5 день просрочки уже обзвонили всех

• Автор теми Автор теми Инесса78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Инесса78

Форумчанин
Дописи
131
Реакції
179
Бали
2625
Инесса78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня обзвонили всех кого только возможно, хамили обзывали родных, на вайбер прислали такое сообщение:
Доброго дня, я так розумію, що лояльно ви вирішувати борг в Є Гроші Ком ви не хочете і будете ховатись ?
Чи ви не розумієте, що такий великий борг компанія вам не пробачить і для вас краще домовлятись зараз а не чекати коли почнуть з вами працювати як з проблемним боржником, згідно пункту договору 7.3, ви особисто дали на це згоду !
7.3. Позичальник підписанням цього Договору підтверджує, що надав згоду Позикодавцю
на передачу третім особам, в тому числі близьким особам, контактним та особам, пов`язаним
особистими, сімейними, фінансовими, професійними та діловими відносинами, інформації, що
стосується його простроченої заборгованості.
Я долго платила по всем микрозаймам проценты, а теперь не могу, как быть, подскажите?

Сегодня обзвонили всех кого только возможно, хамили обзывали родных, на вайбер прислали такое сообщение:
Доброго дня, я так розумію, що лояльно ви вирішувати борг в Є Гроші Ком ви не хочете і будете ховатись ?
Чи ви не розумієте, що такий великий борг компанія вам не пробачить і для вас краще домовлятись зараз а не чекати коли почнуть з вами працювати як з проблемним боржником, згідно пункту договору 7.3, ви особисто дали на це згоду !
7.3. Позичальник підписанням цього Договору підтверджує, що надав згоду Позикодавцю
на передачу третім особам, в тому числі близьким особам, контактним та особам, пов`язаним
особистими, сімейними, фінансовими, професійними та діловими відносинами, інформації, що
Я долго платила по всем микрозаймам проценты, а теперь не могу, как быть, подскажите?
Змінити номер,рідним встановити антиспам і забути на пару місяців,і текст повідомлень зміниться)))

Змінити номер,рідним встановити антиспам і забути на пару місяців,і текст повідомлень зміниться)))
А как установить антиспам? Какая это программа? Я реально в таком ужасе, практически на грани.

А как установить антиспам? Какая это программа? Я реально в таком ужасе, практически на грани.
Є програми труколер, генконтакт,а якщо смартфони у рідні,то є встроєний антиспам ,вмикається в налаштуваннях дзвінків.

В кожному телефоні є заводський антиспам. Натискаєте кнопочку не приймати дзвінки не з телефонної книги і все. Або, як порадили вище, Труколер або Гетконтакт.

Инесса78, зайдіть в плеймаркет і в пошуку введіть програми блокування дзвінків.

Я у них на просрочке уже 2 неделю, пока писали в Вайбер маме ну мне звонят каждый день и все. Игнор, режим снежинка
В тел есть антиспам у меня, плюс сказала труколлер и все ок

Как Вам удается режим игнора, я конечно не овечаю совсем ни на какие звонки, но трусит очень

З часом перетрусить. Не накручуйте себе. Нічого не станеться, взагалі.
Спасибо, читаю этот форум, и здесь колосальная поддержка, спасибо Вам за это????
З часом перетрусить. Не накручуйте себе. Нічого не станеться, взагалі.
Есть в родне юрист, который в курсе, может наперед подать на них в суд? Судя по форуму это самые трудные МФО?

Останнє редагування:
Только хуже сделаю?
Звичайно. Першими подавати в суд - це величезна помилка. Попередьте близьких, а ще краще змініть їм номери і вмикайте режим ігнору. Плюс скарги у відповідні інстанції від третіх осіб не завадять. Але не похід в суд. Там краще захищатися правильно, якщо доведеться.

Звичайно. Першими подавати в суд - це величезна помилка. Попередьте близьких, а ще краще змініть їм номери і вмикайте режим ігнору. Плюс скарги у відповідні інстанції від третіх осіб не завадять. Але не похід в суд. Там краще захищатися правильно, якщо доведеться.
А куда жаловаться, и как правильно, они сестре звонили, она их нагрузила хоршо, (она не знала о кредитах, но в обиду меня не дала), она бы и жалобу написала

А куда жаловаться, и как правильно, они сестре звонили, она их нагрузила хоршо, (она не знала о кредитах, но в обиду меня не дала), она бы и жалобу написала
Робіть скріни, записуйте розмови і в кіберполіцію, НБУ. Результати не обіцяю, але все таки зараз почали їх трохи штрафувати за порушення етики спілкування.

Жалобы отправляла в НБУ, киберполицию, Финскаргу. Прикрепляла коллажи и записи разговоров с родными. Через пару дней они пропали.

Удаліть той вайбер і не читайте цей брєд

Назад
Угорі