Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отключите прямо в настройках своего телефона доступ к телефонной книге в Вайбер, телеграмм, вотцап.
Это действительно – они оттуда берут телефоны близких!! Проверено опытом.
Рассказываю: я с месяц назад закрыла доступ к контактам везде. И тут вдруг мне нужно было написать новому человеку в телеграмме и пришлось открыть доступ. Я открыла, написала человеку, и не закрыла доступ. И в тот же день они ******* слизали контакты, и начали террор. Начали звонить папиной жене. Через нее вышли на ее отца и начали и ему звонить (хотя его тел у меня никогда даже не было).
Сегодня закрыла кредит LoviLave за тело 6000 (хотели 10 150, 18 дней просрочки). Неделю назад начали терроризировать всех кого можно, звонили роботы с 6 утра каждое время, кучу смс отправляли всем. Долбанутые. Закрывайте их в первую очередь!
Вітаю і у мене, поділиться,як ви боретесь з ними?ВітаюУ мене з Вами схожі списки гріхів
![]()
Мені сьогодні на 3 й день протермінування в Bitcapital почали писати,що згідно пункту 4,5 будуть залучати моє оточення. Сиджу чекаю,волоси шевелятьсяОх, не знаю. Вони мене сьогодні просто знищили морально![]()
Вітаю, як ви з ними спілкувалися, домовлялися, вони вам писали у месенджер? В мене теж є у нихкредит Starfin закритий за тіло 6000
Нагадаю, десь 2тижня назад пропонували за 7200, не погодилась . Прийшли до тіла , просрочки на сьогодні було 32 дні
Доброго вечора! Мені теж дуже важко , часто плачу коли накриває, але треба брати себе в руки і йти далі. Теж думаю що треба якісь антидепресанти або валеріану хочаб , бо реально сіпається постійно око ліве (без прикола). Я брала собі 2 тижня перерви і взагалі не брала трубку. Трохи одійшла і зараз частково беру .Kvitka🌸, доброго дня! А криптовалютчиком кушать сильно, я в такой же самій ситуації, просто треш. Хочу з вами держати контакт і допомогати друг другу,якщо ви не проти
Angel3014, доброго дня, я в саме такій же ситуації, просто жах, вже не антидеприсантах, грошей не має зовсім, але збираюся боротися, в биткепітал просрочка 3 дні. Як ці вас достають?інші МФО вже місяць мозг полощуть...
Вітаю і у мене, поділиться,як ви боретесь з ними?
Мені сьогодні на 3 й день протермінування в Bitcapital почали писати,що згідно пункту 4,5 будуть залучати моє оточення. Сиджу чекаю,волоси шевеляться
Вітаю, як ви з ними спілкувалися, домовлялися, вони вам писали у месенджер? В мене теж є у них
Добрий вечір. З оком потрібно щось робити. Не спілкуйтеся з ними. Винішка краще випити чим антидеприсанти, вони не всим допомагають.Доброго вечора! Мені теж дуже важко , часто плачу коли накриває, але треба брати себе в руки і йти далі. Теж думаю що треба якісь антидепресанти або валеріану хочаб , бо реально сіпається постійно око ліве (без прикола). Я брала собі 2 тижня перерви і взагалі не брала трубку. Трохи одійшла і зараз частково беру .
Starfin писав мені і на Вайбер і в телеграм , самі запропонували за тіло .
Біти дзвонять всім родичам , вони їх шлють за кораблем , тепер пишуть просто постійно смс на тел і Вайбер. Висилають їм моє фото з паспортом . Біти мені взагалі не телефонують , тільки іноді смс з супер пропозиціями пишуть.
Поки що з мфо телефонували тільки ловілаве і е гроші. Ловілаве мама закрила мені бо вони так заїб… її що вона дала гроші.
Ловілаве це мразоти ще тіДоброго вечора! Мені теж дуже важко , часто плачу коли накриває, але треба брати себе в руки і йти далі. Теж думаю що треба якісь антидепресанти або валеріану хочаб , бо реально сіпається постійно око ліве (без прикола). Я брала собі 2 тижня перерви і взагалі не брала трубку. Трохи одійшла і зараз частково беру .
Біти дзвонять всім родичам , вони їх шлють за кораблем , тепер пишуть просто постійно смс на тел і Вайбер. Висилають їм моє фото з паспортом . Біти мені взагалі не телефонують , тільки іноді смс з супер пропозиціями пишуть.
Поки що з мфо телефонували тільки ловілаве і е гроші. Ловілаве мама закрила мені бо вони так заїб… її що вона дала гроші.
В мене теж нервовий срив, я в так ій жопі, сьогодні 4 день просрочки у битва ,прислали пропозицію зі списанням ,255 ustd. Але це дуже багато все одне, поставила блокираьор на телефон,видвлила всю телефонну книгу.В ловілаве теж є просрочка. Короче треш.Доброго вечора! Мені теж дуже важко , часто плачу коли накриває, але треба брати себе в руки і йти далі. Теж думаю що треба якісь антидепресанти або валеріану хочаб , бо реально сіпається постійно око ліве (без прикола). Я брала собі 2 тижня перерви і взагалі не брала трубку. Трохи одійшла і зараз частково беру .
А яке тіло в ловілаве?В мене теж нервовий срив, я в так ій жопі, сьогодні 4 день просрочки у битва ,прислали пропозицію зі списанням ,255 ustd. Але це дуже багато все одне, поставила блокираьор на телефон,видвлила всю телефонну книгу.В ловілаве теж є просрочка. Короче треш.
Ви з ними самі зв'язуватися?В мене аналогічна ситуація, майже така сама МФО плюс Приват...Але вже штук десять закрила ,майже всі за тіло або невеликий відсоток.
З деякими сама,а деякі самі писали.Ви з ними самі зв'язуватися?
5000,просрочка 22 дняА яке тіло в ловілаве?
сильно дістають?5000,просрочка 22 дня
Кому ви пропонували і як?З деякими сама,а деякі самі писали.
Я не знаю, я поставила блокиратор , смс еще не писалисильно дістають?
Вітаю, а які пішли МФО вам на поступки, і через який термін? Мені сьогодні зателефонувала кредит 7, запропонували скидку. Спочатку маленьку, а потім 15 к тіло +5 к відсоткиВ мене аналогічна ситуація, майже така сама МФО плюс Приват...Але вже штук десять закрила ,майже всі за тіло або невеликий відсоток.
Скільки часу минуло від того, як продали?Така ситуація. Манівео продали кредит Таліон, а ті віддали на прозвон до афк. Сьогодні телефонували афк грозилися судом , якщо не вирішу питання до четверга. Питали на кого оформлена квартира.
Як мені реагувати? Якщо дійсно підуть до суду чи це маніпуляція? Бо трохи почала нервувати![]()
32 дні просрочки . А де подивитеся коли саме , на сайті маніаео не знайшла? Я думаю вчора або сьогодні , бо на тому тижні в чт-пт манівео телефонували саміСкільки часу минуло від того, як продали?
А, ну тоді навряд. Ще рано, не переймайтеся32 дні просрочки . А де подивитеся коли саме , на сайті маніаео не знайшла? Я думаю вчора або сьогодні , бо на тому тижні в чт-пт манівео телефонували самі
Знайшла смс в пʼятницю писали :
Заборгованість за Вашим кредитом підготовлено до відступлення прав вимоги, згідно договору факторингу. Оплатіть сьогодні!
А коли можуть реально ? Десь через місяць чи більше?А, ну тоді навряд. Ще рано, не переймайтеся![]()