Щоденник 34 МФО+Пумб починаю шлях очищення

• Автор теми Автор теми Angel3014
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K
Suncredit прислав сьогодні, що «13.03 Ваш особистий кабінет bit.ly/3FkgahX може бути заблоковано 4.1.4»

Цікаво чи сьогодні всі отримали таке смс ? І чи дійсно заблокують? Типу не знають чим вже лякать 😂

Suncredit прислав сьогодні, що «13.03 Ваш особистий кабінет bit.ly/3FkgahX може бути заблоковано 4.1.4»

Цікаво чи сьогодні всі отримали таке смс ? І чи дійсно заблокують? Типу не знають чим вже лякать 😂
Лякалка 🤭

Старіфін таке саме прислали. Це одна контора 😁

Зараз нічого не вирішую , пішла в повний ігнор, на дзвінки не відповідаю , просто чекаю на пропозиції за тіло . І знаєте, морально стало легше, бо не спілкуюся з ними . І почалися цікаві пропозиції - вже Starfin, treba, lehko credit, credit7, finbert- запропонували за тіло . Інші теж зменшують свої хотелкі, пропонують знижки (типу штраф 0, тільки тіло+%). Рідним поставила блок на невідомі номери но деякі пишуть на Вайбер .
Біти періодично пропонують знижки , я взяла 475, нарахувати вже 1700, пропонують закрити за 1090, чекаю на тіло.

Поки закрила тільки finbar (аванс) за тіло!
А біти тільки вас трогають чи і іншим терор роблять? Колажі, фото розсилки було таке? Думаю чи закривати їх з відсотками пробувати хоча грошей не має, чи ставити на ігнор?

А біти тільки вас трогають чи і іншим терор роблять? Колажі, фото розсилки було таке? Думаю чи закривати їх з відсотками пробувати хоча грошей не має, чи ставити на ігнор?
Мене вони взагалі не турбують, смс шлють і автотоматичні дзвонілки . Рідним менеджери постійно телефонують тату і бабусі. Стосовно інших не знаю. Про колажі теж ніхто не казав. Тільки якийсь умнік якось подзвонив чоловіку і сказав що у них є мої фото і дітей .

Якщо б у мене були кошти , я б краще закрила і з %, але з адекватними . У мене 500 то за 800-900 домовитись можна , можливо не за один день, треба попасти на норм менеджера

такая же смс вчера

Мене вони взагалі не турбують, смс шлють і автотоматичні дзвонілки . Рідним менеджери постійно телефонують тату і бабусі. Стосовно інших не знаю. Про колажі теж ніхто не казав. Тільки якийсь умнік якось подзвонив чоловіку і сказав що у них є мої фото і дітей .

Якщо б у мене були кошти , я б краще закрила і з %, але з адекватними . У мене 500 то за 800-900 домовитись можна , можливо не за один день, треба попасти на норм менеджера
Дякую, у мене зараз теж не має коштів, виходжу в прострочку в кінці тижня от і думаю до чого готуватися.

Дякую, у мене зараз теж не має коштів, виходжу в прострочку в кінці тижня от і думаю до чого готуватися.
Якщо ви ще не в протермінуванні - краще знайдіть ті кошти , но закрийте вчасно , аби не мати проблем з ними , бо методи у них брудні . Мене напевне врятувало , що я не качала їх додатки на тел і закрила всі доступи де можуть взяти інші контакти .

Якщо ви ще не в протермінуванні - краще знайдіть ті кошти , но закрийте вчасно , аби не мати проблем з ними , бо методи у них брудні . Мене напевне врятувало , що я не качала їх додатки на тел і закрила всі доступи де можуть взяти інші контакти .
Як Ви позакрывали інші контакти?

Як Ви позакрывали інші контакти?
Когда заходишь 1й раз в приложения разные что только установил, или ихнее приложение, то когда просит предоставить доступ к контактам нужно отказываться.

Мене зараз якась Анна Вікторівна пугає ,що підніме на голову все моє оточення, в мене протермінування 20 днів. І тут же пише давайте домовлятися. Більше ніж тіло я їм віддавати не хочу. Може трошки більше. Як би вони не підняли суму по відсоткам я б мабуть і закрила, але вони забрали таку суму,що я офігела,я їм зателефонувала і кажу ,во що з глузду з'їхали. А вони мені, маємо право робити ,що хочемо. А ну раз так!) ок. Я разрила доступ до усіх моїх контактів, прочистила всю телефонну книгу. В принципі мабуть і правильно зробила, тепер жду, що далі буде, не турбували майже 3 неділі. А ще поставила блокиратор

Починаю свій шлях очищення від набраного собачого лайна ((((
«Добро» набрала десь за рік. Історія стандарт як у всіх. Спочатку 1, потім 2й, не було роботи, потім робота пішла, взяли на розкрутку бізнесу, потім знов робота затихла, потім береш новий щоб пролонгувати старий. Потім була стратегія - є трохи коштів, зараз закрию там і там, потім у них же відкрию новий з більшою сумою і нижчим % і так по колу.

Тепер вирішила СТОП Харе годувати свиноматок грошима!!! 🐷🐽

Вирішила вести такий собі щоденник своїх досягнень і програшів, може буду корисна для когось, та й для себе на згадку…

Загальний БОРГ (тільки тіло) - 273 200
(це без кріпко позик):

ПУМБ 44,000
Avira 8,000
Monto 1,500
StarFin 6,000
Eгроші 30,000
Finmarket 4,500
Top1 13,000
Prosto credit 5,000
Технофінанс 6,500
Благо CashPoint 7,000
Pango 5,000
Amigo 4,000
Miloan 5,000
Tengo 2,400
Moneyveo 5,000
Limon 4,400
Mycredit 7,000
CrediCent 2,000
Lehko 3,700
Treba 5,200
Credit7 6,000
Sos credit 3,000
SelfiCredit 14,150
Credit Kasa 20,000
Easy Cash 7,000
Micro cash 5,500
Mister Money 6,000
Sun Credit 6,400
Procent 10,000
Швидко Гроші 4,500
Click credit 10,000
Finbert 5,000

Ну і вишенька на торті -
BitCapital 475
CrypSee 100

Наразі розглядаю варіант банкрутства, оскільки розумію що не потягну все сплачувати. Але як виявилось , щоб знайти норм адвоката і норм арбітражного керуючого - це ціла ПРОБЛЕМА:girl_devil:
Була консультація з 4 юридичними компанія , вже була на стадії підписання договору і тут мені підказала інтуїція що це развод і треба шукати реальні відгуки і потрапила в цей чудо форум )))) тепер усі мої дні і ночи тут , постійно все читаю
Підкажіть будь ласка, як справи з мфо технофінанс ? Як вони себе поводять при протермінуванні ?

Підкажіть будь ласка, як справи з мфо технофінанс ? Як вони себе поводять при протермінуванні ?
Чемно, на тіло поки не йдуть, пропонували списання 60%
Оточення не турбували, мені особисто не погрожували. Готові розбивати на платежі, в цілому лояльні, тільки грошей не вистачило на них)

Ще був Finbar 6,700 (закрила на днях за тіло), самі запронували в Вайбер. Протермінування було 22 дні .

P.S. Finbar, CrediSend , Avans credit - це все одна багадельня. І вони самі пропонують закривати за ТІЛО в 1й місяць протермінування. Якщо у вас протермінування 1-3 тижні - не спишіть платити !! Я так закрила і Аванс , і Finbar

Давайте триматися разом на плаву )))
Це зараз так, бо в них забрали ліцензію і вони хочуть хоч за тіло повернути.

Це зараз так, бо в них забрали ліцензію і вони хочуть хоч за тіло повернути.
У кого забрали ліцензію ? У Фінбара?

Нормальні, телефонують кожного дня мені, іншим наче ні. За тіло закривати не хочуть, мені пропонують якщо закрити одним платежем то 9500 (тіло 6500).

Вчора другани CrypSee запропонували закрити за 150 юздт (тіло 100). Постійно сміюся як вони пишуть «імʼя моє, привет! Когда будешь возвращать деньги?» и всегда общаются на русском .

І біти пропонують за 665 (тіло 475). В обох протермінування 2 міс

Останнє редагування:
У кого забрали ліцензію ? У Фінбара?

Нормальні, телефонують кожного дня мені, іншим наче ні. За тіло закривати не хочуть, мені пропонують якщо закрити одним платежем то 9500 (тіло 6500).

Вчора другани CrypSee запропонували закрити за 150 юздт (тіло 100). Постійно сміюся як вони пишуть «імʼя моє, привет! Когда будешь возвращать деньги?» и всегда общаются на русском .

І біти пропонують за 665 (тіло 475). В обох протермінування 2 міс
Finbar,Avans і Credisend штрафонули на велику суму. Поки не повернуть штраф ліцензії не буде. Хтось просто пише, що забрали. Але те що по факту припинилась видача кредитів від їх шараги - факт

Finbar,Avans і Credisend штрафонули на велику суму. Поки не повернуть штраф ліцензії не буде. Хтось просто пише, що забрали. Але те що по факту припинилась видача кредитів від їх шараги - факт
Дякую! Це просто чудова новина ))))
Бажаю хай у всіх заберуть ліцензії ! 🙏

Назад
Угорі