6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Для визначення такого поточного рахунку у банку фізична особа – боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти фізичної особи - боржника, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Заява може бути подана в паперовій формі (нарочно або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг».
У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа – боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, у якому відкрито такий рахунок.

Вам потрібно буде звернутися до виконавця з заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Доброго дня,є зразок такої заяви?

Доброго дня,є зразок такої заяви?
Доброго дня, зразка вказаної Заяви ще немає, оскільки лише 2 дні назад було внесено вказані зміни.
Думаю, що трішки пізніше оформлю та завантажу зразок Заяви на Форум

До войны мне в моно приходило , но там задолженность была 87к? , погасил уже её, а Привата не было , открыл во время войны, зп на неё приходит . Осталось одно ВП от Альфа Банк , кредит у них погасил по акции , пишу им чтобы отозвали ВП , они говорят - жди ,уже подали , только вот неделю уже жду
А кому вы в Альфе пишите? У меня такая же ситуация и в банке один ответ: обращайтесь к исполнителю напрямую.

А кому вы в Альфе пишите? У меня такая же ситуация и в банке один ответ: обращайтесь к исполнителю напрямую.
Писал сначала в чат , мне дали номера отдела с просроченной задолженностью, тем я написал в вайбер, сказали что подали на отзыв , и ждать пока прощение долга закончится, они сами отзывают .

_MaZaHaKa_, я так подозреваю, у вас что то типо этого произошло: приватний виконавець, який має на виконанні виконавчі провадження, може зупинити свою діяльність на підставі пункту 1 чи 2 частини першої статті 42 цього Закону, за умови вирішення питання про своє заміщення іншим приватним виконавцем. У такому разі укладення договору про заміщення приватного виконавця іншим приватним виконавцем здійснюється без погодження із стягувачем.
а если это государственный исполнитель? фактически, сейчас делом занимается другая тётя.

и ещё непонятно, каким образом они работают с бухгалтерией. посмотрел свое дело через АСВП, вот они подают запросы в конкретные банки, с ними не угадывают, счетов нет.

далее, по хронологии, они подают запрос в фискальную службу, где им сообщают об 2 открытых счетах - с 101 и 126 признаками соответственно. где 126 - это в классификации подразумевает дополнительное благо, а 101 - зарплату, где налоговым агентом выступает предприятие-работодатель, а по второму непосредственно банк, судя по указанному ЕГРПОУ.

счета не блокировали, единожды только удержали через бухгалтерию 20%.

т.е. по второму счету, который не по зарплатному проекту, куда начисления происходят, это попадает тоже под определение зарплаты? если нет, тогда в чем суть загадки и почему его ранее не арестовали, хоть и в курсе о нем были? или по новой могут начать реализацию ареста, имея предыдущие данные? если так, тогда на каких основаниях, если сравнивать текущие процессуальные условия с теми, какие были до военного положения

так, рахунки можуть арештувати, надавши Вам доступ у користуванні коштами у межах 13400 грн.
Ви проходите військову службу чи просто є "штатним працівником"?
Якщо я зараз несу службу, та учасник БД, є якісь поблажки? Бо сьогодні знов заблокували рахунки ще по кредитам 2019-20 років
так, рахунки можуть арештувати, надавши Вам доступ у користуванні коштами у межах 13400 грн.
Ви проходите військову службу чи просто є "штатним працівником"?
Якщо я зараз несу службу, та учасник БД, є якісь поблажки? Бо сьогодні знов заблокували рахунки ще по кредитам 2019-20 років

Вибачте,який у Вас банк?дякую

А у Вас були там кошти? Просто в мене там на рахунку 3 коп.ще не заблокований
В мене там 19 гривень висить. Моно заблокував і кредитку з нульовим лімітом і дебетну (на яку я ковідну тисячу отримувала)

В мене там 19 гривень висить. Моно заблокував і кредитку з нульовим лімітом і дебетну (на яку я ковідну тисячу отримувала)
Хм...у мене віртуальна,але не та, що був арешт до війни. Я той рахунок закрила, а це три місяці тому відкрила новий.Але блоку ще немає. Хоча думаю питання часу.

Хм...у мене віртуальна,але не та, що був арешт до війни. Я той рахунок закрила, а це три місяці тому відкрила новий.Але блоку ще немає. Хоча думаю питання часу.
В мене виконавець обламається. Я йому на хліб не дам. Мені ще трішки очікувати, коли рішення про знесення напису набере законної сили

Моно заблокував карту, пішла перевірять все - в реєстрі боржників виконавець, що сьогодні заблокував рахунок "не діє". Це як? і з ким домовлятися? і ще - виконавче провадження зупинене, це норм що по ньому блокують?

Моно заблокував карту, пішла перевірять все - в реєстрі боржників виконавець, що сьогодні заблокував рахунок "не діє". Це як? і з ким домовлятися? і ще - виконавче провадження зупинене, це норм що по ньому блокують?
В реестре исполнителей глянь кто его замещает

Назад
Угорі