Щоденник 34 МФО+Пумб починаю шлях очищення

• Автор теми Автор теми Angel3014
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
StarFin мозгоправи ще ті ))) кожний день давлять, хамлять і шантажують 3 особами і тд. Подивимся чи будуть лояльні умови від них
Мені навіть 9 життів не вистачить, щоб відійти від всього цього крінжа 🤣

Мені пропонували за тіло ,але я заплатила по дурості їм 7000 ,при тілі 9000😢 і думала ще почекають ,а як наслідок продали Кредит Капіталу 😔
Ненормальні 🥴

Ще хочу залишити відгук про Master Mani. У мене менеджер Володимир, довбойоб ще той , ще і тупий як подошва.

Було в січні протермінування 4 дня. Зробила пролонгацію 30 днів + сплатила 4 дні штрафу по 2,5%. Сплачувала через термінал, кошти їм прийшли на наступний день. Надіслала чек квитанцію. Сама підняла питання на 5 день якого xepa не провели пролонгацію. А Вони гніди захотіли щоб я ще їм скинула грошей за 5 дні по 2,5% - послала їх в слід за кораблем.

А вона дибіли досі мені не внесли оплату і пишуть що вже 25 днів протермінування, дзвонять сваритися і кажуть що через 5днів віддадуть до Дебфорт

Вкладення

• IMG_7443.webp
    IMG_7443.webp
    34.4 Кб · Перегляди: 144
Ще хочу залишити відгук про Master Mani. У мене менеджер Володимир, довбойоб ще той , ще і тупий як подошва.

Було в січні протермінування 4 дня. Зробила пролонгацію 30 днів + сплатила 4 дні штрафу по 2,5%. Сплачувала через термінал, кошти їм прийшли на наступний день. Надіслала чек квитанцію. Сама підняла питання на 5 день якого xepa не провели пролонгацію. А Вони гніди захотіли щоб я ще їм скинула грошей за 5 дні по 2,5% - послала їх в слід за кораблем.

А вона дибіли досі мені не внесли оплату і пишуть що вже 25 днів протермінування, дзвонять сваритися і кажуть що через 5днів віддадуть до Дебфорт
Вони у мене теж є, але мовчання. Може, вже і продали 😁

Так, спочатку дуууже все трагічно здається. Але потім прийде усвідомлення, що зможете і це подолати) Форум справді допомагає гребти у цьому «дірявому човні».

100Так, спочатку дуууже все трагічно здається. Але потім прийде усвідомлення, що зможете і це подолати) Форум справді допомагає гребти у цьому «дірявому човні».
Дякую всім за підтримку!! Те що дірявий - це 💯

У мене була схожа ситуація по тому як влізла і сума теж.. Правда було на піку 318 000 мфо, і ще +банкам. Потім стала винна ще друзям, бо позичала щоб швидко закрити криптопозики. Всього було більше пів ляма. Вже пів року пройшло, скоро буде екватор по мфо. Друзям половину віддала, і навіть трохи зменшла тіло по банкам. По банкрутству відкнула думку, коли вивчила питання, і вирішила просто жити, розрібаючи це лайно. В результаті поки політ нормальний, мфо поки майже всі йдуть на тіло, менше тіла, тіло + трохи їм на ліки))) Поки єдине питання по факторингам, але це теж вирішується. І суд частіше це плюс ніж мінус.
Авторе, удачі вам. Головне що ви вирішили вилізти з цього.

пішла в режим сніжинки, як ви і радили)) так вони гади почали мені масово писати і дзвонити в Вайбер 😱 з ранку до 17:00 на телефоні вже 100 пропущених викликів

До речі, сьогодні Starfin вже запропонували закрити за 7200 (тіло 6000). Поки не погоджуюсь .

і Treba credit пропонує за 7500 (тіло 5200)

пішла в режим сніжинки, як ви і радили)) так вони гади почали мені масово писати і дзвонити в Вайбер 😱 з ранку до 17:00 на телефоні вже 100 пропущених викликів

До речі, сьогодні Starfin вже запропонували закрити за 7200 (тіло 6000). Поки не погоджуюсь .

Заблокуйте дзвінки від невідомих в вайбері теж)

Щось Старфін швидко здався 😆

Починаю свій шлях очищення від набраного собачого лайна ((((
«Добро» набрала десь за рік. Історія стандарт як у всіх. Спочатку 1, потім 2й, не було роботи, потім робота пішла, взяли на розкрутку бізнесу, потім знов робота затихла, потім береш новий щоб пролонгувати старий. Потім була стратегія - є трохи коштів, зараз закрию там і там, потім у них же відкрию новий з більшою сумою і нижчим % і так по колу.

Тепер вирішила СТОП Харе годувати свиноматок грошима!!! 🐷🐽

Вирішила вести такий собі щоденник своїх досягнень і програшів, може буду корисна для когось, та й для себе на згадку…

Загальний БОРГ (тільки тіло) - 273 200
(це без кріпко позик):

ПУМБ 44,000
Avira 8,000
Monto 1,500
StarFin 6,000
Eгроші 30,000
Finmarket 4,500
Top1 13,000
Prosto credit 5,000
Технофінанс 6,500
Благо CashPoint 7,000
Pango 5,000
Amigo 4,000
Miloan 5,000
Tengo 2,400
Moneyveo 5,000
Limon 4,400
Mycredit 7,000
CrediCent 2,000
Lehko 3,700
Treba 5,200
Credit7 6,000
Sos credit 3,000
SelfiCredit 14,150
Credit Kasa 20,000
Easy Cash 7,000
Micro cash 5,500
Mister Money 6,000
Sun Credit 6,400
Procent 10,000
Швидко Гроші 4,500
Click credit 10,000
Finbert 5,000

Ну і вишенька на торті -
BitCapital 475
CrypSee 100

Наразі розглядаю варіант банкрутства, оскільки розумію що не потягну все сплачувати. Але як виявилось , щоб знайти норм адвоката і норм арбітражного керуючого - це ціла ПРОБЛЕМА:girl_devil:
Була консультація з 4 юридичними компанія , вже була на стадії підписання договору і тут мені підказала інтуїція що це развод і треба шукати реальні відгуки і потрапила в цей чудо форум )))) тепер усі мої дні і ночи тут , постійно все читаю
Привіт просто аналогічна ситуація мфо 280.00 тіло + 650 біт та 450 кріпс. Незнаю що робити . Ви вже щось почали вирішувати?

Привіт просто аналогічна ситуація мфо 280.00 тіло + 650 біт та 450 кріпс. Незнаю що робити . Ви вже щось почали вирішувати?
Зараз нічого не вирішую , пішла в повний ігнор, на дзвінки не відповідаю , просто чекаю на пропозиції за тіло . І знаєте, морально стало легше, бо не спілкуюся з ними . І почалися цікаві пропозиції - вже Starfin, treba, lehko credit, credit7, finbert- запропонували за тіло . Інші теж зменшують свої хотелкі, пропонують знижки (типу штраф 0, тільки тіло+%). Рідним поставила блок на невідомі номери но деякі пишуть на Вайбер .
Біти періодично пропонують знижки , я взяла 475, нарахувати вже 1700, пропонують закрити за 1090, чекаю на тіло.

Поки закрила тільки finbar (аванс) за тіло!

Зараз нічого не вирішую , пішла в повний ігнор, на дзвінки не відповідаю , просто чекаю на пропозиції за тіло . І знаєте, морально стало легше, бо не спілкуюся з ними . І почалися цікаві пропозиції - вже Starfin, treba, lehko credit, credit7, finbert- запропонували за тіло . Інші теж зменшують свої хотелкі, пропонують знижки (типу штраф 0, тільки тіло+%). Рідним поставила блок на невідомі номери но деякі пишуть на Вайбер .
Біти періодично пропонують знижки , я взяла 475, нарахувати вже 1700, пропонують закрити за 1090, чекаю на тіло.

Поки закрила тільки finbar (аванс) за тіло!
це скільки часу у вас пройшло що легко і треба тіло дали?

Сейчас ничего не решаю, пошла в полный игнор, на звонки не отвечаю, просто жду предложения за тело. И знаете, морально стало легче, потому что не общаюсь с ними. И начались интересные предложения – уже Starfin, treba, lehko credit, credit7, finbert- предложили за тело. Остальные тоже уменьшают свои хотелки, предлагают скидки (типа штраф 0, только тело+%). Родным поставила блок на неизвестные номера, но некоторые пишут на Вайбер.
Биты периодически предлагают скидки, я взяла 475, насчитать уже 1700, предлагают закрыть за 1090, жду тела.

Пока закрыла только finbar (аванс) за тело!
А какой блок вы ставили родным?

це скільки часу у вас пройшло що легко і треба тіло дали?
Трохи не так написала. Вони пропонують тіло + % зі знижкою . Пояс за тіло не хочуть. Але вони з перших дають лояльні умови і списують штраф, починали десь з 2-3 тижня просрочки . Зараз у мене біля 1,5 міс проспочки

А какой блок вы ставили родным?
Просто на андроиде в настройка сделала «не беспокоить» на неизвестные номера . Но они пишут в Вайбер смс . На звонки в Вайбер тоже нужно поставить блок (там можно) , смс нельзя.

И самое главное! Это подсказала адвокат. Что нужно выключить доступ к контактам на ВСЕХ мессенджерах (Вайбер, телега, вотцап). Они как-то оттуда берут номера

Чуть-чуть не так написала. Они предлагают тело +% со скидкой. Пояс за тело не желают. Но они с первых дают лояльные условия и списывают штраф, начинали где-то со 2-3 недели просрочки. Сейчас у меня около 1,5 мес проспочки

Просто на андроиде в настройку сделала «не беспокоить» на неизвестные номера. Но они пишут в Вайбере смс. На звонки в Вайбер тоже нужно поставить блок (там можно), смс нельзя.

И самое главное! Это подсказала адвокат. Что нужно исключить доступ к контактам на ВСЕХ мессенджерах (Вайбер, телега, вотцап). Они как-то оттуда берут номера

Дякую,а как же сделать,чтоби доступ им до вайбера и телеграми заблокировать?

Спасибо, а как же сделать, чтобы доступ к вайберу и телеграмме заблокировать?

Останнє редагування модератором:
Дякую,а как же сделать,чтоби доступ им до вайбера и телеграми заблокировать?

Спасибо, а как же сделать, чтобы доступ к вайберу и телеграмме заблокировать?
Отключите просто в настройках своего телефона доступ к телефонной книжке в Вайбер, телеграмм, вотцап.

Это действительно - они оттуда берут телефоны близких !! Проверено опытом.

Рассказываю : я с месяц назад закрыла доступ к контактам везде. И тут вдруг мне нужно было написать новому человеку в телеграмме и пришлось открыть доступ . Я открыла , написала человеку , и не закрыла доступ. И в тот же день они ******* слизали контакты , и начали террор . Начали звонить папиной жене. Через нее вышли на ее отца и начали и ему звонить (хотя его тел у меня никогда даже не было).

Сегодня закрыла кредит LoviLave за тело 6000 (хотели 10150, 18 дней просрочки). Неделю назад начали терроризировать всех кого можно , звонили роботы с 6 утра каждый час, кучу смс отправляли всем . Долбанутые . Закрывайте их в первую очередь!

Вкладення

• IMG_7741.webp
    IMG_7741.webp
    93.4 Кб · Перегляди: 93
Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі