Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 287
  • Перегляди Перегляди 21K
Так куди розраховуватись, якщо пройшло 5 років там якісь контори непонятні а ці вяких брав їм воно не потрібно і я вже не памяятаю їх всіх. Краще на зсу відайте гроші
Та 5 років, то вже інша справа, я в прострочках всього лиш 4 місяці. Було б 5 років, я б теж певно забив би.
Закрив кредит 7 за 15к грн (75% від тіла) на 107 день просрочки, 31 жовтня 2024.
Представник сам написав напочтаку жовтня. Домовились про 15к. Я закинув одразу 2к, і решту 13к сьогодні.
Закрив FinX за 3к грн (60% від тіла, хоча по УБКІ тіло світилось 7к, але я отримував по факту 5к, якщо не помиляюсь) на 90+ день просрочки, 5 листопада 2024.
Отримав смску сьогодні, набрав оператора, і закрив. Просив гарантійку, проте сказали, що якщо тіло менше 10к, то не надають. Вагався, але повірив, 3к грн не ультимативна сума, все ж.
На пошту надіслали лист-прощення, який треба фізично роздрукувати та підписати, і переслати їм назад.

Наче все гуд.

Загальна сума боргу тілом по МФО наразі складає 336 тис. грн з 383 тис., які були станом на липень. В прострочках від 90 до 120 днів. Прогнозоване закриття -- 4-12 місяців (всіх, хто пійде на тіло, буду закривати до лютого-березня, всіх хто не пійде -- або пізніше або вже через суд).
По друзям: $8000 з $13000, також набрав в червні/липні. Прогнозоване закриття -- 6-7 місяців.
По банкам: ~140 тис. тіло + ~15 тис. відсотки. Моно (плачу відсотки, бо тут ФОП), ПУБМ, ТасКом, Izi. Прогнозоване закриття -- 6-18 місяців, буду просити реструктуризацію, побачимо як піде, чим довше, тим краще.

Останнє редагування:
Та 5 років, то вже інша справа, я в прострочках всього лиш 4 місяці. Було б 5 років, я б теж певно забив би.

Закрив FinX за 3к грн (60% від тіла, хоча по УБКІ тіло світилось 7к, але я отримував по факту 5к, якщо не помиляюсь) на 90+ день просрочки, 5 листопада 2024.
Отримав смску сьогодні, набрав оператора, і закрив. Просив гарантійку, проте сказали, що якщо тіло менше 10к, то не надають. Вагався, але повірив, 3к грн не ультимативна сума, все ж.
На пошту надіслали лист-прощення, який треба фізично роздрукувати та підписати, і переслати їм назад.

Наче все гуд.

Загальна сума боргу тілом по МФО наразі складає 336 тис. грн з 383 тис., які були станом на липень. В прострочках від 90 до 120 днів. Прогнозоване закриття -- 4-12 місяців (всіх, хто пійде на тіло, буду закривати до лютого-березня, всіх хто не пійде -- або пізніше або вже через суд).
По друзям: $8000 з $13000, також набрав в червні/липні. Прогнозоване закриття -- 6-7 місяців.
По банкам: ~140 тис. тіло + ~15 тис. відсотки. Моно (плачу відсотки, бо тут ФОП), ПУБМ, ТасКом, Izi. Прогнозоване закриття -- 6-18 місяців, буду просити реструктуризацію, побачимо як піде, чим довше, тим краще.
Привіт! А які компанії продали АФК? І як себе веде майкредит ? І чи є Клік кредит ? А то я також *****ц скільки набралась цих кредитів

1730849861843.webp

ахах вирішив таки про них почитати на їхньому сайті, ось ці пункти мене розвеселили, особливо "безпосередній контакт" і "досудове стягнення"
hard collection

1730849861843.png

ахах вирішив таки про них почитати на їхньому сайті, ось ці пункти мене розвеселили, особливо "безпосередній контакт" і "досудове стягнення"
hard collection
— Добавлю от себя чуть-чуть —

«Включає консультування боржників щодо актуального стану заборгованості, а також юридичних аспектів і наслідків несплати боргу.»

— А без них никто не может консультировать? Неужели я прав и операторы тех поддержки в мфо дно? —

«В компанії працює понад 50 операторів контакт-центру, а також штат юристів, до яких можна звернутися за консультацією з приводу проблемного боргу.»

— Вот это спрос-то на деб**ов в несчастной Украине! И скока ж рабочих мест создают эти АФК в такое тяжкое время-то!—

а також штат юристів, до яких можна звернутися за консультацією з приводу проблемного боргу.
1730851138995.webp

Неужели я прав и операторы тех поддержки в мфо дно?
та одна х*рня, передавання бумажок з одного на другого, тупі дзвінки і смски, чесно я не зовсім розумію ось ці всі маніпуляції в них
50 операторів контакт-центру
щось і мало якось) я думав там більше сотні голов мівіноїдів сидить

Останнє редагування:
1730851138995.webp

та одна х*рня, передавання бумажок з одного на другого, тупі дзвінки і смски, чесно я не зовсім розумію ось ці всі маніпуляції в них
Я точно так же. Игнорю всех. Деб*лфорт, кредитконтроль, солюшнз и 11 мфо с ними вместе. Но, что удивило, ф кредит понял видно что с меня взять не*рен. Предложил чуть меньше тела. А ведь месяц ещё не истёк 😳

Так тама афк ж пишут шо ещё юристы есть. Хз правда скока. Видно вместе 120 и будет

От я вже кілька місяців на форумі і досі не зовсім зрозумів цього ринку, навіщо оці продажі за копійки ( я ж так розумію там відсотків за 10-20% купують це лайно) чому сама шарага не може зразу піти до суду з усіма накрученими відсотками самостійно, ну як банки деякі наприклад

От я вже кілька місяців на форумі і досі не зовсім зрозумів цього ринку, навіщо оці продажі за копійки ( я ж так розумію там відсотків за 10-20% купують це лайно) чому сама шарага не може зразу піти до суду з усіма накрученими відсотками самостійно, ну як банки деякі наприклад
Но это же элементарно! Видят что получат фи*у, продают (получив хоть шерсти клок), и радуются. Ведь все равно «Получили же ж!». А с судом — так и хр*н его знает получишь клок иль фи*у. Как то так я это вижу
А благодаря пролонгациям у других (каким был я когда-то к сожалению) так и потерь никаких. Как говорится — 10 одного покроют

Привіт! А які компанії продали АФК? І як себе веде майкредит ? І чи є Клік кредит ? А то я також *****ц скільки набралась цих кредитів
Манівео

Та майкредіт та клік взагалі нічого не пишуть.

майкредіт пропонує розбити на 12 місяців 2 тіла. Прострочка днів 90+. Хтось знає чи вони могли би пійти на тіло розбите на 12 місяців?
Після цього і продають. Знайомого так і продали. В нього були 5 халявних як він думав мфо серед них майкредіт і кліккредіт. Тепер має два договори в ЕАПБ))

майкредіт пропонує розбити на 12 місяців 2 тіла. Прострочка днів 90+. Хтось знає чи вони могли би пійти на тіло розбите на 12 місяців?
у мене те ж саме, я моніторю їх сайти (+ клік, монто) - все аналогічно. Читала що можна за тіло закрити, є думка написати їм лист.

Ну найприкольніше було десь місяць тому, коли вони задовбували колишню дружину вітчима, яку я в житті не бачив. Казали що підпалять їй двері. Вона обіцяла заяву на мене і на них написати, але хз що з цього вийшло)))

3 місяці тому, продзвонили трохи контакти, йолоп з їх контори казав, що він слідчий, і я в розшуку по кримінальній статті за шахрайтсво. Абсурд, звісно ніхто не повірив.

А так нічого особливо не відбувалось.

Я думаю їх закривати через пару місяців за тіло, винен їм 500 баксів.

Ну найприкольніше було десь місяць тому, коли вони задовбували колишню дружину вітчима, яку я в житті не бачив. Казали що підпалять їй двері. Вона обіцяла заяву на мене і на них написати, але хз що з цього вийшло)))

3 місяці тому, продзвонили трохи контакти, йолоп з їх контори казав, що він слідчий, і я в розшуку по кримінальній статті за шахрайтсво. Абсурд, звісно ніхто не повірив.

А так нічого особливо не відбувалось.

Я думаю їх закривати через пару місяців за тіло, винен їм 500 баксів.
Топ)) Вам треба це в тред бітів написати, поділитися досвідом так сказати. а то там всі щось смс розсилок бояться))

Назад
Угорі