6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

_MaZaHaKa_, я так подозреваю, у вас что то типо этого произошло: приватний виконавець, який має на виконанні виконавчі провадження, може зупинити свою діяльність на підставі пункту 1 чи 2 частини першої статті 42 цього Закону, за умови вирішення питання про своє заміщення іншим приватним виконавцем. У такому разі укладення договору про заміщення приватного виконавця іншим приватним виконавцем здійснюється без погодження із стягувачем.

_MaZaHaKa_, я так подозреваю, у вас что то типо этого произошло: приватний виконавець, який має на виконанні виконавчі провадження, може зупинити свою діяльність на підставі пункту 1 чи 2 частини першої статті 42 цього Закону, за умови вирішення питання про своє заміщення іншим приватним виконавцем. У такому разі укладення договору про заміщення приватного виконавця іншим приватним виконавцем здійснюється без погодження із стягувачем.
Именно , в Дии случайно увидел : постанова про передачу виконавчого документа , постанова про прийняття до виконання ВП от 04.05. Но счета пока не арестованы

Вкладення

• 227AA9ED-B210-4637-8F3E-DA49467979AC.webp
    227AA9ED-B210-4637-8F3E-DA49467979AC.webp
    121.5 Кб · Перегляди: 187
ну тут конкретний перелік випадків, по яким зупиняється вчинення виконавчих дій..
Насколько я правильно понял , то тем кто в ЗСУ снимать не будут , только по алиментам

Насколько я правильно понял , то тем кто в ЗСУ снимать не будут , только по алиментам
на фото - не про це...
там крім комуналки - про те, що зупиняється виконання рішень, в яких боржники - підприємства оборонки, але в той же час якщо позов подав військовослужбовець по заборгованості з виплати йому зарплати, то рішення виконується

військових поки що захищає лише ця стаття Заява про зупинення виконавчого провадження (для військових) і ще там є в цпк про зупинення судового розгляду..

А може таке бути, що може і пронести, і нічого не поблокується?

Доброго всім дня. Чи є яка інформація і зміна по рахункам приват і моно? Тільки що писала в підтримку моно, дали відповідь, що назара не має ніяких обмежень чи блокувань від Виконавчої служби.

Обидва поки що активні. Примат був в блоці до війни.
Аналогічно, до війни і приват і моно. Але на Приват ось виконавець зняв ареш(на одну картку), то думаю універсальна повинна бути в блоці. Якось все дивно і незрозуміло. Ну подивимося,як воно буде.З/п через місяць,то час ще є)

Доброго всім дня. Чи є яка інформація і зміна по рахункам приват і моно? Тільки що писала в підтримку моно, дали відповідь, що назара не має ніяких обмежень чи блокувань від Виконавчої служби.
Привет пашет как положено

Аналогічно, до війни і приват і моно. Але на Приват ось виконавець зняв ареш(на одну картку), то думаю універсальна повинна бути в блоці. Якось все дивно і незрозуміло. Ну подивимося,як воно буде.З/п через місяць,то час ще є)
А сообщение с Привата приходило типа сняли блок или поставили ?

Ну до війни надходило,що приват,що моно.
До войны мне в моно приходило , но там задолженность была 87к? , погасил уже её, а Привата не было , открыл во время войны, зп на неё приходит . Осталось одно ВП от Альфа Банк , кредит у них погасил по акции , пишу им чтобы отозвали ВП , они говорят - жди ,уже подали , только вот неделю уже жду

Назад
Угорі