Щоденник 36 МФО

• Автор теми Автор теми Лопата
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 6K
А тепер дибіляче питання😅
Єсть пікі точєньіє і ху...
В цьому місяці я можу або закрити кріпсі або пролонгувати бікепітал і вже 1го числа наступного місяця закрити обидві ці самі кончені контори.

Пролонгування це викинуті гроші, так.

Я розумію що рідним підуть дзвінки, але від цих двух кончених я реально не хочу нічого.
Наскільки я зрозумів то кращі умови (тіло або реструктуризація) розмова може піти тільки на 2/3 місяць, а з кріпсі та біткепітал домовитись важче ніж з іншими.
І терпіти їх наплив на родичів та взагалі просто знайомих людей це жесть.
Тому переплата за цей місяць це як мій внутрішній спокій чи шось таке...

Я ітак в сімї як третя нога, такі надії і в такій жопі. Ну шож в сємьє нє бєз урода:D

Ну, в деяких конторах таки впливає, бо я щось не вірю що людям манівео за половину тіла закривають кредити, коли у них питаєш то всі вони майже повне тіло самими пролонгаціями сплатили, так що, моя думка що пролонгації впливають на швидкість отримання більш приємної пропозиції, але точно не є важелем при розмові з ними.
Ну манівео в мене добре немає. Не видали мені, не підхожу я для них😅

Останнє редагування:
Ну, в деяких конторах таки впливає, бо я щось не вірю що людям манівео за половину тіла закривають кредити, коли у них питаєш то всі вони майже повне тіло самими пролонгаціями сплатили, так що, моя думка що пролонгації впливають на швидкість отримання більш приємної пропозиції, але точно не є важелем при розмові з ними.
Кредит7 ни 1й оплаты, закрыл за пол тела... Может и влияет на что-то у кого-то... логику мфо не понять... там её наверное и нет, единственное мне кажется, смотря какой менеджер будет заниматься вашим займом... вот это (человеческий фактор и жадность/ не жадность сотрудника мфо) , это мне кажется влияет на что-то

Кредит7 ни 1й оплаты, закрыл за пол тела... Может и влияет на что-то у кого-то... логику мфо не понять... там её наверное и нет, единственное мне кажется, смотря какой менеджер будет заниматься вашим займом... вот это (человеческий фактор и жадность/ не жадность сотрудника мфо) , это мне кажется влияет на что-то
От цікаво, менеджери якщо витряхнуть з боржника багато, вони мають з того % якийсь чи ні :rolleyes:

От цікаво, менеджери якщо витряхнуть з боржника багато, вони мають з того % якийсь чи ні :rolleyes:
Звичайно мають, має ж бути якась мотивація давити на клієнта щоб більше заробити.
Якщо це просто ставка то я взагалі не розумію для чого вони там працюють...

Наверное есть какой-то план на месяц и % от сделки, кстати, я заметил что весь месяц могут "трясти", а в 20х числах чаще всего какие-то уже более-менее условия, в том числе и продажи факторингу в конце месяца чаще.

Наверное есть какой-то план на месяц и % от сделки, кстати, я заметил что весь месяц могут "трясти", а в 20х числах чаще всего какие-то уже более-менее условия, в том числе и продажи факторингу в конце месяца чаще.
До 20го числа напевно виплата зп, а дале вже немає сенсу з тобою морочитись і або падають в ціні або продажа далі.

Поки що мені ще до продажі боргу далеко, але це саме погане. Бо якщо той хто купить захоче в суд, то цеж прийдеться судитись від цього ж не відмовитись.

Біткепітал, перший день протермінування.
Надіслали Великодню знижку)) тіло 405, закрити пропонують за 495)))

Біткепітал, перший день протермінування.
Надіслали Великодню знижку)) тіло 405, закрити пропонують за 495)))

Красота, почались дзвінки рідним, єх.
А ще сьогодні топ1 буде протерміновано.

Єгроші, кріпсі, лимон планую закривати без протермінування. Просто закрити з зп і все. Можливо ще алекс кредит.
Навсе/каса - оплата частинами, там хоч і переплата але я по графіку закриваю все тіло. Вже десь 25% тіла запкрив, тому так і буду продожвувати.

Із поганого: ШГ і ТОП1 вже на протермінуванні, але грошей до зп немає і напевно закрити їх не вийде з тим списком що вказав вище.Чи можуть вони піти на якісь поступки на 2/3 тижні протермінування? Напевно ні....

Із самого поганого: я не знаю яка ситуація має бути в житті щоб добровільно іти працювати в біткепітал на "прозвон", бажаю всім їм повиздихати!😡

Єгроші, кріпсі, лимон планую закривати без протермінування. Просто закрити з зп і все. Можливо ще алекс кредит.
Навсе/каса - оплата частинами, там хоч і переплата але я по графіку закриваю все тіло. Вже десь 25% тіла запкрив, тому так і буду продожвувати.

Із поганого: ШГ і ТОП1 вже на протермінуванні, але грошей до зп немає і напевно закрити їх не вийде з тим списком що вказав вище.Чи можуть вони піти на якісь поступки на 2/3 тижні протермінування? Напевно ні....

Із самого поганого: я не знаю яка ситуація має бути в житті щоб добровільно іти працювати в біткепітал на "прозвон", бажаю всім їм повиздихати!😡
Ну якщо так вийшло з бітами і кріпсі, краще вже забити. Адекватних пропозицій найближчим часом від них не буде, а терор всеодно буде продовжуватися. Навіть якщо закриєте, не факт що не повісять на вас ще один кредит просто так.
Закривайте звичайні МФО, ті які до судів ходять/відсотки великі нараховують, тай потрохи буде )

Якраз кріпсі є можливість закрити без протермінування вчасно. А от біти вже пролетів і пішов спам батькам…
Поспамлять, через пару місяців будуть просити тіло -півтора. Потім закриєте і знову повісять без вашого відому ще один кредит.
Іноді, здається краще взяти у них, витратити на свої потреби, піти в протермінування, пережити терор і забити на них назавжди

Все правильно, единственное, как появятся деньги, можно за день до этого, свяжитесь с швидкогроши и топ1. Лучше их закрыть, особенно швидкогроши, а егроши проигнорить до продажи калам и там закрыть за тело

Все правильно, единственное, как появятся деньги, можно за день до этого, свяжитесь с швидкогроши и топ1. Лучше их закрыть, особенно швидкогроши, а егроши проигнорить до продажи калам и там закрыть за тело
ШГ вийшов на звязок, погасив відсотки (були невеликі) тепер по 2 платежі в місяць і через 2 місяця повне закриття. Норм умови, хоч і переплата але не смертельно.
Так само з Навсе(каса) виплати частинами одразу з тілом кредита, 2 рази на місяць.

Топ1 нажаль немє грошей навіть на тіло, поки що вони на 3 місці по спаму (біти, мілоановські, топ1).
Ну мілоановські просто робот, надоїдає. Навіть антиспам не все ловить.

Біти - мені не звонять, але оточуючих задовбують. Зато мені вже прислали 40% знижку на відсотки, чекаю ще🙃

Одна база в них, до протермінування в мене таких повідомлень не було

Вкладення

• 1111222.webp
    1111222.webp
    84.2 Кб · Перегляди: 128
Навіть антиспам не все ловить.
Знаю и не только от них... нужно в настройках ставить чтобы только контакты с тел книги принимались звонки.

Ну я скажу так, за пол года звонков в разы меньше (всем), хоть и битов и крипси у меня нет, но... сейчас другая проблема. Продажи и суды... теперь приспосабливаюсь к этому... и больше волнуюсь не за звонки, все привыкли, хотя поначалу паника была, а вот реальный страх переплатить в разы больше, через суды... это уже реальность... особенно когда они (хитрожорпые подают быстро и с тела всего ×3-×4 накручивают)... здесь как-бы и смысла нет на суды тратиться....

Так что как-бы выбор делайте сами либо "топить", чтоб быстрей закрыть все либо, забить и ждать судов, а там где-то и получится с адвокатом а где-то и нет... особенно обидно когда нет денег, а предлагают за тело)))

Я сделал ошибку, что не откладывал "подушку" и платил каждое предложение (конечно да закрывал мфо полностью и выгодно), почти не остааляя денег на себя.... но есть одно но... жить впритык э, особенно если долго, никчему хорошему не приведёт и закрытие какой-то шараги посравнению с тем, что ты чувствуешь себя месяцами бомжом и рабом, это вообще пыль.

Нужно , помимо оплаты шарагам, себя не загонять... ну это моё имхо и я так себе это чувствую, может у кого то по другому

Останнє редагування:
Назад
Угорі