Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 590
  • Перегляди Перегляди 14K
Гнусавым голосом начнут звонить и сразу попросит съехать.
ну насправді, у нашого героя, намічається доволі веселих півроку так точно, ну зато як з усім розбереться, думаю буде згадувати той час з посмішкою, тому що якщо він вибереться з цього, він отримає великий досвід, бо для багатьох кредити це поштовх діяти, а йому діяти дуже потрібно))

ну насправді, у нашого героя, намічається доволі веселих півроку так точно, ну зато як з усім розбереться, думаю буде згадувати той час з посмішкою, тому що якщо він вибереться з цього, він отримає великий досвід, бо для багатьох кредити це поштовх діяти, а йому діяти дуже потрібно))
Я думаю, у нас сейчас больше осознания, что ждёт автора, чем у него самого. До него это еще не пришло окончательно...

Я думаю, у нас сейчас больше осознания, что ждёт автора, чем у него самого. До него это еще не пришло окончательно...
спасибо, я и так в ах#е.. съехать не попросят, надеюсь, а вот что еще я устанавливал, е-гроши точно, швидкогрощі, smartiway

Побачимо, що воно буде, я знадую той час, то у мене посмішка приходить, хоть я ще всіх так і не закрив, но мені кредити багато чого дали😁🤣

спасибо, я и так в ах#е
ТЦК раньше как бомжи жили на 10к гривен, а сейчас выбрались из сложной жизни и живут себе в кайф, ни в чем себе не отказывая. Главное - не опускать руки.

если я себе поставлю Callfillter, Truecaller то я так понимаю у меня будут блокироваться неизвестніе номера.
А это не будет означать что из-за этого калы психонут и еще сильнее начнут звонить знакомым? или это никак не зависит?

если я себе поставлю Callfillter, Truecaller то я так понимаю у меня будут блокироваться неизвестніе номера.
А это не будет означать что из-за этого калы психонут и еще сильнее начнут звонить знакомым? или это никак не зависит?
ніяк, вони що так будуть дзвонити, що так, ти для них свіже м'ясо.
А ти щей платив пролонгацій багато, то для них ти просто лакомий кусочок, тому саме краще, просто змінити сімку

Это никак не зависит.
Большой разницы нет, не берут трубку или сбрасывают. В твоём случае об этом вообще не надо думать. Поздно.

ніяк, вони що так будуть дзвонити, що так, ти для них свіже м'ясо.
А ти щей платив пролонгацій багато, то для них ти просто лакомий кусочок, тому саме краще, просто змінити сімку
зрозумів, дякую.. Та завтра я напевно просто відключу сімку та і все, кому треба мене знайдуть в месенджерах

зрозумів, дякую.. Та завтра я напевно просто відключу сімку та і все, кому треба мене знайдуть в месенджерах
Я тоже, наверное, избавлюсь от симки. Ибо мне надоел этот весь движ с TrueCaller. Вставлю в телефон, когда деньги будут, почитаю смски. Даже с TrueCaller это отвлекает.

Сallfilter блокує номери колекторів та ip телефонію з представленням номеру, що небереш ніяк, коли візьмеш їх це бвльше заведе і почнуть з новою силою. В мене знайомий послав мого "слідчого" з бітів))), то його на годину поставили на обдзвонку

Оффтоп

Пугать планом перемоги?))
Ахах)))

Оффтоп

Пугать планом перемоги?))
Либо должник делает оплату, либо 24 часа подряд придётся слушать переможный план перемоги. Прикинь, какая это пытка

сегодня чтото уже нет сил ни на что, а звонки продолжаются.. я просто на беззвучку поставил(( обещали сегодня 10к грн мне занять, не заняли и непонятно, чтото уже не особо хотят судя по общению
получается. сегодня у меня 2й день просрочки в techno-finance, а там на 2й день 10% от тела, еще на 1900грн попал..

завтра у меня даты платежей которые я конечно же не заплачу... и будет попандос и с финмаркетом и с е-грощі... просто ужас, лечу в бездну с офигеннім ускорением, помоги мне Бог

Finmarket1650017 feb
Smartiway530017 feb
myCredit300017 feb
e-groshi1050017 feb
Доброго дня)
На Smartiway забийте на довго. Зараз 4 місяці прострочення, нікому не дзвонять, мені ніколи боти. Тіло в мене велике 25000, на сьогодні хочуть вже менше тіла 18750. Так як грошей немає поки не плачу.
My credit в кабінеті запропонує реструктуризацію на 5, 7, 9 місяців але з відсотками. Та відсотки нарахують до якогось періоду і зупиняться.

Я тоже, наверное, избавлюсь от симки. Ибо мне надоел этот весь движ с TrueCaller. Вставлю в телефон, когда деньги будут, почитаю смски. Даже с TrueCaller это отвлекае
Егорші сегодня бывшему коллеге прислали про меня смс чтоб нашел меня. Пока другие знакомые не писали.
Крипси предлагает закрыть за 1394долара, в кабинете там сейчас 1700 примерно. На что они надеятся после того как они вчера обзванивали знакомых моих.. глупая тактика

Назад
Угорі