Щоденник 36 МФО

• Автор теми Автор теми Лопата
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 6K
Лимон продав таліону
З тіла 5к хочуть 10к)
У меня конечно по хуже, интерриск, твоя позыка - тело 70, с % за выдачу 88, сейчас 212.250 и скидок нет но предложили индивидуально реструктизацию, на эту же сумму по 13-14к в месяц 😩

В убкі підключив режим фріз.
Там же найшов договір від монобанку.
В 2019 був в них кредит, в 2021 повністю закритий і погашений. Зараз кредитний ліміт 0 грн і карта вже перевипущена.
Але в убкі договір «відкрито» це нормально взагалі?
Да у меня изи банк карта была кредитная, уже год обычная лимит 0 но в убки пишет до 2099 кредит с суммой 0

В убкі підключив режим фріз.
Там же найшов договір від монобанку.
В 2019 був в них кредит, в 2021 повністю закритий і погашений. Зараз кредитний ліміт 0 грн і карта вже перевипущена.
Але в убкі договір «відкрито» це нормально взагалі?
В моно банке 0 это будет всегда так в убки , у вас нет никаких движений. На 0 не обращайте внимания.

Сьогоді вже 9к, але я ще навіть на листи їм не відповідав, хай поки покурять)
Взагалі вже багато цікавих смс, навіть турбогроші за тіло пропонують.

Але найкраща від національний кредит: "якщо ви не заплатите сьогодні ми розірвемо з вами договір" (с) ну прям погроза серед погроз:lol:

Останнє редагування:
Сьогоді вже 9к, але я ще навіть на листи їм не відповідав, хай поки покурять)
Взагалі вже багато цікавих смс, навіть турбогроші за тіло пропонують.

Але найкраща від національний кредит: "якщо ви не заплатите сьогодні ми розірвемо з вами договір" (с) ну прям погроза серед погроз:lol:
років 5-7 тому, отримати повідомлення від мфо з текстом типу "якщо ви не заплатите, ми розірвемо з вами договір" це було б з відчуття на рівні солідного виграшу в лотерею

Це взагалі нормально коли для списання боргу потрібно роздрукувати заяву і фізично відправити її МФО?

Це взагалі нормально коли для списання боргу потрібно роздрукувати заяву і фізично відправити її МФО?
про МФО не скажу, а от в Сіті Фінанс я дійсно відправляв паперову заяву про прощення відсотків
списали тоді до тіла

про МФО не скажу, а от в Сіті Фінанс я дійсно відправляв паперову заяву про прощення відсотків
списали тоді до тіла
ФінХ
Тіло +200 грн
Але дуже мутно, бо навіть гарантійка їх без печатки
А по списанню вони кажуть так: відправляють на електронку лист, я його друкую, підписую і відправляю їм - тоді вони проводять списання

2025 рік на дворі...

Останнє редагування:
ФінХ
Тіло +200 грн
Але дуже мутно, бо навіть гарантійка їх без печатки
А по списанню вони кажуть так: відправляють на електронку лист, я його друкую, підписаю і відправляю їм - тоді вони проводять списання

2025 рік на дворі...
так-так, схема та ж
ФінХ взагалі одні з найбільш болєзнєнних, так що краще, напевно, так)

ФінХ взагалі одні з найбільш болєзнєнних
От тут 100%
Сума невелика, є скажімо так важливіші платежі
Але вони вже дістали...найшли навіть крівника мого з самої першої роботи))))) бляха, це добре шо чувак там з юмором, але це жесть)

Ну шож, закрив я цю шляпу ФінХ, тепер ще б видалити кабінет якось:scratch_one-s_head:

Трохи оновлення, десь через 3+ місяці пропозиції за тіло майже від всіх МФО.
Тільки 2 продажі:
Лимон - афк (2+ місяць)
Кешпоінт - ФК СОЛВЕНТІС (4+ місяць)

Кр7 вже пів тіла пропонують на 85день)))

...але тепер всі гроші ідуть на повернення боргів родичам, тому поки мфо всі "на паузі"

Ось і третій факторинг - "кредит-капітал". Продав аміго, 4й місяць.
Але грошей немає всеодно закривати ці мфо/факторинги, іду по боргам реальних людей)))

Напишу оновлення як почну закривати, дві мфо вже пропонують 60% від тіла.

Ось і третій факторинг - "кредит-капітал". Продав аміго, 4й місяць.
Але грошей немає всеодно закривати ці мфо/факторинги, іду по боргам реальних людей)))

Напишу оновлення як почну закривати, дві мфо вже пропонують 60% від тіла.
я б все ж за 60% тіла би краще закрив! а хто пропонує?

Оновлення:
Слон закрив за 60% від тіла
АФК пропонують тіло+1к, поки немає коштів, цікаво скільки протримається така пропозиція)

...також назбирав вже 4 факторингів)
АФК/Таліон (1кр), Солвентіс (1кр), ЕАПБ (2кр), Кредит-капітал (3кр):кофе:

Руслан Нікаліч який по суботам телефонує від топ1 і озвучує "тіло кредиту" на 5к більше реального, пропропонуючи на 500 грн меньше від видуманого тіла до закриття - в тебе скучний голос, тєбє дєнєг нікто не даст)))

Сос кредит розбили тіло на 4 платежі, вніс перший
Афк пропонують тіло, хз чи протягнуть з цією акцією до наступного місяця - закрив би. Доречі не психопати, спілування виключно електронна пошта.

По іншим навіть не знаю, бо телефон завжди в режимі "не турбувати")
Окремо про неврівноважену жіночку з кредит-капітал, стадіон так стадіон, суд такк суд))))

Назад
Угорі