6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

До коня :mosking: Бачиш, виконавці вже почали якісь довідки вигадувати... От звідки вони їх беруть? На що посилаються? Ну не коні?:mosking:
Конем ходити треба, вєк волі нє відать!
З любов'ю наших чинуш до паперової бюрократії не бачу нічого дивного

А где это прописано?

там нет ничего про ЗП
в этом и проблема)) раньше был запрет на взыскание из зп, пенсий, стипендий и прочих доходов.
теперь же фразу про зп убрали, оставив только пенсии и стпипендии

Так давайте проанализируем так сказать законы
Закон України від 11.04.2023 № 3048-IX (Статус: Чинний) написано
3) припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію (крім рішень про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю внаслідок кримінального правопорушення, та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);
НО это никак не корректирует и не изменяет закон Закон України від 15.03.2022 № 2129-IX (Статус: Чинний)
Тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України:
припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника (крім рішень про стягнення аліментів та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);

И выходит, что просто пенсии и стипухи вычеркнули из списка взыска....
в этом и проблема)) раньше был запрет на взыскание из зп, пенсий, стипендий и прочих доходов.
теперь же фразу про зп убрали, оставив только пенсии и стпипендии
Так прошлый закон не аннулирован
Это не проблема, это на тоненького...мол мы закроем глазки...типа не написано значит разрешено...но это не значит что в соответствии с другим законом оно разрешено.

Так давайте проанализируем так сказать законы
Закон України від 11.04.2023 № 3048-IX (Статус: Чинний) написано
3) припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію (крім рішень про стягнення аліментів, про відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю внаслідок кримінального правопорушення, та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);
НО это никак не корректирует и не изменяет закон Закон України від 15.03.2022 № 2129-IX (Статус: Чинний)
Тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України:
припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника (крім рішень про стягнення аліментів та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);

И выходит, что просто пенсии и стипухи вычеркнули из списка взыска....

Так прошлый закон не аннулирован
Это не проблема, это на тоненького...мол мы закроем глазки...типа не написано значит разрешено...но это не значит что в соответствии с другим законом оно разрешено.
это проблема))) каждый новый закон, отменяет предыдущий))))

І тільки минуло три роки і тільки взяв віскарь... І блок... Матюків на них не вистачає. Ну ок. Якщо вони так... 13400 вистачить щоб знести написи і зняти остаточно блок.

І тільки минуло три роки і тільки взяв віскарь... І блок... Матюків на них не вистачає. Ну ок. Якщо вони так... 13400 вистачить щоб знести написи і зняти остаточно блок.
Я прям в очікуванні :smoke:

[POSTS=1000]Терентий Никифорович, по вп не дивився, робили нові запити по дфс? Чи автоматом ї6анули по старих? [/POSTS]

Останнє редагування:
Получается одной картой можно будет пользуваться после этой заяви но только чтобы снимать деньги в кассе банка ? А переводы/оплаты онлайн/апл пей для оплаты того же провадження будут запрещены ?

Получается одной картой можно будет пользуваться после этой заяви но только чтобы снимать деньги в кассе банка ? А переводы/оплаты онлайн/апл пей для оплаты того же провадження будут запрещены ?
Дозволено все в межах 13400 в місяць.
Сьогодні мені моно
До війни був блок?

Дозволено все в межах 13400 в місяць.

До війни був блок?
Тоді ще одне запитання, якщо у мене провадження в дії на 19~к грн , тело 12~, у меня не будет возможность закрить его просто оплатой через тужн дії із-за лімітів? Дякую за відповідь

Тоді ще одне запитання, якщо у мене провадження в дії на 19~к грн , тело 12~, у меня не будет возможность закрить его просто оплатой через тужн дії із-за лімітів? Дякую за відповідь
а навіщо вам Дія :rolleyes:
Провадження не в Дії ж відкривають і закривають))
Тут взагалі не бачу проблеми якщо ви платити зібрались... зв"язуєтесь з виконавцем і оплачуєте на рахунок вказаний у ВП.
Виконавець тільки радий буде такому "клієнту")

Назад
Угорі