мая, никакие операции не проходили. Сегодня утром увидел удачную оплату за подписку на стриминг платформу) обрадовался, на долю секунды подумал сняли блок, само собой решилось, но нет естественно)) Деньги с карты на карту не уходят, оплата через терминал - тоже, но вот спотифай пробился как-то))
Зы. Приват до сих пор работает

Назад
Угорі