Щоденник 34 МФО+Пумб починаю шлях очищення

• Автор теми Автор теми Angel3014
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
Починаю свій шлях очищення від набраного собачого лайна ((((
«Добро» набрала десь за рік. Історія стандарт як у всіх. Спочатку 1, потім 2й, не було роботи, потім робота пішла, взяли на розкрутку бізнесу, потім знов робота затихла, потім береш новий щоб пролонгувати старий. Потім була стратегія - є трохи коштів, зараз закрию там і там, потім у них же відкрию новий з більшою сумою і нижчим % і так по колу.

Тепер вирішила СТОП Харе годувати свиноматок грошима!!! 🐷🐽

Вирішила вести такий собі щоденник своїх досягнень і програшів, може буду корисна для когось, та й для себе на згадку…

Загальний БОРГ (тільки тіло) - 273 200
(це без кріпко позик):

ПУМБ 44,000
Avira 8,000
Monto 1,500
StarFin 6,000
Eгроші 30,000
Finmarket 4,500
Top1 13,000
Prosto credit 5,000
Технофінанс 6,500
Благо CashPoint 7,000
Pango 5,000
Amigo 4,000
Miloan 5,000
Tengo 2,400
Moneyveo 5,000
Limon 4,400
Mycredit 7,000
CrediCent 2,000
Lehko 3,700
Treba 5,200
Credit7 6,000
Sos credit 3,000
SelfiCredit 14,150
Credit Kasa 20,000
Easy Cash 7,000
Micro cash 5,500
Mister Money 6,000
Sun Credit 6,400
Procent 10,000
Швидко Гроші 4,500
Click credit 10,000
Finbert 5,000

Ну і вишенька на торті -
BitCapital 475
CrypSee 100

Наразі розглядаю варіант банкрутства, оскільки розумію що не потягну все сплачувати. Але як виявилось , щоб знайти норм адвоката і норм арбітражного керуючого - це ціла ПРОБЛЕМА:girl_devil:
Була консультація з 4 юридичними компанія , вже була на стадії підписання договору і тут мені підказала інтуїція що це развод і треба шукати реальні відгуки і потрапила в цей чудо форум )))) тепер усі мої дні і ночи тут , постійно все читаю
Доброго дня! А що у вас зараз з біткаєпітал та крипсі? Як ведуть себе?

Доброго дня! А що у вас зараз з біткаєпітал та крипсі? Як ведуть себе?
Доброго дня! Чудять без баяна. Ситуація: сидимо з чоловіком на кухні, телефонує у нього тел і типу дзвоню я. Він питає : на що ти мені дзвониш? Я кажу як можу дзвонити якщо тел лежить на столі. Бере слухавку а це вони дзвонять , розмовляє чувак на російській і каже що твоя жінка зараз зі мною . Потім типу з мого тел дзвонили ще тату . Потім телефонували мені типу з маминого телефону. Написано мама , беру слухавку а там знову цей чувак. Каже зараз будемо телефонувати всім по списку з телефонної книжки . Но по факту дзвонили тільки чоловіку і тату.

Доброго дня! Чудять без баяна. Ситуація: сидимо з чоловіком на кухні, телефонує у нього тел і типу дзвоню я. Він питає : на що ти мені дзвониш? Я кажу як можу дзвонити якщо тел лежить на столі. Бере слухавку а це вони дзвонять , розмовляє чувак на російській і каже що твоя жінка зараз зі мною . Потім типу з мого тел дзвонили ще тату . Потім телефонували мені типу з маминого телефону. Написано мама , беру слухавку а там знову цей чувак. Каже зараз будемо телефонувати всім по списку з телефонної книжки . Но по факту дзвонили тільки чоловіку і тату.
ур*ди! А яке вже протермінування?

Доброго ранку. ПУМБ по віртуальній картці дійсно пропонує списання. У мене був кредит 5000грн., а через два роки режиму сніжинка я його закрила за 1800грн. Правда задовбували дзвінками і мене і мою колишню свекруху хоча з її сином я вже 7 років не живу і її номер телефону ніде не вказувала. Свекруха спочатку їх посилала далеко,а потім ігнорувала

В мене теж нервовий срив, я в так ій жопі, сьогодні 4 день просрочки у битва ,прислали пропозицію зі списанням ,255 ustd. Але це дуже багато все одне, поставила блокираьор на телефон,видвлила всю телефонну книгу.В ловілаве теж є просрочка. Короче треш.
Чи допомогло видалення тел.книги?

ні, книгу вони копіюють собі через додаток
Блін, погано

Починаю свій шлях очищення від набраного собачого лайна ((((
«Добро» набрала десь за рік. Історія стандарт як у всіх. Спочатку 1, потім 2й, не було роботи, потім робота пішла, взяли на розкрутку бізнесу, потім знов робота затихла, потім береш новий щоб пролонгувати старий. Потім була стратегія - є трохи коштів, зараз закрию там і там, потім у них же відкрию новий з більшою сумою і нижчим % і так по колу.

Тепер вирішила СТОП Харе годувати свиноматок грошима!!! 🐷🐽

Вирішила вести такий собі щоденник своїх досягнень і програшів, може буду корисна для когось, та й для себе на згадку…

Загальний БОРГ (тільки тіло) - 273 200
(це без кріпко позик):

ПУМБ 44,000
Avira 8,000
Monto 1,500
StarFin 6,000
Eгроші 30,000
Finmarket 4,500
Top1 13,000
Prosto credit 5,000
Технофінанс 6,500
Благо CashPoint 7,000
Pango 5,000
Amigo 4,000
Miloan 5,000
Tengo 2,400
Moneyveo 5,000
Limon 4,400
Mycredit 7,000
CrediCent 2,000
Lehko 3,700
Treba 5,200
Credit7 6,000
Sos credit 3,000
SelfiCredit 14,150
Credit Kasa 20,000
Easy Cash 7,000
Micro cash 5,500
Mister Money 6,000
Sun Credit 6,400
Procent 10,000
Швидко Гроші 4,500
Click credit 10,000
Finbert 5,000

Ну і вишенька на торті -
BitCapital 475
CrypSee 100

Наразі розглядаю варіант банкрутства, оскільки розумію що не потягну все сплачувати. Але як виявилось , щоб знайти норм адвоката і норм арбітражного керуючого - це ціла ПРОБЛЕМА:girl_devil:
Була консультація з 4 юридичними компанія , вже була на стадії підписання договору і тут мені підказала інтуїція що це развод і треба шукати реальні відгуки і потрапила в цей чудо форум )))) тепер усі мої дні і ночи тут , постійно все читаю
Як багато тут моїх "друзів" МФО, бажаю вам все закрити. Я така сама була, готувала їх багато місяців🫠 перекредитуваня робила, все юоялась піти в прострочку щоб ніхто не дізнався що я злісна боржниця 🥲

Останнє редагування:
Назад
Угорі