Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 590
  • Перегляди Перегляди 14K
про ненавидять то моя думка, мама морально складно сприймає, але наче підтримує, сестра не розуміє.. Їй потрібно тут і зараз щою прекратились дзвінки і смс їй, і не розуміє чого я кажу що це не реально і треба терпіти 3 міс мінімум, не може прийняти це
ну це може і менше ніж 3 міс бути.

думаю в районі місяця активного спаму буде.

про ненавидять то моя думка, мама морально складно сприймає, але наче підтримує, сестра не розуміє.. Їй потрібно тут і зараз щою прекратились дзвінки і смс їй, і не розуміє чого я кажу що це не реально і треба терпіти 3 міс мінімум, не може прийняти це
Она сейчас думает о том, как ты ей дорог))

Коли на мою сім'ю - дружину, батьків, сестру тиснули криптопозики вони хотіли видавити емоції - але методи в них як в шахраїв , і у вайбері вони підписані так само, мама не раз казала - чого я маю вам вірити ви підписані як шахраї. Навіть зеки - як ти виростила такого сина? - а як твоя мама тебе виростила що ти сидиш? . Поясни що окрім дзвінків вони нічого не зроблять це їхні методи їхня робота, пару місяців і буде спокій

Коли на мою сім'ю - дружину, батьків, сестру тиснули криптопозики вони хотіли видавити емоції - але методи в них як в шахраїв , і у вайбері вони підписані так само, мама не раз казала - чого я маю вам вірити ви підписані як шахраї. Навіть зеки - як ти виростила такого сина? - а як твоя мама тебе виростила що ти сидиш? . Поясни що окрім дзвінків вони нічого не зроблять це їхні методи їхня робота, пару місяців і буде спокій
Это все так. Но если кто-то взял 250 и условно надо отдать 350, то лучше отдать, ибо оно того не стоит. Все это давление на близких. А так, когда взял косарь, а должен минимум 2, то уже ничего не остаётся...

где взять те деньги чтоб отдать.. я не против с тела 800уе отдать 1100 уе и забыть про них, но по их курсу это больше 50к грн.. где их взять когда зп 60к.. бляха.. а таких кредита 2, + егрощі йобаніе

зашибись когда нет долга в 800к перед мфо.. я бл не выдерживаю, я стараюсь, и вы все правильно пишите, я вижу что не вывожу... у меня банально на хлеб нет, а ЗП то придет в начале марта.. хй да ***** и что делать
\

у меня были знакомые которые мне и 200к позичали и 320к.. но больше их нет, сейчас у меня знакомых которые даже 5к позичат... я не вижу мотивации, я не вижу плана, стратегии, перспективы, я не понимаю как вырулить.. типа жить пока не убьют.. или пока ктото из родичей не умрет не дай Бог.. и потом я не выдержу.. я не понимаю.. я не вижу смысла.. как блд это победить.. 800к это много

800к перед мфо это много... я не понимаю как это разрулить без какого-то чуда условно хоть на 50%.. не понимаю.. как все *******

Останнє редагування:
где взять те деньги чтоб отдать.. я не против с тела 800уе отдать 1100 уе и забыть про них, но по их курсу это больше 50к грн.. где их взять когда зп 60к.. бляха.. а таких кредита 2, + егрощі йобаніе

зашибись когда нет долга в 800к перед мфо.. я бл не выдерживаю, я стараюсь, и вы все правильно пишите, я вижу что не вывожу... у меня банально на хлеб нет, а ЗП то придет в начале марта.. хй да ***** и что делать
\

у меня были знакомые которые мне и 200к позичали и 320к.. но больше их нет, сейчас у меня знакомых которые даже 5к позичат... я не вижу мотивации, я не вижу плана, стратегии, перспективы, я не понимаю как вырулить.. типа жить пока не убьют.. или пока ктото из родичей не умрет не дай Бог.. и потом я не выдержу.. я не понимаю.. я не вижу смысла.. как блд это победить.. 800к это много

800к перед мфо это много... я не понимаю как это разрулить без какого-то чуда условно хоть на 50%.. не понимаю.. как все *******
Не 800к.
Ты брал телами меньше.
Может, там 600.
Просто нужно зайти в каждое МФО и посмотреть конкретно, сколько брал, а не сколько должен. Ситуация будет чуть лучше, чем кажется сейчас.

700к тело.. примерно

Не 800к.
Ты брал телами меньше.
Может, там 600.
Просто нужно зайти в каждое МФО и посмотреть конкретно, сколько брал, а не сколько должен. Ситуация будет чуть лучше, чем кажется сейчас.

Johny тяжко бл..​

700к тело.. примерно
Если будешь по 20,000 в месяц платить, то отдашь 200к за этот год. И останется 500 тысяч. Это ещё два года.

То есть 3 года, чтоб закрыть все эти МФО, если платить по 20к.

Нужно искать варианты сэкономить / где-то зарабатывать дополнительно. Говорить просто, я знаю. Ситуация тяжёлая очень.

700к тело.. примерно
Морально согласиться с тем, чтоб платить только одно МФО 3 года - это что-то с чем-то, учитывая, что и другие долги есть ((

Кстати, на войне много лудоманов. С обеих сторон. Много видео смотрел на ютубе на этот счет. Отрабатывают долги. Ужас.

Останнє редагування:
и потом я не выдержу.. я не понимаю.. я не вижу смысла.. как блд это победить.. 800к это много

У тебя сейчас наоборот, эйфория должна быть. Ты наконец-то чист, и перестал копать яму еще глубже.

За все в жизни нужно платить. Ты сейчас расплачиваешься за 20+ лет лудомании

Думал за год распетлять?

800к перед мфо это много
Ти хочеш все і зразу, а так не буде.
Все просто, береш ЗП 60к, 30к в недоторканний тупік, 30к лишаєш на життя. все що лишається в кінці місяця тоже в тупік. Орієнтовно ти отримаєш 30к * 12 = 360к, якщо відкладати більше то і 400к буде. Мало? шукай додатковий заробіток.
тобто 2-3роки і боргу нема, не так погано враховуючи що лудоманив ти 20.

Ти гарантовано будеш мати декілька судів, бо хтось чекатиме і буде йти на зустріч з закриттям, а хтось ні. Твоє оточення гарантовано будуть замахувати, поки не розрахуєшся.
Але з цим вже треба змиритися, це плата за безвідповідальне життя і нікуди від неї не дінешся. А якщо тобі хтось раптом дасть 800к і ти все закриєш, то ми з тобою гарантовано побачимось на цьому ж форумі роки за 3 і ти будеш думати де знов взяти грошей.

Немного дам оффтоп на счет звонков, т.к у самого мама их также воспринимает что мол если позвонили значит это супер серьезно, и сколько не объясняй ничего не помогает. По рассказам во множестве стран существует такая проблема как спам звонки, в основном реклама и люди в большинстве случаев незнакомые номера вообще не воспринимают и часто не берут трубки, а у нас особенно у старшего поколения как будто каждый звонок жизненно важный.
В целом проблему звонков окружению можно разделить так:
80% звонков это криптошараги, им можно попробовать ответить что я такого человека не знаю, удалите мой номер с рассылки, обосновать что раньше это был номер телефона другого человека и теперь за его родственника звонят. Может помочь, может не помочь
20% остальные МФО, маме или сестре 1 раз взять трубку, узнать название компании, сказать что отказываетесь от взаимодействия и при повторном звонке будет жалоба в НБУ, почти все легальные МФО больше не позвонят
Это все конечно если отказаться от блокирования всех входящих труколлером или режимом "не беспокоить"
И еще на счет смс, я понимаю что звонки реально достают, но если жалуются что какая то смс пришла, то тут уже у человека тоже проблемы с психикой, как вариант открыть вайбер у сестры если есть, там есть вверху Бизнес чаты, где разный спам и реклама прилетают, и сказать вот тебе пришли сообщения такие же как эта смс

\

У мене примерно такое же количество мфо как у вас, я их перекрывала долго чтоб не звонили окружению. В мае начались просрочки, родным сказала как есть и что это мои долги, да, звонки это неприятно и предложила замену сим или установить антиспам. Активно звонили мес 3-4, грозные смс и т д. Но у меня в тот момент проблемы посерьезнее появились, фокус внимания сместился я просто про мфо эти даже не думала, просто как фон, ноль реакции. Да, долги никуда не делись, но никто не умер. Сейчас вы ничего не сделаете, только паникуете, я вам писала- заглушите эти сраные звонки чтоб не видеть их и не подпрыгивать от каждого, не читайте смски даже если пишут что вас в лес вывезут и казнят)) Все, ситуация такая какая есть, или собирайте деньги и позже за тело закроете или забейте. Вам надо пережить холодно и твердо это давление, которое на вас прекрасно действует. Поверьте, через пару месяцев по-другому будете воспринимать, а в таком состоянии как сейчас только в большую жoпy себя загоните. Выход есть из любой ситуации, но он как правило неудобный и не комфортный, потому успокойтесь, раздуплитесь, и уже с холодной головой стройте план как дальше выбираться, жизнь на этом не закончилась

У мене примерно такое же количество мфо как у вас, я их перекрывала долго чтоб не звонили окружению. В мае начались просрочки, родным сказала как есть и что это мои долги, да, звонки это неприятно и предложила замену сим или установить антиспам. Активно звонили мес 3-4, грозные смс и т д. Но у меня в тот момент проблемы посерьезнее появились, фокус внимания сместился я просто про мфо эти даже не думала, просто как фон, ноль реакции. Да, долги никуда не делись, но никто не умер. Сейчас вы ничего не сделаете, только паникуете, я вам писала- заглушите эти сраные звонки чтоб не видеть их и не подпрыгивать от каждого, не читайте смски даже если пишут что вас в лес вывезут и казнят)) Все, ситуация такая какая есть, или собирайте деньги и позже за тело закроете или забейте. Вам надо пережить холодно и твердо это давление, которое на вас прекрасно действует. Поверьте, через пару месяцев по-другому будете воспринимать, а в таком состоянии как сейчас только в большую жoпy себя загоните. Выход есть из любой ситуации, но он как правило неудобный и не комфортный, потому успокойтесь, раздуплитесь, и уже с холодной головой стройте план как дальше выбираться, жизнь на этом не закончилась
От я б не був на стільки категоричним, якщо пропустити смску про чорний ланос, то там можуть бути наслідки)

Зато кілька днів тому в сусіда позичили кілька сотень баксів, на те щоб перекрити відсотки o_O
Та то чиста психологія, як би аномально не звучало йому комфортно в своєму стані, йому нетреба нічого думати і нічо рішати. Я прочитав переписку, там 100500 згадувань про "взяти бабки в мами/сестри/сусіда/перекредитуватися" і жодного плану як спланувати свої доходи/витрати бо цей стан буде для нього стресом.

Перші місяці найважчі

\

Зараз ти і твої рідні не в тому стані, щоб приймати рішення щодо погашення твоїх боргів. Зараз золотий час для МФО – щоб вибити з тебе «ікси» і тиснути, тиснути, тиснути.
Повір, ще 5–6 місяців тому в мене був схожий стан, безвихідь, сірість, думки про самогубство. Спробуй заспокоїтись. Ти сказав сестрі, що в тебе немає плану. Але план у всіх більш менш однаковий – поступово гасити свої борги за вигідними пропозиціями. Так, важко. Так, довго. Але можливо, якщо зі здоров’ям усе ок і голова трохи варить.
Розкажу знову трохи свою історію, може, це тобі допоможе. Я у своєму щоденнику перший пост писав за допомогою чату GPT, бо було важко навіть формулювати свої думки. У мене було приблизно 800 тис. по тілу, 380 – банки та 410–420 – МФО.
План простий, перші 3-4 місяці вистояти під тиском колекторів. Зараз моє оточення майже не турбують, і у нас уже якийсь стокгольмський синдром – я вже сумую за погрозами :)
Сума велика, але не привід здаватись. Перший місяць я ходив чорний, наче вся сім’я разом померла. Знайомі були в курсі боргів і лудоманії, і тоді, думаю, дуже сильно відчували свою перевагу порівняно зі мною. Але далі я почав відновлюватись і знову зустрів знайомого. Прозвучала така фраза, «А чого ти такий веселий, тобі вішатись потрібно, я б на твоєму місці так і зробив». І це мене дуже змотивувало.
А далі проста математика – підставляй свої суми. Мій дохід 40–45 тис. Половину доходу я вирішив витрачати на погашення боргів, лишається 20 тис. Не дуже багато, враховуючи, що у мене сім’я, дружина, дочка, собака та два коти. Але, як сказала моя подруга, 20 тис. на життя – це хороша зарплата для половини населення.
800 / 20 = 40 місяців. Рахую за теперішньою зарплатою, майбутні доходи прогнозувати важко, та й через форс мажори маршрут не раз перераховуватиметься.
40 місяців – це тіло, але так не вийде. Найбільш оптимістичний прогноз – ще плюс 20 місяців, це 60 місяців і приблизно 1,2 млн грн. Найгірше, що я прогнозував – програні суди і так далі, 1,6–1,8 млн, тобто 7–8 років. Якраз на 50 річчя виплутаюсь :)
8 років і майже 2 млн – це багато. Шкода віддавати? Банки і МФО офігєлі.?Так. Але таку суму я з легкістю програв і тоді не думав ні про сім’ю, ні про дружину, ні про дочку, ні про маму, безкінечно пролонговував, щоб виграти час спокою і час на дороге хобі. Важко це – так. Цього тижня я тричі пояснював дочці, що не можу зайти з нею в супермаркет і купити солодощів. Чого ж ти, тато, так мало заробляєш.
А тепер знову про числа. Підбий список тіл, можна швидко зробити через кредитну історію в УБКІ. Не всі, правда, можуть туди потрапити, в мене, наприклад, Ощаду там немає. Тіло – це твоя константа, відсотки постійно стрибають, а щодо тіла можна домовлятись з МФО.
Я за 5 місяців погасив небагато.

Тіло Заплатив
1 Монто 3000 3100
2 Старфін 3000 3100
3 Ева 3000 3200
4 Легко 4300 5000
5 Треба 9800 10000
6 FirstCrerdit 5000 5000
7 Швидко грошы 13000 20000
41100 49400

є ще активні реструктиразації в процесі :

Тіло Погашу
1 sos 26000 16400
2 top 22000 16285
3 кредит + 33700 33700
4 слон 8000 8000
89700 74385

Тобто за 7–8 місяців я погашу майже 131 тис. тіла за 124 тис., а хотіли вони не 124 тис., а під 300 )
Борги – це наслідок. Тобі потрібно розібратись з їх причиною.
МФО, так, погані, і методи їх впливу адекватністю не славляться. Але ніхто не змушував мене гребти ці кредити, я цими руками їх оформлював і програвав. Вигравав тільки примарний час.
І тепер потрібно цей час повертати. Борги багатьом стали на користь, змусили розвиватись. Головне – не набирати їх знову.

Сорі що зі своїм в твій щоденик )))

Ну а тепер в котре про криптопозики , їхні погрози пусті , але якщо рідні знаєш що не витримають тиску постарайся , в першу чергу закрити їх, але за алекватні пропозиції . Ну і закриття це так собі , думав міфи але після закриття першої позики знайомій повісили нову за 1000$, заява в поліцію нічого не дала. Зараз от кріпсі у мене благає повернути хоча б 31 тис за 525 доларів , а нарахували 380 тис )))) на днях доречі з їхнім зеком колектором з хриплим голоском вийшов кумедний діалог:
- ...... , возращай долг ..........
- Вибачте кому?
- У каво брал
- У мене більше 20 договорів , назвіться будь ласка , та назвіть компанію
- Мать ........ пі піпі . Возращай имущество....
- Имущество чи долг ?
- ....... Ти знаеш.....
- і Скільки я маю повернути Вам?
- не знаю ........ меня попросили передать тебе ...............
- Тобто Вам просто наказали позагравати до мене своїм хриплим і сексуальним голосом ?)))))
- ..................................... під........................................................
- А ще можна, я починаю збуджуватись
тут він просто переходить на писк і кидає слухавку

Останнє редагування:
Назад
Угорі