Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 308
  • Перегляди Перегляди 23K
Закрив Мані4ю (ЄАПБ) за 17500 грн (тіло + 3800 грн). ~19 місяців прострочки
Закрив Мані4ю (ЄАПБ) за 17500 грн (тіло + 3800 грн). ~19 місяців прострочки
Скажіть, а як ви спілкуєтесь з МФО, через ел.пошту, по телефону чи месенджери?

Так, через пошту, але від мого першого повідомлення до реально адекватного зрізання відсотків пройшло 3-4 місяці.

Я б цілився в тіло - півтора, як нормальні умови.

Закрив Сос кредит (Гроші Готівкою - ФК) за 12500 грн (тіло + 50%). ~23 місяці прострочки

Рівно два роки тому, в липні 2024, я був на абсолютному дні.

Наразі лишилося всього дві ФК — ЄАПБ та КК на загальну суму 70к грн по тілу.
Швидко гроші, яким лишилося 6к грн ще повернути післясудово (32к грн загалом було).
І ще три суди, які вже скоро рік тягнутимуться. Реалістично, думаю, до 50к грн, якщо присудять 1,5–2 тіла.

Ще є ПУМБ на 23 тис. грн, якщо закривати зі знижкою.
Та моно, який в 'добровільному закритті' на 36 місяців, без нарахування відсотків. Вже 12 проплат зробив по 2500 грн, ще 24 проплати попереду.

В цілому, взагалі на борги підзабив цього року. Закидаю по 5-10к на місяць, і живу собі в кайф))
Відклав достатньо, щоб за раз все, що лишилося, закрити, але хай вони йдуть до дупи. Отримав бронювання місяць назад, поїду у відпустку ліпше)

Закрив ПУМБ за ~34 тис. грн (тіло + 10–15%). ~24 місяці прострочки

Доїв їм по 500–1000 грн на місяць в цьому році, суто щоб не подали в суд.
Там нема адекватних людей, з якими можна про передбачувану реструктуризацію домовитись (на відміну від Моно, де в мене 36 місяців), тому кидав суми на свій розсуд.
Останні 6+ місяців в мене весіла пропозиція щодо закриття зі списанням більшої частини відсотків. Ось в цьому місяці і вирішив скористатися. Добив останній платіж на 23 тис. грн сьогодні.

Буду далі добивати ЄАПБ.

1784035268926.webp

Забавно як в одному рекламному блоці поєднуються 'кредит боржникам' та 'новий BMW iX3'

Там нема адекватних людей, з якими можна про передбачувану реструктуризацію домовитись (на відміну від Моно, де в мене 36 місяців), тому кидав суми на свій розсуд.
Останні 6+ місяців в мене весіла пропозиція щодо закриття зі списанням більшої частини відсотків. Ось в цьому місяці і вирішив скористатися. Добив останній платіж на 23 тис. грн сьогодні.

Буду далі добивати ЄАПБ.
У мене ситуація з точністю до навпаки , з Пумбом досить швидко вдалося домовитись на непогані умови реструктиризації. А в моно немає з ким говорити - одні скрипти . Дякую за підказку утримання в 500-1000 грн треба буде спробувати це

Буду далі добивати ЄАПБ.
Мої вітання, а ти хіба раніше не закривав ЄАПБ?Я вроді після твоїх слів з ними і домовився на тіло+25% зверху:)

Назад
Угорі