_MaZaHaKa_
✩ Premium ✩
- Дописи
- 388
- Реакції
- 162
- Бали
- 2625
_MaZaHaKa_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоесть оплата была через Дию в апреле ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да читайте ви тему.Скажіть будь ласка. А якщо у мене тільки одна карта, де соціальні виплати на дитину 3400грн в місяць, то її не арештують?
Скажіть будь ласка. А якщо у мене тільки одна карта, де соціальні виплати на дитину 3400грн в місяць, то її не арештують?
Дякую за відповідь. Але я чомусь не можу прочитати тему, викидає тільки на коментаріДа читайте ви тему.
Там всі відповіді є.
Ні, легше побачити заголовок і проштампувати питання.
То як?Дякую за відповідь. Але я чомусь не можу прочитати тему, викидає тільки на коментарі
Доброго Вам вечора.По можливості дайте відповідь: відкрите ВП,рахунки були до війни блоковані, крім ПУМБ.Для визначення такого поточного рахунку у банку фізична особа – боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти фізичної особи - боржника, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Заява може бути подана в паперовій формі (нарочно або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі з дотриманням вимог, встановлених Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг».
У заяві зазначаються номер поточного рахунку, який фізична особа – боржник просить визначити для здійснення видаткових операцій, та найменування банку, у якому відкрито такий рахунок.
Вам потрібно буде звернутися до виконавця з заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.
Мене це теж цікавить,будуть по новому блокувати чи як якщо до війни вже було блокованоДоброго Вам вечора.По можливості дайте відповідь: відкрите ВП,рахунки були до війни блоковані, крім ПУМБ.
Менше тижня виконавець зняв арешт з одного рахунку Приват( домовилися).Питання: як буде зараз: на рахунок Приват діятиме обмеження 13400 чи арешт знятий і не буде блокуватися і чи буде на Пумб якісь обмеження? Виконавець нових постанов про блокування не виносив. Дякую за відповідь.
Уже розібралася.То як?
Так , ще до війниА у вас вже відкрите ВП?
саме так.у мене тут виникло нове питання. я почала шукати інформацію про свого виконавця, бо він з Луганської області.
дізналась, що у нього немає доступу до АСВП.
чи може це відтермінувати блокування карток?
бо якщо у нього немає доступу до АСВП, значить він здається не може отримати доступ до банковської інформації та виносити нові постанови
супер.саме так.
якщо не має доступу то й не зможе винести постанову про арешт
якщо вам було надано доступ до рахунку, за умови, що сума боргу меньше 100 000, то звичайно арешт накладуть, зновуМене це теж цікавить,будуть по новому блокувати чи як якщо до війни вже було блоковано
він же може, після зміни - по новому закону - виконавчого округу (на округ, де нема бойових дій і який не окупований) знову пустити в роботу виконавчі провадження, що були відкриті в старому окрузі?саме так.
якщо не має доступу то й не зможе винести постанову про арешт
Тобто накладуть арешт по новому,кошти рік перераховувались з зарплати,якщо вам було надано доступ до рахунку, за умови, що сума боргу меньше 100 000, то звичайно арешт накладуть, знову
звісно можевін же може, після зміни - по новому закону - виконавчого округу (на округ, де нема бойових дій і який не окупований) знову пустити в роботу виконавчі провадження, що були відкриті в старому окрузі?
угу...не знайшов нічого по термінам... крім 10 днів, але то вилами по воді писано і не точно сформульовано..але...як швидко це буде відбуватись?
так, цілком можливо, що арештуютьТобто накладуть арешт по новому,кошти рік перераховувались з зарплати,
будемо дивитись)))угу...не знайшов нічого по термінам... крім 10 днів, але то вилами по воді писано і не точно сформульовано..
Ну не знаю , у меня исполнитель с Херсона со статусом «не діє» , после того как приняли зп 8064 сразу и исполнителя нового назначилиугу...не знайшов нічого по термінам... крім 10 днів, але то вилами по воді писано і не точно сформульовано..
это другая история)))Ну не знаю , у меня исполнитель с Херсона со статусом «не діє» , после того как приняли зп 8064 сразу и исполнителя нового назначили