Перші місяці найважчі
где взять те деньги чтоб отдать.. я не против с тела 800уе отдать 1100 уе и забыть про них, но по их курсу это больше 50к грн.. где их взять когда зп 60к.. бляха.. а таких кредита 2, + егрощі йобаніе
зашибись когда нет долга в 800к перед мфо.. я бл не выдерживаю, я стараюсь, и вы все правильно пишите, я вижу что не вывожу... у меня банально на хлеб нет, а ЗП то придет в начале марта.. хй да ***** и что делать
\
у меня были знакомые которые мне и 200к позичали и 320к.. но больше их нет, сейчас у меня знакомых которые даже 5к позичат... я не вижу мотивации, я не вижу плана, стратегии, перспективы, я не понимаю как вырулить.. типа жить пока не убьют.. или пока ктото из родичей не умрет не дай Бог.. и потом я не выдержу.. я не понимаю.. я не вижу смысла.. как блд это победить.. 800к это много
800к перед мфо это много... я не понимаю как это разрулить без какого-то чуда условно хоть на 50%.. не понимаю.. как все *******
Зараз ти і твої рідні не в тому стані, щоб приймати рішення щодо погашення твоїх боргів. Зараз золотий час для МФО – щоб вибити з тебе «ікси» і тиснути, тиснути, тиснути.
Повір, ще 5–6 місяців тому в мене був схожий стан, безвихідь, сірість, думки про самогубство. Спробуй заспокоїтись. Ти сказав сестрі, що в тебе немає плану. Але план у всіх більш менш однаковий – поступово гасити свої борги за вигідними пропозиціями. Так, важко. Так, довго. Але можливо, якщо зі здоров’ям усе ок і голова трохи варить.
Розкажу знову трохи свою історію, може, це тобі допоможе. Я у своєму щоденнику перший пост писав за допомогою чату GPT, бо було важко навіть формулювати свої думки. У мене було приблизно 800 тис. по тілу, 380 – банки та 410–420 – МФО.
План простий, перші 3-4 місяці вистояти під тиском колекторів. Зараз моє оточення майже не турбують, і у нас уже якийсь стокгольмський синдром – я вже сумую за погрозами

Сума велика, але не привід здаватись. Перший місяць я ходив чорний, наче вся сім’я разом померла. Знайомі були в курсі боргів і лудоманії, і тоді, думаю, дуже сильно відчували свою перевагу порівняно зі мною. Але далі я почав відновлюватись і знову зустрів знайомого. Прозвучала така фраза, «А чого ти такий веселий, тобі вішатись потрібно, я б на твоєму місці так і зробив». І це мене дуже змотивувало.
А далі проста математика – підставляй свої суми. Мій дохід 40–45 тис. Половину доходу я вирішив витрачати на погашення боргів, лишається 20 тис. Не дуже багато, враховуючи, що у мене сім’я, дружина, дочка, собака та два коти. Але, як сказала моя подруга, 20 тис. на життя – це хороша зарплата для половини населення.
800 / 20 = 40 місяців. Рахую за теперішньою зарплатою, майбутні доходи прогнозувати важко, та й через форс мажори маршрут не раз перераховуватиметься.
40 місяців – це тіло, але так не вийде. Найбільш оптимістичний прогноз – ще плюс 20 місяців, це 60 місяців і приблизно 1,2 млн грн. Найгірше, що я прогнозував – програні суди і так далі, 1,6–1,8 млн, тобто 7–8 років. Якраз на 50 річчя виплутаюсь

8 років і майже 2 млн – це багато. Шкода віддавати? Банки і МФО офігєлі.?Так. Але таку суму я з легкістю програв і тоді не думав ні про сім’ю, ні про дружину, ні про дочку, ні про маму, безкінечно пролонговував, щоб виграти час спокою і час на дороге хобі. Важко це – так. Цього тижня я тричі пояснював дочці, що не можу зайти з нею в супермаркет і купити солодощів. Чого ж ти, тато, так мало заробляєш.
А тепер знову про числа. Підбий список тіл, можна швидко зробити через кредитну історію в УБКІ. Не всі, правда, можуть туди потрапити, в мене, наприклад, Ощаду там немає. Тіло – це твоя константа, відсотки постійно стрибають, а щодо тіла можна домовлятись з МФО.
Я за 5 місяців погасив небагато.
Тіло Заплатив
1 Монто 3000 3100
2 Старфін 3000 3100
3 Ева 3000 3200
4 Легко 4300 5000
5 Треба 9800 10000
6 FirstCrerdit 5000 5000
7 Швидко грошы 13000 20000
41100 49400
є ще активні реструктиразації в процесі :
Тіло Погашу
1 sos 26000 16400
2 top 22000 16285
3 кредит + 33700 33700
4 слон 8000 8000
89700 74385
Тобто за 7–8 місяців я погашу майже 131 тис. тіла за 124 тис., а хотіли вони не 124 тис., а під 300 )
Борги – це наслідок. Тобі потрібно розібратись з їх причиною.
МФО, так, погані, і методи їх впливу адекватністю не славляться. Але ніхто не змушував мене гребти ці кредити, я цими руками їх оформлював і програвав. Вигравав тільки примарний час.
І тепер потрібно цей час повертати. Борги багатьом стали на користь, змусили розвиватись. Головне – не набирати їх знову.
Сорі що зі своїм в твій щоденик )))
Ну а тепер в котре про криптопозики , їхні погрози пусті , але якщо рідні знаєш що не витримають тиску постарайся , в першу чергу закрити їх, але за алекватні пропозиції . Ну і закриття це так собі , думав міфи але після закриття першої позики знайомій повісили нову за 1000$, заява в поліцію нічого не дала. Зараз от кріпсі у мене благає повернути хоча б 31 тис за 525 доларів , а нарахували 380 тис )))) на днях доречі з їхнім зеком колектором з хриплим голоском вийшов кумедний діалог:
- ...... , возращай долг ..........
- Вибачте кому?
- У каво брал
- У мене більше 20 договорів , назвіться будь ласка , та назвіть компанію
- Мать ........ пі піпі . Возращай имущество....
- Имущество чи долг ?
- ....... Ти знаеш.....
- і Скільки я маю повернути Вам?
- не знаю ........ меня попросили передать тебе ...............
- Тобто Вам просто наказали позагравати до мене своїм хриплим і сексуальним голосом ?)))))
- ..................................... під........................................................
- А ще можна, я починаю збуджуватись
тут він просто переходить на писк і кидає слухавку